-
22 Temmuz 2011 AVM Buluşma Fotoları
-
-
-
Dönerken gördüm serhatın arbayı göbekte.Dün de 2 subaruyu gördüm. A.eglencede ikisine de maşallah çok güzeller..
Güzel buluşma olmuş ama sayı eskiden daha çoktu sanki..
-
-
turuncu yakışmış subi'ye
maşallah tüm araçlara.
-
maşallah walla süper çıkmış araçlar :D biz her cuma ordayız herkesi bekleriz :D
-
Güzel buluşma maşallah araçlara
-
Maşallah araçlara.Bence en çok dikkat çeken hondalar değil subiler ve kadir abinin rs'i olmuş.
-
-
-
maşallah bütün araçlara :) foto çekimleri içinde çok tşkler..
araç sayısı daha fazlaydı ama fotolarda çıkmamış sanırım her hafta cuma fix buluşmalarımızdan birsiydi herkezi bekleriz :)
-
güzel arabalar, paylaşım icin sağol
-
maşallah hepsine vfr çok güzel ve rahat bi motor bir süre kullandım özellikle bu renk çok güzel.
-
bu forum avm nerde acaba bidahakine bende geliyim açık adres lütfen =)
-
turuncu bugeye ve civic çok hoş güzel kareler ellerinize sağlık..
-
vtec2 çok farklı ve güzel duruyor güzel buluşma olmuş birkaç videoda olsaydı fena olmazdı
-
Alıntı:
hakan_akin Nickli Üyeden Alıntı
bu forum avm nerde acaba bidahakine bende geliyim açık adres lütfen =)
tabi bekleriz
Ovacık Mahallesi Yozgat bulvarı Etlik Ankara forum açık otopark büyük levhanın altında buluşuyoruz :)
-
not : her cuma saat 20:00 de :)
-
Alıntı:
turboALİ Nickli Üyeden Alıntı
maşallah hepsine vfr çok güzel ve rahat bi motor bir süre kullandım özellikle bu renk çok güzel.
teşekkür ederim bizde çok memnunuz bi 25 kg daha hafif olsaymış daha iyi olurmuş ama napalım :) vtec teknolojisini motorsiklette yaşaması ayrı bi zevkli
bu arada herkes gelsin valla her cuma etlik forum avm deyiz. marka model ayrımı olmaksızın hoş sohbet muhabbet bol rolling daha nolsun :)
fotoları çeken fatih doğan kardeşime çok teşekkür ediyorum hem fotoları çekti hemde buraya kadar ekledi fotoları kırmadı beni sağolsun.
-
Çok kullandım zamanında vfr :) cuma görüşmek üzere ;)
-
Çok Güzel Kareler çıkmış maşallah ;)
Honda Buluşmasına sadece hondacılar değil,tüm ankaralı arkadaşlar katılıyorlar.
Her 3 yıldır Cuma akşamı aynı yerde toplanıyoruz.
22Temmuz buluşmasında B16A2 Swap EG - Impreza WRX - Rol Vtec denemeleri wideoları war ama kimde bilmiyorum ;)
-
vtec2 jant kucultup biraz daha diplerse cok iyi olur masallah araclara..
-
Alıntı:
otuzdört Nickli Üyeden Alıntı
vtec2 jant kucultup biraz daha diplerse cok iyi olur masallah araclara..
gonul ıster dıbıne kadar basarak gez ama araca h.sonları 6-7 kısı bnıp bagjda azına kadar dolu oldugunu dusunursek sıkıntı oluyor peder tarafından:).. o agırlıga ragmen colıover lar en sertde oldugu ıcın surtme yapmıyor.ama yınede basıklıgı fena degıl sımdılık:)
-
plakaların hepsı super :))
-
Alıntı:
sedat s Nickli Üyeden Alıntı
plakaların hepsı super :))
dikkatli gözler +10 ;)
-
Alıntı:
JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı
22Temmuz buluşmasında B16A2 Swap EG - Impreza WRX - Rol Vtec denemeleri wideoları war ama kimde bilmiyorum ;)
2 hafta onceki cıvıc-106ya aıt olan tek bı video var bende..
