35 kft 33 typer & e36 m3 2.vites roll - YouTube
Printable View
m3 un plakası ne
rolling sadece 2. viteste olmuş zaten herhalde :D
bunu rooling yaptık diyip foruma video olarak koymakta enterasan. arabalar eğer 2 de basıyorlarsa 3. vitesi bile bitirmeden frene basmışlar. yoksa benmi yanlış duyuyorum ?
Rolling bunun neresinde ?
"boy boy oldu yaw" kısmı da bir o kadar ibretlik paylaşım olmuş gerçekten.....
m3 nos lu erkan dayının arabası deyilmi o tam net bişey gözükmüyo nasıl boy boy onu anlamadım
araç içinden yok mu video.yada başka video yok mu.
m3 geçmiş herhalde maşallah
Sonuc net degil??
güzel deneme ama ne olduğu belirsiz.
arkadan cekim videolarını oldum olası sevmiyrum...
belirsiz...
Bu video dan kimsenin bir şey anladığını sanmıyorum.
1.çok uzak çekim
2.araç specleri yok
KFT typer:Hondata K-Pro b
-Tein coilover
-Toda ince conta
-Exedy stage 2 baskı balata
-Dc sport headers
-Hafif volan
-B.crower dereceli egzantrik
-B.crower yay şapka
-B.crower sibop
AEM Wıdeband
-HKS son susturucu
-70'lik düz boru
M3 hakkında bilgim yok mustafa abi görünce yazar herhalde..
m3 ile typer roll yapıyor :D cam car'ın da onlardan aşağıya olmaması lazım ki birşeyler belli olsun hiç anlaşılmıyor ki
tayparrrr dolu anlasılan da m3 nedir acaba ?
boy boy u anlayamadım vıdeodakı :) bırde nekadar kısa basmıslar kımın gectıgı bellı bıle deıl benım gordugum kadarıyla
Herhalde m3 geçiyo ama boy boy olmuyo diyo arkadaş öyle anladım.
kardeşim boy boy oldu demiyor boy moy olmadı diyor sanki dikkatli dinlemek lazım
m3 komple 343 kol piston vs.ve dereceli egzantrik yazılım lı beyin izmirin en ii m3 lerinden 2.vitesde gazlandı da videonun kısa oluşu arkadaslara yetişemedik sonuç şu şekilde oluyo typer 2 de ve 3 de yan yana m3 ile daha sonra m3 1-1.5 boy onde gidiyo
As plaka ile denemenizmi bu nustafa abi
ewt kardeşim
ben kameramı alıp geliyim hemde gazlıyım özledim arabayı hem konularada açıklık gelsin abi :)
olur ibrahim cuma gazlarız yine sasalıda bu sefer arkadası 6000 devirde yurutcem bide ole deneyelim bakalım
videoki ses sadıkmı la
senınkınden daha ıyı bı egzantrıgım ve metenolum var sadece kapak orj egzoslu fıltrelı 321lık m3 le yanyana gıttım valla ortada bı garıplık var:)
denedıgım gun vardı 286 lık 4 5 boy daha hızlı dedıler benım denedıgım 321lik için.yuksek hızlarda 321lık daha ıyı.286lığın alt devırlerı guzel.
maşallah araçlara..
cuma günü o bölgeye çok sayıda araba toplanıyor. rahat deneme yapılmaz. haftanın daha rahat geçen günleri de var. PM atın geleyim.
oooo mustafa abı senın arabada DERECELI BEYIN YAY SAPKA VOLANT KIT de var ama bılıyorsun senınkıde bos bır araba deyıl ...bıde bıraz yuksek suratlere dugru cıksanıza nasıl fark oluyor ozaman gorrrr hahahahaaa vallaha pılakayı okuyamazsınız :):):):)))))) bahsıne gırerım
ben ilk bu videonun benim aracın videosu olduğunu anlamadım
anladıktan sonrada bu videoyu kaldırın yoksa olan gerçeği yazarım dedim videoda ki bemin m3 üm 35 fk 625 şuan 200km sürate kadar yaptım denemelerimi oldu geçen m3 yok arabada derceli motorsport beyin mevcuttur,ondan şüpheniz olmasın
gelelim bu videoya bu video başkalarına nispet typr yüceltmek adına yapılmış bişey ama bana ben farettikten sonra söylendi vede yorumları okuyunca doğruyu doğru dürüst anlatma gereği duydum gecenin 12;30 unda rica ile evden çıktım yarın m3 lerle yürücez rezil olmayalım senin aracınla deneyelim dendi zorda olsa kabul ettim ben hep rica üzerine denemişimdir beni bilen bilir ben arabamı üzmek istemem kıl bi adamım
6000 devirde deneme yaptık hondaya yeni yazılım yapılmış orda görmek istediler ve 2.vides 6000 devirde ben kafayı alıp yürüyorum 2.vites 3.vites yanımda gibi birşey söz konusu deil yaklaşık 170 km hızda bırakıyorum 2-3 boy civarı zaten daha aşşağı kurulsa daha farklı olacak veya daha yüksek hızlara çıksam fark artacak aracı zorlamamak adına bıraktım ki hiç zorlanmadım 7000 devir olmadan vites değiştirdim bu hiç hoş olmamış tekrar herkesten özür diliyorum gerçeği yazmayı kendime bir borç bildim.
Arkadaş herkes farklı birşey yazıyor. Bence ya bu konular v(son hafta açılan özellikle gc8-kft ve m3 lü videolar) silinsin, güzel org yapılsın ii videolar çekilsin.
1 haftadır konu okuyoruz hiç geçilen yok :) orda olmayan bizler için durum çok belirsiz.
ii bir org yapılsın güzel çekimlerle derim ben
faik neden böyle bişey yazdınki çıkarsınız otobanda tekrar yürürsünüz kim arabası iyi gidiyo bizde görürüz (gökhan)
ya faiksen ne kadar boş bi adamsın bana videoyu kaldır dedin ama bu video da diğer m3 ün sahibi olan arkadas sadık da vardı da neyse sen ole diosan ole olsun ben anlamadım bu kft 33 typer da ayar yokken herkes konuşuyordu erdem kardeşimize ayar yaptırdık çokda başarılı oldu ama izmir in zoruna gitti iş tamamen çoluk çocuk muhabbeti oldu senin dediğin gibi olsun senin m3 le her yururum dicem sana ama sende o kadar cesaret yok malesef tekrar soyluyorum faikkk sen boş ve gereksiz bir insansın