ya kusura bakmayın can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım evde:D
bu sene iftar sahur org. yapmıyomuyuz yaw mekan ve tarih kararlaştıralım hadin :D
Printable View
ya kusura bakmayın can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım evde:D
bu sene iftar sahur org. yapmıyomuyuz yaw mekan ve tarih kararlaştıralım hadin :D
Bugun mehzent aradı sordu bana da :)
Yapalım ama gecen seneki mekandan memnun kalmamıstık.
Mekan önerilerini alalım, tanıdık olursa iyi olur.
Muştu sen bossun halledersin bu isi, varmı tanıdık kebapcı güzel restoran vs :D
kanka ben yiyiciyim :D :D
geçen sene gittiğimiz yere ondan önceki senede gitmiştik ve acayip memnun kalmıştık ama geçen sene gerçekten kötüydü :D ama o taraflarda yine güzel mekanlar var araştırıp fiyat almak lazım
Olm dünyanın öbür ucunda iftar yaptınız gelene kadar ölüyorduk yolda bide anadolu fatihi ekeray'ı takip edince tam oldu.
edit = muştu ondan önceki senede kötüydü yavrum
yav hergun bı ton maıl gelıo reklam bogazda iftar 70yerıne 30tl gıbısınden varmı bunları araştıran:)
kanka bana fark yapmaz beylükdüzünede gelirim :D
amaç birlikte olmak epeydir görüşemiyoruz özledim hepinizi :D
Hadi herkes düsünsün bakalım, tanıdık restoran mekan sahibi vs var mı?
Direk kapatırız zaten.
Bir de bu sene parayı önceden toplamak lazım, gecen sene maymun oluyorduk.
haydı kalkın gelın ankaraya o zaman aspava var burda hemen kapatalım abı:D yada et mangal var:D
sarıyer, bahçeköy yolu üzerinde çok güzel yerler var. hem ulaşım hem otopark açısından iyi sayılır. fiyatları araştırmak lazım güzel şeyler çıkıyor.
abi lütfen o tavukçu olmasın tekrar :D
Önce en yuksek olmasi gereken fiyati belirleyelim bence ona gore mekan arastirilmasina girilirse daha saglikli olur.
Tüm Techturkey için geçerlidir dimi ? :)
yemegın kralı burda aspavada durum doner yemeden once ıkram olarak koca ıkı tabak soslu patates kızartması,3 bazen sasırıolar 4-5 defa kıremıtte mantar ve daha saymakla bıtıremeyecegım lezız syler var bence gelın hadı:D sız sayıyı soyleyın bız kapatırız :icon_tup:
Konuyu okumadan 10dk once aklima gelmisti:) insallah yetisirim bu sene istanbula eylulde gelicem gibi gozukuyor
Kartal samare tavsiye ederim. 27,5 a reklamı vardı bugün bi alışveriş sitesinde
ben gelirim farketmez , ankara da olur , iki gün önce ordaydım bahane olur, Bi senedir İstanbuldakilerden çok Ankaradaki buluşmalara katılıyorum zati:D
hafta sonu pazar gunu org. var goksu parkında sımdılık 15-20 araba hazır buyrun gelın herkezı bekelrın kendın pısır kendın ye seklınde yalnız :D
bahçeşehir de ailemle kuzu sofrası diye mekana gittik beğendik ormanın içinde orası da olabilir :) 40 tl olması lazım iftarlık çorba ara sıcak ana yemek fanta kola karışık kuzu kepaplar köfte vs tatlısına kadar çayı çorbası hepsi kişi başı 40 dı orası
Geçen seneki yer cidden kötüydü.Bu sene için çalışma yapmak lazım.
Kriterler
- Maddi olarak üst limit belirlemek lazm.
- Otopark sıkntısı olmaması lazım.
- Mekanı kapatabiliyo olmak daha mantıklı olur keza hem biz hemde diğer insanlar rahatsız olmasın.
- Uzaklık olarak herkese yakın sayılabilicek orantıda olması daha mantıklı olur.
istanbulda yapalım bi an önce hazır istanbuldayken :)
ortak bir buluşma bile olabilir :D bolu taraflarında ankaradaki arkadaşlarda gelir :D hem geç oluyo zaten iftar :D
evet beyler dökülün 25-30 lira ortalama bir rakam bence herkese uygun olabilir tüm techturkey ailesi davetlidir tabiki mekan bulunn
ümraniyede bu atatürk orman çiftliğimi ne bi yer vardı sanırım otopark falan sıkıntısı yoktu
hadi beylerrrr
muştu bu akşama yetiştirceksin bu hızla :D
Geçen seneki piliççi asıl yer değildi,asıl piliççi oraya 2 km ve mükkemmel bi yer uyarsa orayla konuşalım :D
Otopar sıkıntısıda yok
ibooo sen cebıne 300 500 kalmıcaksa yapmassın ahahha
Kartal e5 kenarinda unluer restaurant. bundan 2 sene once yapmistik bir org. memnun kalmistik
Bu sene fix menu 30 tl. gurme ve et agirlikli oluyor. E5 dibi olmasi icerilere girmemek iyi olur egzoz film vs muhabbetlerinden.
Ahauahauaha nasıl isterseniz beyler :D
Sutluce olur bence
sütlücede ne yiyecez olum bu mevsimde :D
otopark sorunu olmasa o aksaraydaki ciğercilere gidelim diyecem hani gittiğimiz yer varya :D
birde sur kebap olabilir nannn :D karnım açç :D
la var deme bi konuş adamlarla fiyat al :D