Rover 220 Turbo vs Type-R
Rover 220 Turbo vs Type-R vs Clio Rs
Printable View
Rover 220 Turbo vs Type-R
Rover 220 Turbo vs Type-R vs Clio Rs
Tuncay,bu tekoo'nun araba,eski videolar...
tekrar maşallah..
specler neler
maşallah rover güzel yürüyor :)
evet tekonun abi :)
Bildiğim kadarı ile stock motor ama 0,9 bar basıyor olabilir..
bi an senin araç çıktı rodajı bittide denemeleremi başladı diye düşündüm :D
Bunları biz çekmiştik Vtc typeR ve Tekoo'nun rover ..O sıralar iyi gazlıyoduk , Teko kardaşımın bide benim Rol Typer ile jubilesi var :hahaha:
Rol Typer (Kpro,Rbc,Dc headers) Rover cigeRRR
Rol Typer vs Rover 220 - Car Videos on StreetFire
yeni gördüm bunları paylaşayım dedim...
Rol Type-r ın specleri nedir?
Hakketten abi o araba nedir çözemedim ama kara kedi gibi bir an gözüktü sonra yok oldu enteresan:D:D:D
ama o sanki biraz daha önce gazlamış sanırım öyle bir durum var...
ya o değilde artık stok yürünmez oldu geçilmemek için zorlanmaya başladım ufaktan bişeyler yapma vakti geldi :) yoksa gti lara bile av olmaya başlayacam
serkan bu işin sonu yok eğer güzel bir gelirin yoksa valla batarsın dost acı konuşur derler ben sana konuşuyorum.Eğer illa ufak çaplı bişey yapacağım dersen t28 bir turbo veya mevcut turbonun kompressor house unu t28 house ile değiştir.(Birebir uyumlu) araca 0.9 bar bastır.İnan sınıf atlarsın bunu söyleyeyim sana..Rakiplerin ciddileşir.106 lara 206 lara yan bile bakasın gelmez artık.Yolda 99-2000 modellerde bir m3 görsen hemen düşesin gelir peşine veya subarulara kafa tutarsın:D beni dinle ben gibi sil baştan masrafa girme yoksa :hahaha: hale düşersin...
Bu arada serkan bu işlemler için en kral masrafın 1000 tl bu fiyatı geçmesi mümkün değil...
yok yaww zaten o kadar büyük bi masrafa giremem senle daha öncede konuştuk büyük turbo olayı halen aklımı kemiriyor bana yüklü gtılara kafa tutacak kadar güç yeter adamların parça derdi yokki yükeldikçe yüklüyolar sonra gelip salça oluyolar inan kaçtane gtıla kalktım bilmiyorum ama her geçen gün adamlar dahada güçleniyor ben yerimde sayıyorum ilk zamanlarda 5-6 boy atıyodum şimdilerde 2 boy ancak atabiliyom bazen kafa kafaya bile kaldığım oluyor adam 7500 çeviriyo kasası hafif sonra adı turboyla yürüdüm oluyo :) üstündeki turbo ile dediğini yapsam bana kaça patlar?? tanzer abide bi tane büyük turbo var 320 tl diyo fiyat
ufak çaplı turboluyuz demekte fayda var :) rover'ın vites aralıkları yeterince uzun 240 hp civarında rover'da fena sayılmaz.Turbo olunca bu işin ucu-bucağı gözükmüyor dipsiz bir kuyu misali.Rover blok ne kadar sağlam dersekte diyelm diğer üniversal parçalarında adaptasyonu zor yani ben 1,5 bar basıyorum ama şanzıman yedeğimi bir kenera koymuşum her an kucağımıza alacağımız ihtimali var..gereksiz.
Tuncay DP'yi gördün mü?:D
Ayrıca motorun sağlıklı olsun dediklerimi yap garanti alacağın güç 240-250hp aralığı olur.İngiltere forumlarını çok okudum çok örnekleri var.Çoğuda orda bunu yapıyomuş zaten..
Ben söyleyeyim Bülent abide benim bildiğim custom özel pistonlar ve kollar var.ms2 beyin var ateşlemesi değişti.gt35 ayarında bir turbo takılı..yaklaşık bana söylediği 300-350hp aralığında demişti...Birazdan ayrıntıları döker bekle az..:D
abi bırak 4 gözü ne kadar gören yerim varsa hepsi senden gelcek videoyu bekliyor olacak :D
bi yandan olum sat bunu bak kaşıntı var sende inecek o motor rahat etmeyecen diyorum bi yandan ya bi kere geldi tam güç almadan gitmek yok diyorum allah bana akıl versin ne diyem
maşallah araçlara..
Burdaki güzel kaçıyor hakkını vermek gerekir.Detaylı olarak extraları nedir bilmiyorum.Bu extralarla aracın verileri nerelere çıkıyor bilmek isterdim.Fakat şu gerçekte var.Araçlar arasında model farkı ve motor kayıplarıda önemli ben zannediyorum ki, burdaki rover da orjinal güç motorun yıpranma payı ve yaşlı olmasından dolayı düşük gibi geliyor bana çünkü sağlıklı bir 220 nin geride kalması kolay kolay görünmez.
Buda benden gelsin. Benim Clio RS, o gece Kadir abi kullanıyordu aracı.
Ohooooo aynen dediğim gibi ben bunu izlememiştim.Yoksa Clio Rs'nin en kral stock motoru ufak tefeklerle bence 175hp yi geçmez.Zaten yanlış bilmiyorsam 172hp standart biliyorum.Buradaki Rover da sanırım aynı güçlerde gibi fakat Clio'nun tek avantajı kilodan kazanmıştır gibi geliyor..Zaten Türkiye'deki çoğu Rover Turbo sağlıksız yürüyor.Yıllardır dünyada modifiye sektörünün desteklemediği bir araç olduğu için stock motorla yetinen bir araç oldu.
Bu son videodaki Clio Rs li videoyu gördükten sonra ilk koymuş olduğum videodaki type-r ile bu rover aynı rover ise o type-r ın iyi yürüdüğünü söyleyemem.