-
BZ S3 stock turbo REVO STAGE2 & 20G turbo stı ( 2bar420hp)
-
müthiş bir geceydi,emeğinize sağlık.murat ın sti tek kelimeyle harika gidiyor.hacım ın s3 ü nede kelime bulamıyorum ALLAH kaza bela vermesin.ilk defa böyle giden bir s3 gördüm ciddi hızlı.RABBİM hepimizin arabasını kazadan beladan arızalardan korusun.
-
hayırlı olsun abı,arabada yapım asamasındayken gormustum maslakta haberını oyle aldık kazasız belasız kullanırsın ınsallah,vıdeolardan da gorulcegı uzere bayagı atarlı olmus yenı araban:)
kac bar peak,kac bar cont gıdıyor araba ?
-
araçlara maşallah s3 ün specleri nelerdir
-
Alıntı:
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun abı,arabada yapım asamasındayken gormustum maslakta haberını oyle aldık kazasız belasız kullanırsın ınsallah,vıdeolardan da gorulcegı uzere bayagı atarlı olmus yenı araban:)
kac bar peak,kac bar cont gıdıyor araba ?
eyvallah kardeşim. kendi çapında oldu ALLAH ın izni ile yoksa kimseye atar tutar yapmayız tanıyosun bizi.
-
s3 stock böylemi gidiyor :eek: vay maşallah subhanallah allah kaza bela vermesin cümlemize
-
masallah s3 e, okuyup ufluyorsun sanırım mustafa kardes :)
-
S3 çok güzel maşallah
Hacı abi Allah utandırmasın
yanlız öteki S3 te revo stage 2 seninkide revo stage 2 neden okadar fark var aranızda kafa burun gitmesi lazım iki aracın
Bu vag grubu motorlarda damı ciger meselesi hakim :D
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
S3 çok güzel maşallah
yanlız öteki S3 te revo stage 2 seninkide revo stage 2 neden okadar fark var aranızda kafa burun gitmesi lazım iki aracın
stage2 ye dahıl olmayan meth ve forge wg var belkı hacı abıde onlar vardır aradakı fark ordan gelır
-
çok güzel geceydi gerçekten tüm araçlara maşallahta bu vag lar nereye gidiyo çok merak ediyorum.
-
aracım sti'de 20g turbo kiti var aracın bir eksiği yok sadece headers yok son susturucuda biraz ufak greedy marka.aracım 1,85 pik yapıyor 2 ve 3 viteste 1,5 le yürüyor 4,5,6 da 1,8 de tutunabiliyor.
bir denemede 1,9 ve 2,0 bar denedim ama daha iyi gitmedi gibi geldi bana..
güzel geceydi araçlarımızı tanıma fırsatı bulmuş olduk gelen herkese tşk. ederim
s3 de ise stage 2+ metenol evc 1,9 pik 1,5 ile yürüyor die biliyorum.
diğer s3 benim eski arabam 2+ metenol yok 1,55 pik 1,1 ile yürüyor
eksik yanlış varsa arkadaşlarım düzeltir
-
Alıntı:
ayhan306gti Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel geceydi gerçekten tüm araçlara maşallahta bu vag lar nereye gidiyo çok merak ediyorum.
su otomobılım kısmını degıstır abı ustune 2 araba gectın :)
-
kesıcıye kac barla gırıyor hacı abının s3 ? tfsı da kullanılan k04 ler bayagı farklı verım konusunda
-
maşallah araçlara kazasız belasız diyelim kısmet olursa bu hafta içi bide biz deniyelim s3 lerle subaruda güzel olmuş kısmet olursa murat abi senlede deniyelim.
-
Alıntı:
typer46 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara kazasız belasız diyelim kısmet olursa bu hafta içi bide biz deniyelim s3 lerle subaruda güzel olmuş kısmet olursa murat abi senlede deniyelim.
her türlü deneriz sıkıntı yok fakat:
ben 3076 s3 de 3071 takınca daha denk olur denememiz dostum;)
bu sırada sende rahat durursan tabi...
-
Alıntı:
ecz_murat Nickli Üyeden Alıntı
abi sıkıntı yok projeyi biliyosun o zaman gene denk olamıcaz :)
-
Alıntı:
abi sıkıntı yok projeyi biliyosun o zaman gene denk olamıcaz :)
her türlü üzecem bir an önce bitirelim mi diorsun yani:D:D
-
Alıntı:
abi sıkıntı yok projeyi biliyosun o zaman gene denk olamıcaz :) abi şunda not düşeyim bizim araba dynoda 386 seninki 420 hp genede fark var aramızda:D
-
Alıntı:
her türlü üzecem bir an önce bitirelim mi diorsun yani:D:D
dostlar birbirini üzmez abi keyif yaparlar ;)
-
s3 cok iyi gidiyor' sevioruz s3leri masallah..
-
Alıntı:
dostlar birbirini üzmez abi keyif yaparlar ;)
eywallah dostum doğrusun
bi dip notta benden: 420 hp olası bir rakam bir ölçüm yok
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
S3 çok güzel maşallah
ALLAH razı olsun cümlemizi utandırmasın inş.
onda stage 2 yazılım var benimki stage2+
araçta tüm parçalar aynı sadece (azımsanmıyacak bifark) methanol bağlı ama devrede değil ve basınç kısık 1.6 -1.7 peak yapıyor 1.1 e kadar düşüyor beyaz s3 tabi bide serdar kardeşim roling yapmaya daha yeni başladı ilk rolingi onun acemiliğide var üzerinde yoksa o kadar fark olmaz
zaten 1-2 güne bağlıycaz methanolünü o zaman yine deniycez o videoyuda paylaşırım inş.
bu videolarda istek üzerine koyuldu herkes istediği için kesinlikle kimsenin art niyeti yok vede olamaz ALLAH ın izni ile..
