YG CUPRA(BKR CUPRA):REVO STAGE 2 PLUS
1.8T CUPRA: 3071-76 KİT KOMPLE KAPAK,STAGE 4
1. DENEME
http://www.youtube.com/watch?v=n2N2iHqT6qs
2. DENEME
http://www.youtube.com/watch?v=AAv03...&feature=share
Printable View
YG CUPRA(BKR CUPRA):REVO STAGE 2 PLUS
1.8T CUPRA: 3071-76 KİT KOMPLE KAPAK,STAGE 4
1. DENEME
http://www.youtube.com/watch?v=n2N2iHqT6qs
2. DENEME
http://www.youtube.com/watch?v=AAv03...&feature=share
ben mi göremiyorum
maşallah her iki aracada.ikiside çok güzel yürüen araçlar.kazasız belasız.
maşallah ıkıısınede kazasız belasız.araç içinden çekim yok mu
Videolardan pek birşey anlaşılmıyor
Keşke araç içi çekilseydi
2. videoda kamyon sağından makas görüyorum :D maşallah araçlara...
Araçlara maşallah! Umarım tartışma çıkmaz :D
videodan Anladığım kadarıyla 3076 turbolu bi 1.8T, k04 turbolu bi stage 2 yle yanyana bile yürüyemiyor doğrumudur??
evet ondeki 1.8t
1.8t önde gidiyor.. bu sefer güzel oldu kasım ustamın emeklerine degdi.. bu akşamı merak ediyorum ben bakalım :)
her iki aracada maşallah cupra bkr zaten efsane :)
1.8t con. basınç nedir birazda basıncın önemi var ama mk2 cuprayada maşallah o turboyla
yg cupraya maşallah iyi gitmş yinede
maşallah arabaları güzel yürüyor,bende stage 4 yaptığımda inşallah tekrar deneyip sonucu görmek istiyorum...
Maşallah her ıkı aracada, sanırım 3076 2.2 basıyolar oyle duydum,
düzeltiyorum araç 1.8topsport imiş sadece bagaj kapağı cupra imiş..
3076 2.2 bar ciddi bi basınç iki aracada maşallah mk2 cupraya ayrıyeten maşallah
reşit abi 1.8T 2.2 barda deil.. 1.4 bar cont. yürüyor.. ama maşallah yg de baya iyi ;)
bkr cupraya kocaman maşallah k04 turboyla böyle yürüyosa 3076 düşünemiyorum.
maşallah her 2 aracada ayağınıza sağlık...
maşallah her 2 aracada
maşallah araçlara
neden şaşırıyor bu millet 1.8t basite alıyorlar anlamıyorum 3076 turbo ile bir cok arac şaka yapar 1.8t herzaman iki aracda maşallah 1.8t kocaman maşallah
iki araçta çok iyi maşşalah,kasım usta adanada bir usta olarak(adana diyorum)çunku adanada bu araçları başarıyla yürütebilen bir usta oldu diye düşünüyorum ve tebrik ediyorum;fakat dün yarış olmadı akşam, sebebi ağırlık eşitleyemedimiz için anlaşmaya varamadık ve gece saat 01:30 gibi ayrıldık...sebebi NM suan stage 3 yani piston kol ıvır zıvır yani sağlıklı basıncı açabileceğim mağzeme olmaması sebebiyle basınç açamıyorum,açsamda üstündeki yazılım bu setaba göre yapıldığından dolayı,yakıt değerleri avans açma basıncı yere aktarabılme bunların hiçbirini yapamıyorum yani stage 4 olması lazım yazılım daha sert hale getırılmesı gerekıyor,top sport 1320 km fakat benim araç 1470 kg hacim olarak 200cc acantajım söz konusu.(arkadaşlar aracımın stok 280 hp oldunu idda ediyorlar ama turkıyeye gelen golf r lar 255 hp avrupadaki ise270 hp)top sport 1.8 180 hp...fakat aracın motoru azına kadar dolu çunku top sportta gt 3071 kit var piston kol stage 4 yazılım sert bir yazılım var iki çeker düz vites vs vs ..dün gece benim ağırlığımın 97 kg oldunu kasım ustanın 71 kg oldunu araç arasındada 150 kg fark oldunu belirttim,bu sebeple aracı 80 kg ağırlık koy dengeleyelim dedim ,çunku top sportun bir dezavantajı var benim 4 dezavantajım var...ama bunun sadece birini dengeleyelim dedim...teklifim olumsuz olarak sonuçlandı...geçebilirim de geçilebilirimde idda etmiyorum kasım usta 260 km surate kadar basarız dedi ama araçlar kafa burun gitseydi biri birini geçebilmek için sonunakadar basacaktık belki ozaman ben ön plana çıkabilirdim,tabi bunlar tahmin yürütülerek çıkan sözler...aracım en geç 1.5 aya kadar stage 4 olacak mağzemelerin turkıyeye geliş zamanı bu tarihe denk geliyor...ozaman teke tekte zaten sıkıntı olmicaktır...bunları niçin yazıyorum çunku insanlar olur olmaz yerde yorumlar yapacakları için...