-
olanı koyun sıkıntı olmaz bizde :)
-
eve gidince upload ederım :)
-
Fotoğraflar güzel çıkmış kardeşim eline sağlık,
Bir hafta önce denemesi yapılan eski alp 106gti vs White rs videolarını 106 lı arkadaşa söz verdik o yüzden foruma koymuyoruz,"video konulmasın" denildimi daha üstüne gitmeyin:)
-
Wideo konulmasın denildi mi orada kalır abi, buraya yazmamak lazım :)
-
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Fotoğraflar güzel çıkmış kardeşim eline sağlık,
Bir hafta önce denemesi yapılan eski alp 106gti vs White rs videolarını 106 lı arkadaşa söz verdik o yüzden foruma koymuyoruz,"video konulmasın" denildimi daha üstüne gitmeyin:)
Rol vtec-fd6 turbo civic denemesinden sonra baskıda sıkıntı yaşadım nitekim seninle denediğim gece de baskım bitikti ve o gece de baskının ayaklarını kırdım zaten. Bu yüzden video konulsun istemedim. Kısa süre içinde tekrar deneriz ve tabiki videoları da koyarız..
-
Biz bilirik ayarını reşocum sen sıkıntı etme ;)
Alıntı:
serkanokan Nickli Üyeden Alıntı
Rol vtec-fd6 turbo civic denemesinden sonra baskıda sıkıntı yaşadım nitekim seninle denediğim gece de baskım bitikti ve o gece de baskının ayaklarını kırdım zaten. Bu yüzden video konulsun istemedim. Kısa süre içinde tekrar deneriz ve tabiki videoları da koyarız..
Bu akşamda deneriz istiyosan abicim bizde roll dedimi her akşam çıkarız, sen koyma dedin koymadık
-
allah ömür wersin de daha çok wideo çeker, çok koyarız inşallah :)
-
-
Hadi sizede iyi geceler cumaya hazırlanın AC 106 da geliyo :) Zevkli roll yapenzi ....
-
Alıntı:
Biz bilirik ayarını reşocum sen sıkıntı etme ;)
Bu akşamda deneriz istiyosan abicim bizde roll dedimi her akşam çıkarız, sen koyma dedin koymadık
hakkında çok atıp tuttular inanmamıştım hakikaten doğruymuş...elinde ne kadar video varsa şu anda koy siteye...ben ankaraya gelince tekrar deneriz bide ben kullanırım tekrar video koyarız...sen taşşak geçiyosun ya koyma dedin koymadım ben burda koyuyorum 13.9 uyandın mı işi ? sen o arabayı anca baskı bitik ayarsız geçersin insanın canını sıkmayın yaşın benden büyük daha fazla yazmayım istersen...şimdi koy ne kadar video çektiysen ok...190 beygir arabanızıda gördüm ben burda 14.8 lerde sürünüyo :icon_tup:
-
Reşat Subaru mu yaptık .. ???
-
Alıntı:
alpergti Nickli Üyeden Alıntı
hakkında çok atıp tuttular inanmamıştım hakikaten doğruymuş...elinde ne kadar video varsa şu anda koy siteye...ben ankaraya gelince tekrar deneriz bide ben kullanırım tekrar video koyarız...sen taşşak geçiyosun ya koyma dedin koymadım ben burda koyuyorum 13.9 uyandın mı işi ? sen o arabayı anca baskı bitik ayarsız geçersin insanın canını sıkmayın yaşın benden büyük daha fazla yazmayım istersen...şimdi koy ne kadar video çektiysen ok...190 beygir arabanızıda gördüm ben burda 14.8 lerde sürünüyo :icon_tup:
Sen niye celallendin şimdi ? Ben sara sara 14.2 yaptım o benim sorunum ..Arabayı senden alan arkadaş deneyelim dedi denedik o bizim sorunumuz sen ne zaman istiyosan gel anında çıkar deneriz ama önce bu üslubu değiştir kardeşim...
-
Alıntı:
Sen niye celallendin şimdi ? Ben sara sara 14.2 yaptım o benim sorunum ..Arabayı senden alan arkadaş deneyelim dedi denedik o bizim sorunumuz sen ne zaman istiyosan gel anında çıkar deneriz ama önce bu üslubu değiştir kardeşim...
önce sen uslubunu değiştir koyma dedin koymadık koyduk falan filan talebe yok karşında :icon_tup: