Atv de yayınlanan Kurşun Bilal Dizisi için kısa bir takip sahnesi çektik.Şu anda fragman yayında , izlemek isteyenler için link ;
Kurşun Bilal - 3. Bölüm Fragmanı - ATV Web TV
Printable View
Atv de yayınlanan Kurşun Bilal Dizisi için kısa bir takip sahnesi çektik.Şu anda fragman yayında , izlemek isteyenler için link ;
Kurşun Bilal - 3. Bölüm Fragmanı - ATV Web TV
yanlarken ki surat ifadesi çok iyi , mustafa senin yüzünde o ifadeyi göremedim hiç yoksa sen yapamıyormusun bu işi:D
güzel olmuş ellerınıze saglık ..
Harbi O da yanlarken elemanın ifade şahane:hahaha:
Kim bu dublor? Yanlayan kim
Araba D'M3 bizim , arabayı kullananda arabanın sahibi Mert.
Teşekkürler arkadaşlar.Bu deneme çekimiydi , beğenilirse ilerki bölümlerde baya iş çıkacak bize.
mertten imzalı fotoisticem ünlü olunca daha yanına yaklaşamayız.:D kurşun bilaloğlu
Elemanın ifada süper ya töbe yarabbi kabız olmuş gibi :D
kurşun un yıllar önce kaybettiği kardeşi mert bilal olarak çıkmasın ilerleyen bölümlerde :D
kamera ekibi açıdan kör olmuş zaten :D
http://www.youtube.com/watch?v=yFkiF-GGppY
bende link çok yavaş açıldı youtube den izledim
Çok güzel tebrikler ... hiç izlemediğimiz bi dizi ama bu sefer izleyeceğiz demek ki ... :)
inşallah gelir devamı :) eğlence katarsınız diziye :)
ahahahahahah mertin el atmadığı bir bu kalmıştı
Başarılarınızın devamını dilerim.
Punto'dan farklı bence çok karika olmuş ellerinize sağlık..
Her şey güzel de kamera açısı çok kötü değil mi yahu yanlarken..
Daha bi dur :) Çekimlerin 1000 de biri bu daha , bakalım ne çıkacak asıl dizide.
bizlerden insanları buralarda görmek gurur verici :) maşallah
güzel olmus
ben izledim 2 bölümüde ama bi halt anlamadım, 1. bölümde arda kural oynuyodu sonra değişti başka bi adama dönüştü falan. cast hikaye acaip tırt fazla kalmaz dizi tahminim.
Konuya dönersek emeğinize sağlık gayet hoş bi iş olmuş :)
çok güzel bakalım dizinin bölümünü izlicem sırf sizin için gerçekten tebrikler mustafa valla aştınız artık inşallah daha daha büyük işlerde görürüz sizi:D:D:D:D
ya aksiyonlu bir dizi yapıyolar kahramanımız 90 ı geçmiyor geçse bile klasik hareketler daha çok ototomobil ile aksiyon sahnesi görmek hoşumuza gidiyor
konuya dönersek gururlandık inşallah daha çok iş teklifi alırsınız bizede biraz dikkat çektirmiş olursunuz
Dizinin konusu ne ? Araba vs mi ?
elınıze saglık ...sahneler kısa olsada cok guzel olmus... umarım daha cok arabalarında ıcınde oldugu eksın sahnelerı olur...tekrardan tebrıkler.
pazar günü denk gelmiştim tekrarına fena değil ama biraz karışık bir dizi uzun soluklu olmıyacağı kaanatindeyim kurgusu biraz karışık bir dizi anca yaz dizisi denilebilecek türden bir yapım
behzat ç.. varken ooo hiç şansı yok bu dizinin aslında behzat ç. deki ercüment karakterinden bu tarz asi sürüşler bekleriz ama nerdeee:D
devamınıı beklıyourzz :)
bu işten iyi para yapabilirsiniz,istidat var sizde arkadaşlar:)
yazlık dizi zaten 1 ay bilemedin 2 ay daha sürer
Dizi birazdan yani saat 10 da başlıyor arkadaşlar.
az daha kaçırıodum :D
Tebrikler, inşallah devamı gelir :)
günlerdir izliyordum şu bölüm fragmanını merak içindeydim
ölü kız gözlerini açar ve bilo tırsar :D
bugün 10:30'da mı dizi?
şimdi jackal var atvde filmden sonra dizi