1989-1992 model arası E190 Almayı Planlıyorum Cok Sorun Acarmı Diye düşünüyorum Bi Yardımcı Olursanız German Styl Yapmak AMG Olabilir..
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Printable View
1989-1992 model arası E190 Almayı Planlıyorum Cok Sorun Acarmı Diye düşünüyorum Bi Yardımcı Olursanız German Styl Yapmak AMG Olabilir..
Tavsiyelerinizi bekliyorum
temizi sorun çıkarmaz ilk aldığın klasik bakımlarını yaptırırsan araçta temiz bi arabaysa hiç bişey olmaz ama neden 2.0 ? lpgyle kullanabilmek içinmi ? 2.3 2.5 lerde var
2.6 istiyorum fakat hacim büyük oldugu için cok yakar die üşünüyorum Lpg zaten düşünüyorum o yüzden 2.0 karar kıldım gibi
1.8 de olabilir sportline..
1.8 de düzgün yok gibi bi kaç tane var zaten ya german styl olcak yada Amg yapıcam
dostum bende 1990 model 190e 2,0 var şuanda ve satılık
araç makam çıkması olup boncuk gibidir daha yeni sıfır motor yaptırdım düşünürsen
Mercedes - Benz 190 190 E 2.0 1990 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
otomatik istemiyorum alışamaım şu otomatik viteslere gitti ya
düz 190 alırsan orj. amg yapman sana bi hayli tuzluya patlar çünki yanlış bilmiyosam sadece ön tamponu 1500 lira ve bulunmuyordu evo1 modelinin kaldıkidaha biton pakodur dodikdir difuzer spoiler vs. si war hatta almanyada bile bulamamışlardı arıyolardı
fiber felan yaptırabilirsin ama nekadar sağlıklı olur tartışılır tavsiyem orj amg bulabilirsen sana daha uyguna gelir bide sürekli çatladı açıldı orası yamuk duruyo çizgisi kayık derdin olmaz yada amg olmayan bisürü düzgün araba war bence onlarda gayet yakışıklı duruyolar
olabildiğince dolusunu almaya çalış hidrolik diraksiyonsuzuna denk gelirsen yazık olur
Amaciniz german style mi yapmak amg mi? ikisi cok ayri seyler..
Al bi tane düzgün 190.Tak BBS'leri.Tamam işte.AMG yapmak uğraştırır..
bizim burada bi komşuda 190D vardı beyaz borbetli ASG plaka fotounu ekliyeyim örnek olsun,
http://img32.imageshack.us/img32/3535/mercoq.jpg
http://img64.imageshack.us/img64/2056/merco1.jpg
sona satıp 500sec almıştı dahada göremedim
2000cc nin yıllık vergisi 2600cc nin 6 aylığına eşdeğer
Kardeşim bu araba 190e dizel değildi koyduğun fotoları ben çekmiştim 3 sene önce bizdeydi:)
Bu arada ben olsam siyah ve sportline bulmaya çalışırdım.
http://philscarblog.files.wordpress....09/bbs-003.jpg
Modeli yüksek olur 90-91-92 gibi.
Marşpiyelin çamurluk kısmında mavi yazıyla sportline yazar.
Koltukları spor yapıya sahiptir.
Konsolda teybin altında kasetlik yada boşluk olur.
Direksiyonu deri kaplı ve daha güzeldir.
Vites topuzunda mavi sportline yazar.
Aklıma gelenler bunlar :)
ya madem bu 190ların güzelleri 17.000+ rakamlarda o zaman o dönemin diğer bir şaheseri e30 veya e36 almak daha mantıklı
190e 1.8 veya 2.0 lpg de fazla randıman alamassın bilgin olsun motor lpg ye uyumlu degil
Peki Kaç Önerirsiniz 2.6-2.3 hangisi?
kardeşim mekanik enjeksiyon lpg de büyük sıkıntı , nasıl bi sıkıntı olduğunu 560 sel de tüpü söküp atarak tamamen benzinde kullanmamdan anlayabilirsin :D
sen bence w124 lere birazdaha olur gözle bakmaya çalış ve güzel bi 300 dizel al.İlerde de makyajlı kasa kaputu ile değiştirir , başkada hiç bişesine dokunmadan basarsın , şahane ötesi olur...Bakma dizel dediğime ,,, yalıtımdanmıdır teknolojisindenmidir bilmem ama 123 dizelleri gibi değil , gayet te sessizler onlara kıyasla.
Teşekkür Ederim dediginiz dogru olabilir 560 sel gibi bi araba lpgde gitmeyebiliri cünkü o bi canavar 300 Kasalarda bana biraz büyük geliyor pek ısınamadım ama bi bakıcam kapımızın önünde var bi tane E300 benzinli sabah nerdeyse 20 dakka calışıyor araç :D ama Lpgli :D düşünücem Dizeli
mustafa abinin araba değerlendirilebilir bence otomatik vites olmasına takılma yıldız otomatik olmalı bence :)
Mekanik enjeksiyonda LPG den uzak dur derim hacim fark etmiyo yakıt sistemi mekanik olduktan sonra LPG den randıman almak zor.
Gerçi bakımlı bi 190 11-12 litre yakar benzinde fabrika veriside bu zaten.
Dizel bakıcaksanızda 5 silindirli 2.5 bakmanızı öneririm 2.0 lar kasaya ayak uyduramıyor daha çok yakıyorlar
2.0 dizele bak bence
model olarakda 90-91 modellerde motor farklı oluyor yanlış bilmiyorsam
beyler bu olay tamamen gazın markası ve uygulamayı yapan yerle alakalı bence
şahsen bende bu konuyu çok duymuştum ama şuanki aracım bildiğiniz gibi 190 E 2.0 LPG li Aldesa büyük kafa beyin var ve inanılmaz memnunum o klasik Patlatma olayını birkez dahi yaşamadım tekleme tükleme ot b.k püsür hiçbirşey yok :) 41 kere maşallah diyeyim :D
Sametim foto içinde sağol çok güzel oldu bu resimdeki araba benim arabam gibi pakolar gri benim istediğim panjur ve jantlar var üstünde nasıl olur soruma çok güzel bi cevap olmuş benim bulduklarım hep komple siyah araçlardı :D
benim aracımdakide yeni sistemdi markasını hatırlayamadım havalar düzelince biraz düzelmeler olmuştu ama kışın o soguklarda ayar tutturmak cok zor lpg takılırken ateşleme sistemi güzel bi elden gecerse uzun bi süre patlatma olayı zaten yapmaz sorun olmasın diyosa arkadaş 2.3 bakcak o zaman sıralı sistem uyuyor onlara