HaKo Nickli Üyeden Alıntı
Şu an mevcut kullandığım ve daha önce kullandığım laptoplar
Şu an 2 tane HP laptopum bitanede acer netbookum var. Evde herkesin ortak kullandığı packard bell var. Kız kardeşimde sony vaio var. 6 ay öncede toshibam vardı sattım.
Öncelikle Toshibadan kesinlikle ! uzak dur diyorum. Sıfır aldığım toshibanın 6 ayı serviste geçti ve servis hizmeti berbat, kesinlikle malının arkasında durmuyorlar. Servisleri hep konsinye, çünkü önüne gelen toshibayı getirebiliyor tek distribütörü yok.
Hp yi herkes kötülüyor ama şunu unutuyorlar, Hp hepsinden misli misli fazla satılıyor, arıza ortalamasına vurduğundan hiçbirinden fazla arıza çıkaran bir laptop değil. Şu an iş yerinde yazdığımı 4 senedir kullanıyorum ve taş gibi. sadece bi kere ekranı değişti oda kullanıcı hatası düşürmüşler pc yi. Evede o lanet toshibayı satıp i5 17inch Hp aldım ve ondanda çok memnunum daha hiç sorun yaşamadım. Yani işin aslı bu birazda şans meselesi, iyi ürün denk gelirse senelerce kullanıyorsun. .
packard belli de kesinlikle önermiyorum. Özellikle packard bellin kasası bile çok dandik.
Sony vaio ise şişirilmiş balondan başka birşey değil, dünyanın parasını veriyorsun üstündeki sony yazısı dışında ben + bir performans yada sorunsuzluk görmedim. gayette sorunlu makineler parana yazık derim hiç bullaşma
Acer in netbook oldugu için bişey diyemiyorum genelde kötü zaten netbooklar performans açısından ama ben kendimi bildim bileli acer vardır, bi çok pc sinide kullandım bence fiyat/perf olarak fena makineler değil.