evet arkadaşlar herkes varolan aracını yazıp satsa ne alırdı onu yazsın...lütfen alabileceğimiz aracı yazalım hayalimizdeki aracı değil... :D
Printable View
evet arkadaşlar herkes varolan aracını yazıp satsa ne alırdı onu yazsın...lütfen alabileceğimiz aracı yazalım hayalimizdeki aracı değil... :D
mercedes c180 amg serisi
3.20 d alırım heralde
muhtemelen üzerine birazdaha koyup vtec2 almaya çalışırdım :) ama araba alıp satma olaylarından cok fena tiskinmiş durumdayım şuara değerinin üstünü bile verseler takas yada anında bir araç bulup almadan araba satmam.
typermelih konuyu actınz sizde yazın golf R sonrası ne alırdınız :)
s2000 s2000 s2000 s2000
Ya kırmızı ya sarı. Gerisi boşşş...
Cruze gitse bi e36 coupe- cabrio neden olmasın ?
kısmetse subaruyu satıp E39 M5
integradan sonra ya yine integra ya da hb eg alırım :D
2005-2006 3.16/3.18/3.20... M paket ve mümkünse diesel.
2001 sunrooflu full donanım bi 106 GTI alırdım :D
MCS aklımda hep, ara ara girip bakıyorum :)
Babam gözü gibi baktığı vtec2 mızı satmam dıo piasadakı leşş vtec 2 leri gördükten sonra :D:D:D:D:D:D
şu anda marea ve e30 var ikisini bir satıp 0 km az yakan bir dizel almayı düşünüyorum ama markasına karar vermedim daha :D tavsiyelere açığım bu arada
Yine FN2 alırım :)
s2000 alırıdım ben :)
e60m5 allah nasip ederse artık.
amaramant mor rover 200 veya '94 astra gsi
s2000 ep3 type-R
polo gti...
3,35D isterdim..
del-sol u satarsam eğer - 99-2000 A3 istiyorum tek kapı
mk3 golf satıp 200sx
subaru evo dan şaşmam :)
e36 cabrio
Clio sportumu satıp sanırım bi clio RS'e geçebilirim, bi yerden bi gelecek bişiyler var o olursa CTR olabilir
audi a4 1.8t quatro :D
şuan yaz sonu getz i verip günlük gezebiliceğim dizel ağırlıklı olmak üzere birçok araç düşünüyorum karar veremedim aslında
dizelde karar kılırsam pro ceed düşünüyorum
benzinlide karar kılırsam paraya kıyıp polo gti alabilitem var veya ucuz bi dizel yanına 2. el msc de olabilir ama nedense şuan hiçbiri içime sinmedi bi yaz bitsinde iş ciddiye binince artık kısmet :)
Arabayı sattım hala bi evo bi subaru alamadım :) nerede bu devlet nerede bu millet :))
vtec2'den cok memnunum. satarsam bunun gibi rahat, yakıtı iyi 4 kapı sedan bütceme gore bulabileceğimi sanmıyorum.. ama gonlumde yatan alfa 156
rs4 yada c63 amg coupe :)
vectra A var şuan,bunu satmadan SFI Vectra A düşüncem var,yada bi E30 olabilir :D
ama vectra'yı satarsam işler karışık,babam passat 1.8 yada vectra C 1.6 diye tutturuyor :D
Kırmızı cerato koup zaten satıp alıcam :D
vtec2 alırdım büyük ihtimal alacağımda :)