iyi seyirler
Printable View
iyi seyirler
bu ken de ne yapacağını şaşırdı.o fiestanın çektiği neir arkadaş:D
ama güzel video
celık gıbı refleks var 3d cok ama keyıflı olmus 4 serısı
on numra önceki videolara göre daha çok estetik görüntü
harbıden sasırmıs vermısler altına bı araba kafasına gore takılıyo...
sonundaki gorile çok güldüm :)
Oha LA universal studios :D:D:D
amerikalıların en iyi yaptığı iş SHOW:)
bu adamın bulduğu her yerde 0 çizmesi sıktı artık
çekim açısından en kaliteli seri bu olmuş
tek hoşuma gitmeyen nokta dönerken vs. önceki denemelerden yerde kalan lastik izleri
gorilde patladı gitti :D :D
adam işi biliyor ama bunu fiestala deil vti la yapılanı varsa burda cok sevılır
alakası yok fanatik degilim altı üstü bir araç tercih meselesi, ben sadece hep aynı tarz yorum yapmana takıldım dikkat çekiyor yani honda ile alakası olmayan yere honda baglıyorsun sonra herkes kendi işine yorumuna baksın diyorsun bırakta bu durumda fikir belirtelim :icon_tup:
şahsen ve yanımdakiler izlerken cok zevk aldilar.Tebrikler ken :))
şaşirmiş bu adam ya
en sondaki hintliler çok komik olmuş ama gorilin merdivenden atladıktan sonra yürüyüş tarzı çok komikti :D
fıestaya ecobost demısler bırde utanmadan :)
çok fantastik olmuş. goriller, maymunlar cehennemi filmine atıfta mı bulunmuş acaba :D
çok kaliteli olmuş. hakkaten ağlatmış video..
gorıl 1 numara kesınlıkle o yuruyus hatuna bakıs vs on numara:icon_tup:
Sirf sekil, amerikan gazi :)
Bir Gigi Galli degil ;)
Efektler muhteşem;
uçuş sahnesindeki egzostaki patlama bir mermiyi andırıyor...
başarılı bir çalışma olmuş
Süper film gibi. Şimdi bize de imkan verselerdi, ben de yapardım, ben daha iyiyim diyen bir sürü kişi vardır :)
Ken Block yetenekli biri bir şey dediğimiz yok eyvallah ancak şovmenliği bıraksın artık .. Bu işin içinde olan herkez küçük alıştırma turları ile yaptıklarının aynısını yapar bunlar yapılmayacak şeyler değil.Kendini ralli parkurlarında kanıtlasın böyle şovlarla değil.Bence Ken Block bu tür videoları ile akıllarda kalmayı hedeflemiş kendine zaten bildiğim kadarı ile ralli de öyle aman aman bir derecesi yok videolardaki gibi şişiremiyor kendini rallide..
Fiesta ise harika bir makina.
çok güzel bir video olmuş:icon_tup:
Harbi sacmalamıs bi adam :D
rallı olayınıı ve drıft olayınııı extreme olarak yapıyor yakında bunların yarıslarıda cıkarsa sasırmayın
halı saha topçusu :goz:
adamın amacı bence markasını tanıtmak ve reklamını yapmak hedefıde once amerika sonra avrupa ülkelerı olmali dıye dusunuyorum reklam fılmı cektırecegıne kendi çekiyor hemde eğlenıyor fenamı bence iddasıda yoktur
Arabanın girdiği yerlerde daha önceden antreman izleri var onlar olmasa daha güzel olur.
Acaba sahnelerin bazıları RC tarzı oyuncak arabayla çekilmiş olabilirmi? :D
Bu adam işini bılıyor yavv...