Arkadaşlar burayı bılen yada telefonunu bılen varmı ? bı numara var nette ama yanlıs cıkıyor acıkmıdır kapandımı yada tavsıye edecegınız boyle buyuk go-kart pıstı varmı cok acıl lazım :D
Printable View
Arkadaşlar burayı bılen yada telefonunu bılen varmı ? bı numara var nette ama yanlıs cıkıyor acıkmıdır kapandımı yada tavsıye edecegınız boyle buyuk go-kart pıstı varmı cok acıl lazım :D
zeytinburnu tekzenin yanında büyük bi pist var köprülü falan :)istanbul Marmara forumunda karşısında kalıyor
arena kapalı dıye bılıyorum 850 21 55 numarası.büyük ve eglencelı yer arıyosan marmara forumun karsısındakı yere gıdebılırsın favorı yerım
GO PİST CARTING
İbrahim TULUÇ
Cirpici Veli Efendi Yolu. No. 49 Gopist Bakikroy / ISTANBUL
Tel: +90 544 542 542 0
vay arkads pnce benım sorunu cozun sonra rakıp arayın y a :D su koprulu moprulu yer neresı bı soyleyın bakıyım :)
evet forumun karsısındakı yer.ben memnunum gayette buyuk yer bana göre sürekli gittiğim bi yer gideceksen eğer araç tavsıyesındede bulınım dün akşam ordaydım.....
seko yapalım :D ama kalabalık olmayalm max 6-7 kişi :D
abi senin sorun çözüldü tek kalan şey gidip yarışman :) adrese kadar verdik
evet orası.5 numaralı araca bin daha iyisi içerde yatıyo aslında:)
o kadar kg fark varsa 9 u dısarda bulursan 9 a bin:)
yesıl kupalı araca bındır:)
aynen :D
haftaya p.tesiden sonra sanrım olur hafta içi aksam cıkar gideriz bide kubilaya soraym o bu ara dersaneye gidiyor aof bütü için :D
inş geçersin kubilayı ben senden yanayım :D
adamla kilo farkımz var neredeyse arada bir insan kilosu var adam geçtiğine seviniyo bide alp basını gidiyo lan insan bekler iki çekişme olsn diye :D
özel kaskım hep ordadır benim gider cengaverı alır milletin arkasına yapısırım:)
Çok sesli yaptı adam yaw herseferde aynı şeyiy yaşyorz en son ağırlıklı bi yelek giydirip öyle bindiricekdik kubilayı onu arastırmasını yapıyorz :D
bide bu araba numaralarına cok aldanmamak lazım en iyi gidenede binsem ağırlıgımdan sanrım benden sonra binen performans alamıyor :D tur bitsede insen diye sesler geliyor makinadan :hehe:
haftada bir iki arkadasla gidip keyfine biniyoruz işte:)
bende 90 kiloyum 66 kıloluk adamı normal makıneye bındır gene ucar gıder:)
transporder olan yani tur zamanlarını görebileceğimiz Kartal daki pist hariç başka bildiğiniz pist varmı peki?
seko kubiyle cıkmıstık sanki piste ben öyle hatırlıyorum ama sonuç nooldu hatırlamıyorum Tamer hatırlar ona sormak lazım:D
böserbilck siteden bizim kubilayy
abi cktık hatta 6-7 kişi vardık :D 2 grup cıkmstık ama kim geçti bilmiyorum :D bide acaba ben lastıklern altına sapladıgımda siz varmıydınuz :D
cok oldu go kart yapmayalı bi aksam düzenleyelim
Gopistin arabalari sanki yavas gibi geldi :s ve her gittigimde de 5 numarali araca bindim :S bana ablanin orasi daha cok keyif verio hatta suan da ordayim :)
kartaldaki karma karting bence on numara bi yer zaten google yaz cıkıyor sıtesi gürcanticaret... die ama köprunun felan altından gecılıoo denemeniz lazım..ama biraz uzak sanırım size