‪Bmw E92 3.35 Acceleration 60km/h - 270km/h ( top speed ) .wmv‬‏ - YouTube
Video çekimi için Miniks Hilmi'ye teşekkür ederim :)
+++ Bonus :)
http://www.youtube.com/watch?v=VF6JYidqpT4
Printable View
‪Bmw E92 3.35 Acceleration 60km/h - 270km/h ( top speed ) .wmv‬‏ - YouTube
Video çekimi için Miniks Hilmi'ye teşekkür ederim :)
+++ Bonus :)
http://www.youtube.com/watch?v=VF6JYidqpT4
Maşallah Akın sellektör koluyla içli dışlı olmuşşun baya :D
6500 devirde atsan çok daha hızlı ivmelenir, 200 den sonra çok güzel hızlanıyor , 8.45 de iyi nostalji olmuş :)
Maşallah..
maşallah test ettik onayladık :D
maşşallah akınım 8.45 duruyo olmus sanki :)
akınım masallah.
maşallah cok iyi ..
8.45 bastı mı? yanlış anlaşılma olmasın, hiç öyle görünmüyor onun için sordum ;)
Eyvallah kanka sağolasın :) Biraz öyle oldu :p
Bilmem belkide 2,3'te iyi 4'te fena değil belki 5. viteste dediğin gibi olsa daha iyi olabilirdi... Eyvallah :)
Hadi lean boş konuşma :) Araba akışkan tutan bişey yok :D
Sağol cnm :)
Eyvallah kanka sağolasın :)
Sağol kanka eyvallah :)
Teşekkürler...
Bastı bastı bir kaç kere bastık öyle videonun sonundaki kahkadan anlaşılmıyor mu ? :)
maşallah ..............
Akın kardeşim kırmayıp geldği için teşekkür ederim. elımde en kısa vıdeo buydu kesemedım o yuzden sadece bu vıdeo yu ekledım. 2 ve 3 vitesler dekı denememız.
‪IMG 0508‬‏ - YouTube
Kocaman Maşallah..
maşşalah kazasız belasız
maşallahh akN guzel hızlanmışssın :)
8.45 e üzüldüm :)
kanka masallah kamera sabıt olsa daha ıyı gozukurdu ,önüne kım cıkcaktı knka o sellektor yapmaya kımse cıkamaz herhalde :)
Enesin dediği gibi 6500 den sonrası boş aracın. 6500 e gelirken vites atman lazım. Araç zır stok galiba çevirmesinden onu anladım.
Intercooler + egzoz + hava filtresi ile bendeki 100-200 çevirme şu şekilde olmuştu.
335i 100-200 KM on Vimeo
Topragim yapmissin adaletini kocaman masallah
maşallah çok güzel araç fakat 8.45tüplü falandı heralde çok hantal kalmış izmirde 8.45alpine var onla kıyaslayınca kafamda şaşırdım tekrar maşallah
yürü be kanka =) Maşallah kanlı nigara çok güzel yürüyor :) Allah kaza bela vermesin kardşm