-
Bayrampaşa Forum istanbul buluşması :)
-
-
Eline saglik guzel fotolar :)
-
Elinize sağlık bu kadarmıdır :D
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
Yani diyosunki benim arabanin resimler varmi :D
-
bu toplantı forumda yazıldı mı?
hiç haberim yoktu olsaydı gelirdim bende...
-
Alıntı:
KuBilaYY Nickli Üyeden Alıntı
panpa senin gözler iyice kaymıs görmüyomusun koca küheylanın fotolarını :hehe: :D :D
-
Alıntı:
panpa iyimisin :D gece rüyanada bizi gördünmü :hahaha:
güzel gündü güzel arkadaşlarla tanıştık fotoğraflar gayet güzel gelen herkese teşekkürler. :icon_tup:
-
Alıntı:
daha var hacı ama bu kadar yuklıyebıldım walla gözlerım sulandı sabah sabah :D
-
Alıntı:
GKS TypeR Nickli Üyeden Alıntı
güzel gündü güzel arkadaşlarla tanıştık fotoğraflar gayet güzel gelen herkese teşekkürler. :icon_tup:
abi senınde tansıyonunu dusurdum ama kusura bakma :D
-
resımlerı ıcn tşkler :) ama musaıt oldukca dıgerlerınıde yuklıycegını ümid ediyoruz :P :D
-
Alıntı:
CagkaN Nickli Üyeden Alıntı
bu toplantı forumda yazıldı mı?
hiç haberim yoktu olsaydı gelirdim bende...
sohbet bolumde g.o.pasa + cevresi dıe bı konu war, genelde cuma gunlerı güncellenıyo :D
-
Buluşma çok güzel olmuş :)
-
Alıntı:
panpa senin gözler iyice kaymıs görmüyomusun koca küheylanın fotolarını :hehe: :D :D
Telefondan girdim butun resimler gozukmemis, simdi gordum :D
Alıntı:
:
Abi ruyalarimi senlendirdin :D
-
cok guzel bir geceydi gelen herkese teşekkürler :) Serkan ve göksel abi ile özellikle tanıstıgıma memnun oldum :)
-
Alıntı:
mesutgti Nickli Üyeden Alıntı
abi senınde tansıyonunu dusurdum ama kusura bakma :D
senden değil kardeşim arabadan korktun bi yerini kapsın diye :D
-
Alıntı:
serqan23 Nickli Üyeden Alıntı
cok guzel bir geceydi gelen herkese teşekkürler :) Serkan ve göksel abi ile özellikle tanıstıgıma memnun oldum :)
eyvallah kardeşim bende senin gibi bi insanla tanıştığıma memnun oldum. :icon_tup:
-
Alıntı:
senden değil kardeşim arabadan korktun bi yerini kapsın diye :D
hehehe :)
eywallah abi sizin gibi abileri arkadasları tanıdıgıma sevındım ınsallah tekrar yaparız en yakın zamanda :)
-
Alıntı:
serkan bu arada BYP rs in sahibi üye değilmiş kendisiyle tanıştığıma da mutlu oldum. arabası geçekten çok temiz ve gerçekten hızlı allah nazarlardan korusun. :icon_tup:
selamlarımı iletirsin. :icon_tup:
-
forumda yazışmaları gördüm bende bağcılarda oturuyorum keşke gelseydim
güzel buluşma olmuş...kısmet bi dahaki buluşmaya
-
eline sağlık güzel fotolar çıkmış.
-
Alıntı:
eyvallah kardeşim bende senin gibi bi insanla tanıştığıma memnun oldum. :icon_tup:
saolasın abi :icon_tup:
Alıntı:
serkan bu arada BYP rs in sahibi üye değilmiş kendisiyle tanıştığıma da mutlu oldum. arabası geçekten çok temiz ve gerçekten hızlı allah nazarlardan korusun. :icon_tup:
selamlarımı iletirsin. :icon_tup:
hasan üye degil ama sürekli girip okur forumu :) iletirim tabi ne demek aleykum selam :) hepımızın arabalarına kocaman bır masallah :)
-
bu arada göksel abi nin şovunu bi ben izledim :D :D :D onun için ayrıca teşekkürler abi :)
-
Alıntı:
bu arada göksel abi nin şovunu bi ben izledim :D :D :D onun için ayrıca teşekkürler abi :)
Bi senmi izledin ? Sen izledin ben yasadim :D
-
güzel bi buluşma olmuş ..
maşallah araçlara..
