TM CUPRA VE HONDA 1000RR TEKRAR YENİ BİR DENEME MOTOR TEK KİŞİ
CUPRA 2 KİŞİ
TM CUPRA & HONDA 1000 RR YENİ DENEME - Car Videos on StreetFire
Printable View
TM CUPRA VE HONDA 1000RR TEKRAR YENİ BİR DENEME MOTOR TEK KİŞİ
CUPRA 2 KİŞİ
TM CUPRA & HONDA 1000 RR YENİ DENEME - Car Videos on StreetFire
Motorcu kamyonu sıfır geçmiş sanki
Beyaz Cupraya tebrikler bu arada
hızınız neydı ordan geçerken
inan abi maşallah diyorum..
maşallah Cupra'yaa
masallah cuprayaa :)
inan maşallah kardeşim aracına bir akşam çıkıp deneyelimmi gaz atmış oluruz ...
Çok üst hıza çıkılsada durulamaz çok viraj var kamyon gene çok fazla o yolda ama eğlenceli bir yol .
Maşallah ınan,kazasız belasız,
ınan yakında stg4 gecıyo gtx3076 yapcak cok hızlı olcagına ınanıyorum:)
maşallah..cupra çok hızlı :)
Maşallah mantıklı bir deneme olmuş sonunda
Tebrikler
Gözlerime inanamıyorum.. Hamsi Ne Gidiyor...
maşallah .........
Bu arada cupra'nın specleri nedir?
inan 2 kişisiniz nie araç içi video çekmediniz anlamadım yoldan geçen motora video çekiyosunuz araç içi özellikle gittiğin denemede araç içi video yok :) maşallah bu arada 2 taşıtta güzel gidiyor
güzel deneme olmuş cupra güzel yürümüş ama sanki motorcu arkadaş kamyonu sıfır geçmiş gibi
inan kardeşim,bileğine yüreğine sağlık.canım benim.RABBİM gönlüne göre versin,çalışmalarına ara verme çok güzel şeyler yapacaksın İNŞAALLAH.
motor kamyonun içindenmi geçti ben mi yanlış gördüm :D
denemenin sağ salim bitmesi sevindirici.
her iki aracada maşallah.
Masallah kocaman
Maşallah inan.
Motor 600RR olmasın ?
videoyu durdurunca sanki 2009 - 600rr gibi görünüyor da
madem camera çekmicektiniz arabanın içinden neden iki kişi denediniz çeşke tek deneseydiniz enazından fark ederdi 1 kişi çok farkeder yarım boy önünde giden 1000lik i yarım boy geçerdiniz maşşallh kazasız belasız;)
araç içi video olsa daha net olurdu herhalde??
Allah rızası için biri bi soyleyiversin bu cupra kaç hp?bide bi dbn alıverin size zahmet onuda cok merak ediyorum..
bide ben yarın motor grubuyla boluya gidiyorum sabahtan.yolun düşerse bi denemek isterim..eğerki o yanından geçtiğiniz tırdan araya min 5 tane sokmassam motoruda size verir dönerim motorda ahım şahım bişey değil 2000 model zx12
inan bence aracın içinden net bi video çekin abiicm kaçta hangi vitesde bastıgın belli olsun + ilave olarak 100-200 dbn yayınlayın bu şekilde hiç bişey anlaşılmıyor ...
buda benden :D:D demmekki bunlar çok yavaş cihazlar ben bile yakalıyom :D
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/10/1915.jpg
maşallah ikisinede..
birisi cupranın setupını yazabilirmi ???
cupraya maşallahda motorcu ölüyormuş az daha :S
yaw beyler yapmayın ALLAH aşkına kimsenin emeğine saygısızlık asla etmem ama bir cupra anladığım kadarıyla 30 bile yok arabada eğer 1000 liğe bunu yapıyorsa ben bu zamana kadar hiç bir şey bilmiyorum açıkca yazıyorum ben kendi setupımda 1000liğe 4te zor kafa tutuyorum hilmininde denemeleri oda aynı şeyi söyler eğer bu araba bu setupla bunu yapıyorsa bizi elek eder ..eğer bu cupra benim önümde değil benle yanyana gitsin ben bu işi bırakırım giderim arabamı sökerim stock cupra yaparım..beyler haber bekliyorum cidden arabnızın gücünü merak ediyorum..
Arabanin speclerini merak ediyosun sanirim cok iddalisin seni tanimam etmem kimsin bilmem ama cok denemek istiyosan denerim benim motorla denenmis bir suru videom var r6 da yurudum honda 1000 rr lada yurudum honda 600rr lada yurudum ama seni ve bi cok kimseyi ikna edemedim anlasilan arabamda 3071 turbo var motor ici yapili kol piston vs vs tabiki olmasi gereken diger malzemeler var methanol var. Telefon numaram bu 0533 655 42 44 adim inan
wooowww.bu iş stlegal le denemeye kadar gider...videoları beklıoruz...
o zaman bu hafta organizasyon yapıp deniyoruz uyarmı???
bu hafta müsait olduğun zaman akşam program yapıp çıkalım ..