Cok guzel deneme olmus, 2 aracada masallah ozledik sizi :)))
07-08-2011, 14:38
Alicanrs
Maşallah tombişim benim Kadet fenalarda :) Enesin araba her zamanki gibi ok ve güzel yürüyor Allah kaza bela vermesin ikisinede Nazar değmesin
07-08-2011, 14:53
M3CSL
son video super:D
2 arac arasindaki guc farki bariz su anda oda 200den sonra ortaya cikmis, gsia bir kac mudahele ile daha keyifli olucaktir..
2-3-4 vites gecislerinde patimi mi cekiyor ctr:D:D yuhh
07-08-2011, 15:01
Trance-R
maşşallah her iki araca da ... mükemmel olmuş ... :)
07-08-2011, 15:12
erkin006
maşallah hepsine:)
07-08-2011, 15:33
berkred
maşallah araçlara
07-08-2011, 15:35
pegeout 106
2 aracada Maşallah ğüzel denemeler olmuş
07-08-2011, 15:48
Ertan-R
Maşallah araçlara.
07-08-2011, 15:53
zübeyir
maşallah kazasız belasız pampama :D.
07-08-2011, 15:56
chiefkadir
Zevkli deneme olmuş ikisinede maşallah
07-08-2011, 16:09
NerdenS
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım gitti, benim açtığım konu bana hiçbir sebep göstermeden siliniyor ama dün akşama ait başka videolar boy boy burada yer alıyor..
Dün akşam GNS geçti diye bu şekilde davranılıp peşine de dün akşama ait farklı videolar konulması insanın aklında farklı soru işaretleri oluşturuyor; ayrıca gebze dönüşünde bizi bekleseydiniz dönüş yolunda teketek de deneyecektik de ne olduysa kimseleri beklemeden gidilmesi bizi de hayrete düşürdü..
07-08-2011, 16:12
chiefkadir
Alıntı:
NerdenS Nickli Üyeden Alıntı
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım gitti, benim açtığım konu bana hiçbir sebep göstermeden siliniyor ama dün akşama ait başka videolar boy boy burada yer alıyor..
Dün akşam GNS geçti diye bu şekilde davranılıp peşine de dün akşama ait farklı videolar konulması insanın aklında farklı soru işaretleri oluşturuyor; ayrıca gebze dönüşünde bizi bekleseydiniz dönüş yolunda teketek de deneyecektik de ne olduysa kimseleri beklemeden gidilmesi bizi de hayrete düşürdü..
GNS hangi araç? kimi geçmiş az açıklasan bro
07-08-2011, 16:16
NerdenS
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
GNS hangi araç? kimi geçmiş az açıklasan bro
yaa sorma Kadircim dün gece GNS vs BA denedi gece bende o kadar uğraştık diye videoları sahurda forum a koydum ama sabah uyandığımda konu silinmiş ve bana bu durumla ilgili yönetim tarafından hiçbir mesaj yazılmamış ama youtube da videolar var isteyen oradan da bakabilirler; çok şükür orayı silemiyorlar..
07-08-2011, 16:16
EMG
Alıntı:
Araç sahiplerinin haberi var konunun silindiğinden, otobandada bi yanlış anlaşılma olmuş e5ten döndüğünüzü sandık sonra yanımızdan geçtiniz zaten, hayrete düşmene gerek yok yani :)
07-08-2011, 16:24
chiefkadir
Alıntı:
yaa sorma Kadircim dün gece GNS vs BA denedi gece bende o kadar uğraştık diye videoları sahurda forum a koydum ama sabah uyandığımda konu silinmiş ve bana bu durumla ilgili yönetim tarafından hiçbir mesaj yazılmamış ama youtube da videolar var isteyen oradan da bakabilirler; çok şükür orayı silemiyorlar..
Açıklama için tenkss:icon_tup:
07-08-2011, 16:26
NerdenS
Alıntı:
EMG Nickli Üyeden Alıntı
Araç sahiplerinin haberi var konunun silindiğinden, otobandada bi yanlış anlaşılma olmuş e5ten döndüğünüzü sandık sonra yanımızdan geçtiniz zaten, hayrete düşmene gerek yok yani :)
araç sahiplerinden bahsetmiyorum ben; ama konuyu ben açtığım için nezaketen de olsa konu sahibine de bir haber verilir ama geçilmeyi sindiremiyorsanız o apayrı birşey biz dün akşam da dedik bugün biz geçeriz yarın siz geçersiniz önemli olan gönüller bir olsun diye ama sizin bu tutumunuz bunların çok ötesinde..
07-08-2011, 16:27
Selcuk_RoL
Alıntı:
çok şükür!!! allah allah ya sen gns nin yeni sahibi falanmısın??
07-08-2011, 16:30
ardacngns
masallah enes rollinglere dewam :)
07-08-2011, 16:33
EMG
Alıntı:
araç sahiplerinden bahsetmiyorum ben; ama konuyu ben açtığım için nezaketen de olsa konu sahibine de bir haber verilir ama geçilmeyi sindiremiyorsanız o apayrı birşey biz dün akşam da dedik bugün biz geçeriz yarın siz geçersiniz önemli olan gönüller bir olsun diye ama sizin bu tutumunuz bunların çok ötesinde..
Araç sahipleri konuşmuş ve yönetimden konunun silinmesini istemiş buna kimse bişey diyemez konuyu kimin açtığı önemli değil.
Geçilmeyi sindiremicek bi adam olsa enes zaten yanına adam alıp Dou'nun arabasını görmek istemesini kabul etmezdi.. Gerek yok böyle şeylere
07-08-2011, 16:33
NerdenS
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
çok şükür!!! allah allah ya sen gns nin yeni sahibi falanmısın??
bence sen benim yazdıklarımı hiç anlayamamışsın bir daha oku, benim bahsettiğim konunun silinip dün geceyle ilgili farklı bir konu açılması kafalarda soru işaretleri bırakıyor.. ;) madem araç sahipleri istemiyor o zaman neden farklı konu açılıyor..