-
ee geç katılanın fotosu olmaz derler neyse bir dahakine artık
-
serkan valla en güzelini ben izledm :D kubilay tabi aramızda en şanssız olanı :D adam ağır hareketlere maruz kaldı :D
aslan bidahakilerde en önce seni bekliyorz
-
güzel eğlenceli bir buluşmaydı kalabalık olduğu için fazla tanışma faslı olmadı ama :) yine de tanıştığıma memnun olduğum kişiler Sekolive :D serkan göksel abi kubilay tanıştığıma çok memnun oldum herkesin arabasına maşallah kazasız belasız özellikle tanışmak istediğim anıl vardı ama başka zaman kısmet bayrampaşada oturuyorsun galiba anıl sen ?
-
Alıntı:
by serçe Nickli Üyeden Alıntı
güzel eğlenceli bir buluşmaydı kalabalık olduğu için fazla tanışma faslı olmadı ama :) yine de tanıştığıma memnun olduğum kişiler Sekolive :D serkan göksel abi kubilay tanıştığıma çok memnun oldum herkesin arabasına maşallah kazasız belasız özellikle tanışmak istediğim anıl vardı ama başka zaman kısmet bayrampaşada oturuyorsun galiba anıl sen ?
gop ta oturuyo kanka anıl bende tanısamadım bıdakıne kaldı artık en yakın zamanda yapalım tekrar
-
Alıntı:
mesutgti Nickli Üyeden Alıntı
gop ta oturuyo kanka anıl bende tanısamadım bıdakıne kaldı artık en yakın zamanda yapalım tekrar
inşallah ya bir daha daha kapsamlı yaparız kardeşim daha eksiklerde vardı bizden onları da tamamlarız. güzel bir yerde oturabileceğimiz bir şekilde olur hem ;)
-
Alıntı:
by serçe Nickli Üyeden Alıntı
inşallah ya bir daha daha kapsamlı yaparız kardeşim daha eksiklerde vardı bizden onları da tamamlarız. güzel bir yerde oturabileceğimiz bir şekilde olur hem ;)
aynen kardesım bu sefer saglam organızasyon yapalım rahat rahat takılalım kımse karısmasın dun her yerden kovdular :D
-
onu bi akşam gelin benim dükkana bi iftar yaparız bizim tayfa dükkanda hem konuşuruz güzel bi org olur yaza veda gibi ;) yavrum
-
paylaşım icin sağol, güzel görüntüler
-
Saxo'lara bayıldım.Hele orijinal jantlı olanlar bitirdi.Çok güzeller!
Bu arada o gri Vtec2'nin başka fotoları var mı?
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Saxo'lara bayıldım.Hele orijinal jantlı olanlar bitirdi.Çok güzeller!
Bu arada o gri Vtec2'nin başka fotoları var mı?
makyaksıj vtec2 yımı dıyosun? bnde olması lazımdı ewdekı pcde.
-
serkan buluşma için mi bayrampaşaya gel yazmıştın msnden çook sonra gördüm onu detay yazaydın keşke:D
-
-
Alıntı:
Bi senmi izledin ? Sen izledin ben yasadim :D
panpa senı saymıyorum zaten :D sen ızlemekten oteydın dırek yasadın :D
-
Alıntı:
serkan valla en güzelini ben izledm :D kubilay tabi aramızda en şanssız olanı :D adam ağır hareketlere maruz kaldı :D
aslan bidahakilerde en önce seni bekliyorz
tabi panpa senın onude ıkı araç wardı daha kapsamlıydı senın görüşün :D
-
burnumun dibinde buluşma oluyor ama arabasızlıktan gidemiyorum bu arabasızlıgın gözü kör olsun :)