1,8 T 1,4 bar cont yapıyor ayağında Kumho MX yanlış bilemiyorsan 245-40-17 lastik var.ciddi anlamda ses sistemi var araçta.3071 turbo var 3076 değil.Yazılım hazır bir yazılım değildir VEMS beyin vardır.Sami RAMAZANOĞLU tarafından Tune edilmiştir.Golf ile denenseydi ciddi anlamda çok zevkli bir yarış olurdu.Bu güçte arabaların çok büyük farklar olmadan yarışmaları hem araç sahiplerine hem izleyenlere zevk verirdi.Ama araç sahipleri uzlaşmaya varamadı sağlık olsun.Her iki aracada nazar değmesin
Mkt güzel konuya değinmiş.. 1.8tnin bagajda 4 hoparlör 2 amfi 2 woofer kabinleri pandizotlari falan derken yaklaşık 80-100 kg ağırlık var.. O ebatlarda lastiklerle gercekten mükemmel yürüyor araç..
kilo karşılaştırması çok mantıksız madem öle kendi arabanı hafifletceksin. arabana güveniyosan teke tek basarsın o iki ben tek diye i düşünce biraz mantıksız...
maşallah araçlara videolar daha güzel çekilseydi seyrine doyum olmazdı
şahsi görüşüm araç denemek için kilo şu bu olaylarına girmeye gerek yok zaten setup değişecekmiş aradaki farkı daha iyi anlayabilmek için güzel bi fırsat olabilirdi
neden mantıksız geldi beyfendi bilimsel açıklamanızı bekliyorum,kendı aracımın orasını burasını niçin sökim heder edim...insanlar yedek lastiği gereksiz buldukları için 25 kg hafif halegetirmek istemesinden dolayı onu çıkarıyorlar...yada yıllar önce müzik sistemi nekadar guzeldi herkes doldururdu aracını,ama rol yapanlar yani rolınk i citti görüp kafayı bunla yoranlın araçlarına bakın teyıpten baska bişey goremiyorsunuz...
bende isterdim acıkçası ama geçilince adanada devlet meselesi oluyor bu :D ayrıca ben çok bişey istemedim kasım ustadan sadece 80 kg yükle dedim belki bugun 80 kg anca 1 boy yapacaktı,sonra tekrar denerdik stage 4 te,bu arada ben inanıyorumki stage 4 yapim kolay kolay bu setaptaki bir araç benle denemek istemicektir,cupralara sözüm yok tabi yada iyi bir evo ya...
1.8 t nin daha iyi yurumesini beklerdim dogrusu ama topsportta orjinalinde hem agir araba hemde arkada ses tesisati var denmis agirligin ne kadar buyuk etki ettigini bilyoruz.
sana ozaman şöyle izah edeyim aracım 1580 kg. yaklaşık 380 hp civarı turbo vtecle basmıştım geçen aylarda 350 hp olduğunu ve 1100 kg olduğunu var sayarsan bastığımızda 3 bitip 4 e attığım anda yanımda bitiyodu ve geçip gidiyodu
ben bu aracın sahibine arabana 5 kişi daha bindir bagajına falan filan koy mu? demeliydim sence bunun bilimsem açıklaması olamaz
istersen anket yapalım üyelerden %90 ı sana mı katılacak bana mı ?
bildiğim kadarı ile stage4 golf R ciddi güçlere sahip olabilecek bir araç fakat Kasım ustanın aracındaki Beyin kontrolü sizin araçlarda olmadı için bu kendine bir avantaj sağlıyor ve tabiki bunda Sami Ramazanoğlu'nun Project01 Garaj da üst kapakta yaptığı kusursuz port polis işlemi,Aracın tune edilmesi vs gibi etkenlerde olacaktır.Biliyorumki 1,8 şu an SafeMode olarak kullanılıyor.Daha her vites için değişkenlik gösterebilecek basınç ayarları yapılmadı.1,4 barda böyle yürüyen bir araç 2.0 bar basınca nasıl değişkenlik gösterir birçok kişi tahmin edebiliyor bunu. İnşallah Golfte sorunsuz bir şekilde biter.Sağlıklı sıkınttısız olur da bizde böyle nadide araçları izleme zevkini yaşarız.500hp civarlarında 4çeker DSG bir araç ile yine o güçlerde Önden çeker 1,8 T araçların kafaburun gitmeleri çok zevkli olacaktır
istersen ben denerim senle sıkıntı yok stage 1,2,3,4,5 rakam fark etmiyor önemli değil benim için maksat denemek olsun arabaları görelim
ağırlık konusuna gelince kilo eşitleme olayı yanlış benim arabam 1000 li kilolarda senle yarışmak için 400 kilomu eklemem lazım konuyu ben o zaman şöyle değerlendirim,sen tolga abiyi yarışa davet ettin yada aracılar etti.senin aracında gt30 lu kit var evo orj. turbo ile yarışmak mantıklı mı
olayı örnek verdim yanlış yere çekmeyin
su kg olayi neden her rollingin derdi haline geliyorki? Bu arabalari ureten adamlar bile kilo performans iliskisini kurup yapiyolar,benimki agiir seninki hafif diyip karsilastirmak anca birebir ayni setuplara sahip ayni arabalar arasinda lafi olucak bsydir.