E55 AMG : ?????
GRY TT : revo stage3 (k04 turbo)
TT de basınç tutma sorunu var westgate ayarı olmadıgından 5. vitese atınca basınç 1.0 lara düşüyor 95 oktan ile yürüdü araç.
gry tt E55 AMG - Car Videos on StreetFire
Printable View
E55 AMG : ?????
GRY TT : revo stage3 (k04 turbo)
TT de basınç tutma sorunu var westgate ayarı olmadıgından 5. vitese atınca basınç 1.0 lara düşüyor 95 oktan ile yürüdü araç.
gry tt E55 AMG - Car Videos on StreetFire
aha bi kayıpta Giray :D maşallah araçlara zevkli olmuş ama TT nin bi sıkıntısı var belli
maşallah güzel yürüyor..
e55 de yazılım falan yok saçma saçma şeyler yazmayın !
yazılım yok e55 de
duyduklarımız saçma sapan şey mi oluo kardeşim .. tt dede basınç yok kesio ztn yürüyen haline denk gelmediniz allahtan ;)
duyduklarınla kalma git bin arabaya ilk once vmax iptali bile yok araba 260 da kesiyo..
bu aksam biz çıkıyoruz yine düzeldiyse arabanız bekleriz ;)
maşallah kardeşim methanol debriyaj ve evc bagladıgında aracına ınanamıyıcaksın:)
maşallah TT'ye...
dun bırde arabada evc met olcktı ozmn guzel olrdu eglencelı bır geceydı tekrar denerız sonucta araba TT ;)
yazılım yoksa düzeltseniz bi zahmet amg o cüsseyle her halukarda ii gitmiş
yanlış anladın galiba E nin motor hacmi büyük olabilir tt de revo stage3 k04 turbo mevcutmş bu durumda ağırlık tek kapı bir spor araç olmasıda yanında avantaj bu durumda E nin tt nin yanında bu kadar güzel yürümesi çok iyi olduğunu düşündüm
hakan abı olsaydı bırde yada bkr cupra eglencelı olurdu hos yıne cok eglencelıydı gecmek yada gecılmek ıcın gelmemıstık konu saptırıldı sımdı bır kac ayardan sonra tekrar denır gorulur
TFSI' a garezim mi var? Ben tfsi fanatiği sayılırım. Roccom vardı sattım TT alicam şu an. İsteyene göre isteyen araba gider kimsede karışamaz o adam oraya amg iyi gitmiş dediği için itiraz edemezsin.
Sana göre senin araban gider başkasına göre başka araba gider. O ismini verdiğin kişilerlede fazla takılma baksana yazılım olmayan arabaya yazılım var demişsin. İlerisinde daha kötü olursun benden sana tavsiye...
tavsıyene ıhtıyacım yok yazılım var dıye duyduk olmayada bılır tfsi zaten tartısılmaz efsane bır motor buranın amırı senmısın ? ıstedıgımı yazarım kendı yorumumu katarım kımse karısamaz herkez soylemek ıstedıgını soylemekte ozgur ozellıkle sen karısamazsın bız ordakı muhabbete gore konusuyoruz burda sen ordamıydın ???? degıldın ozmn bu senın en son konusması gerekn bırı oldugun anlamına gelır tartısmanın manası yok demır yıgını ıcın yarın o gecer bugun bu...
videonun sonunda yanda oturan arkadas "bak kesmedi demi" diye bir cumle kuruyor. heralde vidyodaki denemede sorun yasamadınız geçildiğiniz için bahaneler uretmeyin madem arabanız bozuk denemeseydiniz.
zaten senin araban 4.vitesteykende e55 kafa cıkarıp gitmeye baslamıs her vitesinde daha da açılıcak fark. amacım polemik çıkarmka diil sen 4 deyken seni geçen arabayı 5 de mi yakalıycaksın basınc kesmesen??
E55 amg benim , araba kesinlikle stok 260 da kesicisi bile var. TT'le onun istedigi hizlarda bastik bikere bile kornayi ben calmadim bikere bile hizi ben secmedim ona ragmen her bastigimizda gozle gorulur sekilde gectim.Kesmeye falan gelince 5 den fazla denedik 4.de bak bu sefer kesmedi dediniz ona ragmen gectim dedim e tabi gecersin dediniz. TTnin rakibi e55 degildir . Siz stage 2 golf r la roll yaparken ben 4 boy arkadan bastim ona ragmen 3 boy one gectim duzlukte eminim araban kesmistir.
bende denemek istiyorum benide aranıza alın :D:D
bak kardeşim seni tanımıyorum benmde amacım polemik yaratmak değil eğer zaten geçtiğimi iddaa etsem yada geçiceğimi bu videoyu koymazdım anladn mı ? benm için geçme önemli değil evet arabamın çok eksiği var sizin arabanızada maşallah zaten v8 5.5 gitmesi gerektiği gibi gidiyo eksiklerimi gideriyim yine deneriz
yıldız farkı ortaya çıkmış maşşallah
ıkısıne de masallah yalnız stage3 k04 tubo olmuyor 3071le oluyor stage2+ heralde TT ? wg ayarsız denmıs forge un wg ı mı var uzerınde ?
iki aracada maaşşallah tatsız şeyler yazmayında birdahaki denemeye birbirinizin yüzüne bakacak bi şemaliniz olsun...
yasin abi bidahakine senide bekliyorm arıcaktm o günde pek sana göre bşi yoktu ondan aramadm :D