ntldr mı ne zıkkımdır durup dururken hata aldım,bakırkoydeyım pc tamır edıcek bırı varsa arasın cepten.Tesekkur ederım = ) yemek ısmarlayabılırım :D
bu saatte n ısın var yrn yaptırırsın yazcaklar,forumda takılmaya devam etsın :)
Printable View
ntldr mı ne zıkkımdır durup dururken hata aldım,bakırkoydeyım pc tamır edıcek bırı varsa arasın cepten.Tesekkur ederım = ) yemek ısmarlayabılırım :D
bu saatte n ısın var yrn yaptırırsın yazcaklar,forumda takılmaya devam etsın :)
yarın yaptırırsın moruk
şimdi forumda takılmaya hakmı kazandım :D
e ay :):D
hallederdim ama uzaksınn :D
yok mu hallletcek :.(
N'aparken ne ederken hata aldın? Süle belki burdan çözeriz.
xp cdsı bıle yok :D gugıldnda arastrdm,burdan nası olcak furkan:D
Hacı, internette 1-2 makale var. Bakıp yapamaz mısın?
baktıklarımın hepsınde xp cdsı gerekıyo,bıosu orj set. Cevırmek yemedı(denedım)
http://www.barisyigit.net/ntldr-hata...simli-anlatim/
Buna baktın mı?
bende var la xp hemde kuruyosun driver ları otomatik tanıyo :D
baktımda tek pc var evde desktop,nereye ındırcem telefona mı:D
tam olarak ne hatası veiyor geçici bir çözüm buluyum
onur yetiş :D
ntldr yada frklı bıse(bu tarz:D) eksık hatası verıo yenıden baslatmak ıcın ctrl alt del dıyo. Ve pc acılmıyo,hadı gelsın gecıcı cozum = )
o bilgisayarın cd siz yahut bootable bir usb disksiz açılmasına imkan yok.
iyi geceler :)
güvenli mod da aç pc yi sonra sistemi geri al :)
bende onu dıyorum,bılıyorum ve o yuzden actım zaten konuyu :) ıyıgecelerr..
yemıyo :) denemıstım:D
Hacu, yarın akşam karşı tarafa geçme planım var. Bi şekilde buluşursak hallederim dilersen.
bu arada kıyıda köşede win98 başlangıç disketi var mı?
NTLDR hatası Sistemin Boot edilemediğini gösteriyor yani güvenli modda açma gibi bir ihtimali yok işlemci ram vs saydıktan sonra direk bu hatayı verir F8 e basıp güvenli mod yada farklı seçenekleri ekrana getirtmez. XP cd si yada bootable fLash disk vs olmadan sorunun cözülmez maalesef arkadaşım.
şimdi tek sorun xp cd simi :)
vazgectım artık,napalım forza basına oturdum,takılırım artık sabaha kadar.tesekkurler genede .
furkan ararsın kardesım konusuruz gun ıcınde,yarın bıcok kosusturmam var:( aksama kdr uyumassam eger(pcde yapılmazsa) tabıkı bulusalım,hem benım emanetlerıde getır ıyı olur = )
sana onur lazımmış onuda bulamamışsın :) Yarın yaptırırsın kankacım forza da bool yanlamalar sana :D
yapcak bu saatte cozum pc penceren at gıtsın :) nobetcı bılgısayarcılar var ayda 10 -10 verıyolar al gıtsın :) çin frower