-
Alıntı:
eywallah dostum doğrusun
bi dip notta benden: 420 hp olası bir rakam bir ölçüm yok
ama biz dynoya çıktık 386 hp çıktı bakalım en kısa zamanda deniyelim abi bu hafta içi .
-
Alıntı:
aracım sti'de 20g turbo kiti var aracın bir eksiği yok sadece headers yok son susturucuda biraz ufak greedy marka.aracım 1,85 pik yapıyor 2 ve 3 viteste 1,5 le yürüyor 4,5,6 da 1,8 de tutunabiliyor.
bir denemede 1,9 ve 2,0 bar denedim ama daha iyi gitmedi gibi geldi bana..
güzel geceydi araçlarımızı tanıma fırsatı bulmuş olduk gelen herkese tşk. ederim
s3 de ise stage 2+ metenol evc 1,9 pik 1,5 ile yürüyor die biliyorum.
diğer s3 benim eski arabam 2+ metenol yok 1,55 pik 1,1 ile yürüyor
eksik yanlış varsa arkadaşlarım düzeltir
aynen yazdıkların tamı tamına doğru abi ama biraz daha geç çıkmak lazım rolinge bidahaki sefere daha geç çıkarız bi 300 çevirelim :D
önemli olan dostluklar orada yaptığımız muhabbetler ve stres atmak gerisi yalan..
-
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş hacım sana ayrı bi maşallah dahada yapcan heralde bişeyler:D:D:D
-
masallah araclara:) dıger konuya yazmıstım konu sılınmıs:) stıdakı turbo kucuk bır turbo deıl ayarı safe olmus olabılır ustlerde daha hızlı olması beklenır. onceden gordugum orneklere gre konusuyorum.. kazasız belasız
-
2 aracada masallah cok guzel denemeler olmus , bende dun aksam gelicektim ama cok yorgun oldugum icin cikmaya usendim :) bir sonraki sefer gelicem insallah ... :)
-
maşallah araçlara çok güzel denemeler :)
-
araclara maaşşllh. bende görmek istiyorum artık 0.8 le denemelere geleceğim...
-
maşallah araclara.. Bu subaru eski ER STİ'mı acaba ?
-
Alıntı:
edo typer Nickli Üyeden Alıntı
masallah araclara:) dıger konuya yazmıstım konu sılınmıs:) stıdakı turbo kucuk bır turbo deıl ayarı safe olmus olabılır ustlerde daha hızlı olması beklenır. onceden gordugum orneklere gre konusuyorum.. kazasız belasız
ewt.. eğzos biraz ufak üstler için denk gelince değiştireceğiz kısmetse:D
-
Alıntı:
ErBAY Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araclara.. Bu subaru eski ER STİ'mı acaba ?
ewet. 16 er
-
Alıntı:
ewet. 16 er
Arac alındıktan sonra hıc bır degısıklık oldumu acaba ?
-
Alıntı:
ErBAY Nickli Üyeden Alıntı
Arac alındıktan sonra hıc bır degısıklık oldumu acaba ?
yağ soğutucu takıp emre levent'e ayar yaptık. başka eğzostan başka bir eksiğide yok şimdilik....
-
Alıntı:
yağ soğutucu takıp emre levent'e ayar yaptık. başka eğzostan başka bir eksiğide yok şimdilik....
maşallah tekrardan aracı lutfu abıdeyken bılıyorum harıka bır arac. kazasız belasız gunlerde kullanın ıns..:icon_tup:
-
Alıntı:
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı
su otomobılım kısmını degıstır abı ustune 2 araba gectın :)
doğru söylüyosun :)kardeşim yapiyim aklıma getirmişken
-
16 er stı bu subaru çok düzgündü allah güle kullanmayı nasip etsin ve harika yürüyor.tüm araçlar çok güzel.yağ soğutucu ekledikten sonra bu roll denemelerinde yağ sıcaklığı ne oluyor ve yağ soğutucunuz ne markadır.
-
Alıntı:
zx-10rr Nickli Üyeden Alıntı
16 er stı bu subaru çok düzgündü allah güle kullanmayı nasip etsin ve harika yürüyor.tüm araçlar çok güzel.yağ soğutucu ekledikten sonra bu roll denemelerinde yağ sıcaklığı ne oluyor ve yağ soğutucunuz ne markadır.
Gredy taktım önceden 100-110 olan degerler 80-90 lara kadar düştü
-
Alıntı:
Gredy taktım önceden 100-110 olan degerler 80-90 lara kadar düştü
arda ile konuşuyorduk yağ çok ısınıyor demişti yağ soğutucu sart bu setup a demişti ve gerekenide yapmışınız:))birde coswort 12 lik yağ pompası ekleyebilirsen süper olur diye düşünüyorum tabi bütçe meselesi ama harika olur.motor içi standart sanırım ve kol yataklarındaki yağ filmine daha yüksek basıçlar etkiyecek yağ basıncını daha efektif sağlayacak bir yağ pompası motorun için iyi olur.spec-c yağ pompasıda olabilir ama coswort alman daha iyi olur.bir subaru tutkunu olarak çok araştırıyorum ondan bu kadar yazdım:)birde şöyle masa üstü olacak bir kaç resim eklersen çok sevinirim:))tekrar tekrar MAŞALLAHHHHHHHH........
-
Alıntı:
EVOTME Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş hacım sana ayrı bi maşallah dahada yapcan heralde bişeyler:D:D:D
hayalet sürücü geri döndü:) ALLAH razı olsun abi
videomu yapar kaçarım :D