Akhisara giderken denk geldi eğlendik biraz :) 3 kişi var iki araçtada :)
‪Ba Type-R vs. Mercedes CL 55 AMG‬‏ - YouTube
Printable View
Akhisara giderken denk geldi eğlendik biraz :) 3 kişi var iki araçtada :)
‪Ba Type-R vs. Mercedes CL 55 AMG‬‏ - YouTube
bisey anlamadım videoyu yanlıs mı koydun ? ortada kapısma falan goremedimde
biraz tek taraflı olmus sankii
valla ben neyi göremediğinizi anlamadım typer gaz basıyo adam basmıyomu yani onumu diyosunuz???enes maşALLAH iyi eğlenmişiniz:):)
Mersoda basıyor almancılar genel olarak basıyor ama o araba 3 kişinin dısında bagajda doludur enes :D
Elinize saglık adam birseyler yapmak istemis sanırım ama sonra anlamıs basına gelecekleri saga cekilivermis :)
bu cl 55 ler fabrika çıkışı kaç beygir acaba?
700nm ve 493 beygircik :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Mercede..._CL-Class#W215
Maşallah enes abi iyi eğlenmişsiniz :D
Mercedesin haberi varmıydı :)
gelin güvey ;)
Amg çakma olabilir..
Zoruna gidenin borusa gitsin diye bir sarki cikarmis Tarkan cok iyi dinleyin bence...
Masallah delikanli arabana...
maşallah ..
iyi eglenmişşiniz..:)
cl 55 basmıs basmasa enes ustune cıkar adamın yani ne sacma yorumlar yapıyorsunuz arkadas masallah enes
ya adam yolda denk geldi eğlendik biraz diye belirtmiş neyin mücadelesini veriyosunuz anlamadım :)
youtube gibi en saçma konularda, alakasız videolarda bile kavgaya etmeye başladık arkadaşlar
Enes olm demek benim EZN ile ben bu Mersonun 2 boy gerisinden gidermişim :D Gerçi ben kullanırsam süper vites atışlarımla 4 boy filan olur :D
Maşallah kardeşim. BA tayyar tayyarların en güzeli.
Maşallah. Merco keşke bırakmasaymış,gerçi yol boş muydu bilmiyorum ama..
adamın haberi yok sanırım kapıştığınızdan hahaha :D:D
Enes bi video koydun karıştı ortalık :D herkes burda neyin ne olduğunu biliyor hangi araba kime neye ne yapar, yaz dönemi milletin işi gücü azaldı forumda can sıkıntısına abuk subuk yorumlar yazılmaya başlandı genel olarak.
Maaşallah enes arabana, sende hakkıyla kullanıyorsun.
maşallah BA TypeR ;)
Maşallah Enes
araban gerçekten guzel gıdıyor
uzun yolda denk gelınebılıyor
elbette adamın yanına gelıo 3 korna yapıp gazlanacak halı yok
ondekı araba basar sende basarsın
gereksız yorum yapmak yerıne
maşallah denılebılecegını dusunuyorum :)
Yok yok merso kesin basmamıştır. Kaç paralık araba hem :)
Maşallah kardeşime. Allah kaza bela vermesin.
maşallah enesim yorumlarıda kafana takma:icon_tup:
amma haset adam var ortalıkta ya :)
CL arka cama düştüğü zaman fark bi anda açılıyor, buda demektir ki o ana kadar asılıyor gaza ama baktı geçiliyor bırakmış gazı :)
BA'yada sürücüsünede maşallah, şurda pztesi sendromu yaşarken ii geldi farklı bir video :)
Maşalllah ses çok iyi ya
iyi olmuş artistik yapan gurbetçilere bende karşıyım ahahahahaa :D sevmediğiniz almancı akrabanız mı var arayın typerla tokatlayalım kendine gelsin ahahaha :D
masallah enes en sevdıgım seydır yolculuk esnasında basıp gecmek:D
maşallahhh....
Bu denemeyide biz yapmıştık
RYH typeR vs Mercedes E55 AMG - Car Videos on StreetFire
Zor şeyler değil amg geçilmez diye birşey yok.. Maksat muhabbet yolda giderken eğlencesine bastık.Çok ciddiye almayın herşeyi mutlu olamazsınız ::)
e 55 amg kac hp oluyor ?