BMW M Serisi M3 1996 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
BMW M Serisi M3 1998 Model 36.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
araclar hakkında bılgı sahıbı olan arkadaslar bılgılendırırse sevınırız
Printable View
BMW M Serisi M3 1996 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
BMW M Serisi M3 1998 Model 36.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
araclar hakkında bılgı sahıbı olan arkadaslar bılgılendırırse sevınırız
Birisi 80 diğeri 85bin km'de...
eğer ki km ile oynanmamışsa...
estoril blue olanın plakası da gizlenmemiş, hayırlısı demek lazım :)
bence rakamlar yüksek yazın bitmesini bekle 10. ayda bakmalısın m3 piyasasına derim ;)
Semttekı Bbsli sarı m3 e bakmadın mı? ciddi iyi yürüyo diyolar
ilanda bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3026664/detay/
bı gece bız cafedeyken ısıklardan sıkmaya basladı baya ıyıydı ordan hatırlıyorum :D
benım sıkmamdan daha mı ıyıydı hacı :)
canlı görmedim ama pekde parlak durmuyorlar
Kanka bence E46 yi dusun:)
e46 gibisi yok :)
Örnek olarak link veriyorum
BMW M Serisi M3 1997 Model 33.500 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 44295268
linkte direksiyona dikkat sadece :D deri fln sonradan belli :D
e36 m3 alırken motor cok onemli yoksa sonradan toplanilsada pek bi tat vermez sandık motor atarlar genelde bunun dışında 321 lik versiyonu en güzelidir
ve direksiyon fonksiyonel olmasina dikkat et olması sart degil ama ekstraları olduguna bir işaret
birde davul direksiyon onemli :D
BBS'li sarı olan siteden birinin değilmiydi sanki ? Yoksa o keskin jantlımıydı?
hayır cem abideydi ZK m3,satıp cabrio 36 almıştı.yürürü eğer aynıysa fena diyorum
E36 m3 le ugrasilmaz bence duzgunune cok istiyolar,tursularida alinmaz alindigindada en az 10. Lira masraf gidiyo...
Dünyanın en güzel otomobilidir gözümde 321lik e36 M3 coupe. Temizini bulabilsem alıcam evlencem:)
ZK m3 çok yakın arkadaşımın motoru piyasadaki m3 lerle mukayese edilemez bence düşünülcek bir araba
dakar benim eski arabam yururu typarlarla mukayaese edilmemeli bence zamanında denemiştik çokca=) haken eski kondusyınunda ise dusunulebilir vakti zamanında sadece motoruna 10.000tl para harcadım
ben 321 hp olan modelınden ıstıyorum ama kmnın bmw de onemı cok bende eger cıddı temız bır araba bulursam alıcam aklınızda olan temız kondusyonu ıyı bır m3 varsa paylasırsanız sewınırım
suanda bildigim 321 yok maalesef ama ben bugun alsam 286 tercih ederdim gene tek vanos ve demir blok daha sorunsuz 321lerde cift vans ve aleminyum blok kullanıldı performansları arasındada ahım sahım fark yok
Nasıl yok yapma gözünü seveyim temiz 321, e46 M3 ile e39 M5 geçiyor:)
e 46 motor,şanzuman,dif,akslar kaça alınır ki??
sıcak çarpmış olmalı aşırı derecede seni :S :confused: :confused:
ben gayet sesli güldüm okuyunca :D 46 yı gecsinde m5 i utanmasalar type r ların eline verecekler atmosferik harbiden bu kadarda olmaz :D :eek: :eek::eek::eek:
BMW M Serisi M3 1998 Model 38.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 52433255
Cabrio düşünürsen şuna bak agzina kadar dolu model dedikleri budur =D
mavi olan dj plaka bizim mahallede bu arada
sadece meraktan soruyorum bu 321lik m3ler atmosferik olarak modla en fazla kaç hp olabilir?
400 hp leri gecebileceğini sanmıyorum açıkcası m3 ten güç almak çok zor
Sallamıyoruz ciddi yürürü olan e36 M3ler var fakat burda pek yok.
Eric kardeşimizin e36sı mesela
‪BMW E39 M5 vs E36 M3 3.2 Coupe‬‏ - YouTube
kilolarından azıcık arındırılmış sağlıklı e36, e39 M5 geçmiştir 270'e kadar, bikaç sene evvel, merak etme bizde karamürsel sepeti değiliz hangi bmwnin nasıl gidebildiğini biliyoruz evelallah :)