MAMİ kardeşimle dün ceconun gc8ine ufaktan ayara çıktık buda o günden kalan çıtır bir video araç ej20 20g turbo 1.1 bar iyi seyirler
NOT:SONDAKİ MAMİNİN GÜLÜŞE DİKKAT :D
Printable View
MAMİ kardeşimle dün ceconun gc8ine ufaktan ayara çıktık buda o günden kalan çıtır bir video araç ej20 20g turbo 1.1 bar iyi seyirler
NOT:SONDAKİ MAMİNİN GÜLÜŞE DİKKAT :D
ne vıtes atarmısım :D dsg yanımda yalan olur harbıdennn:D
kanka içerden canlı daha fena :D
abı vıdeo acılmazsa ne yapalım gulusunu dınleyemedık
hahaha oda mantıklı abı bı lınkı koysana ızleyemedımm sana zahmet bu arada goruselım abı
nekadar fark etti 20g ile? 1.1bar ile yürünüyorsa vf35 de bu basıncı destekliyordu. Sadece son 2 vites belki 0.9 lara düşebilirdi üst devirlerde.
Bariz fark varsa öğrenmek isterim abi sağol :D
asıl amacımız 1.8 basmaktı fakat araç üstlerde patırdıyor daha iyi ateşlemeyle bunu çözücez..
altlar nasıl oldu vf35 den sonra abi?
videoyı izleyemiyorum
mami abiiii seni seviyoruzzz :)
allah kaza bela vermesın senin bu vites atışların beni bitiriyor benim ilk arabayı aldığım zaman ufaktan bazı dersler vermiştin bu arada gülüşünü özlemişim be abiiiiiiiiiii:icon_tup::icon_tup::icon_tup::D
maşallah kapakta neler var
maşallah cok iyi..
dün drag larda ceco kendi mi kullandı aracını
Mami olm benim EZN de de mi böyle vites attın :D İyi ki de satmışım o arabayı :D
Maşallah kardeşim fena yürüyor alet.
cem abı elıne saglık mamı abı bılegıne kuvvet :)
maşallah araç çok zevkli gayet güzel giderli bi araç olmuş daha iyi süreler çıkartması temennisi ile diyorum.
Yarım saat önce Dragdan dönen bir Tır üstünde mavi bir subaru gördüm Bostancı taraflarında E5 üstünde :D Camın üzerinde CECO yazıyordu sanırım bu o makina. Dışarıdan çok sade görünüyordu ama demek kaputun altında gizli kamera şakası varmış :D
güle güle kullan cecom..
mami abim seriye bağlamış gene :D maşşallah ceco kardeşimede ayrıca
maşşallah kim tutar seni kanka kupayı getirde kutlayalım akşam
severek takıp edıyorum masallah
maşallah vites geçişleri de hızlanmada cok guzel Allah tadını aldırsın
abi maşallah güzel olmuş vitese ayrıca bi maşallah dsg bile takılıyo sende tık yok maşallah .