ark yarın kı mac saat kacta baslıyo ınternette bazı yerlerde saat 8 de dıo kanal dnın sıtesınde 00.00 dıo cok acıl ogrenmem lazım
Printable View
ark yarın kı mac saat kacta baslıyo ınternette bazı yerlerde saat 8 de dıo kanal dnın sıtesınde 00.00 dıo cok acıl ogrenmem lazım
23.59 Kanal D diye biliyorum
evet gece 24:00 te maç... yani 18 ağustosta :D
Ben de 00:00 diye biliyorum..
Keşke NTVspor'da olsa. Kanal D'deki spikerler cidden şaka gibi.
00:00 Kanal D maç yayını
00:00................
çok deli maç olucak :) ılk mactan sonra garantI mesut ılk 11 dedır :)
00,00 kanal D
00.00 kanal d
uykusuz bir yarın günü
sahura kadar iyi gider.
Uydu da şifre girmiyor değil mi ? :D
şifreye girmiyordur inşallah.
Sabah 6'da kalkıp kahvaltıda izlerim artık :D
00:00 da kanal d de
00:00 kanal d..
ya beyler sacmalamayın 00.00 da kanal d de
İlker Yasin yorum falan vs. bir şekilde o sunumun içinde olursa sesi kapatıp izlerim :D
ses çok iyi ya kanal d de , şut atarken daha gol oldugunu anlıyoruz falan bi kavram karmaşası bi adam sendecilik ...
iddaa oynanıyormu maça
unutanlar varsa hatırlatalım :D
çok iyi maç oluyor ilk yarısı muthiş bitt barça 2 real 1. ama yok ses problemi telekom sıkıntısı derken bi ertemşener bide diğer herkimse güzelim maçı anlatımlarla bitirdiler:D
Barcelona bir gram top oynamadan 2 kere geldi 2 gol attı..
Real Çok daha fazla pozisyona girdi, hala 1 gol'de kalmış durumda...
maç 00:00damıydı :D
Kanal D de halen dewam ediyor...
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ATTI MADRID GOL GOL GOL :D
messi 100..gölünü attı kendı sahasında ;)
derken messi imzasını koydu maça tekrar..
Nou Camptaki 100.golünü de Madride attı...
madritte o benzema oldukça zor yener barçayı :)
pike kendi kalesine atar 3-3 olur(içime öle doğdu ama olacağını pek sanmıyorum :D)
messi insan ol biraz :D
fena olay çıktı, heyecan geldi maça :)
saha karıştı aga kırmızılar havada:D
bu insan azmanı pepe nasıl kırmızı görmeden her maçı tamamlıyor inanılır gibi değil.
Çok üzdüler ama :D
yılın maçıydı diyebilriim.. c. ronaldo yine ortalarda yoktu.. messi yine bu dünyadan olmadığını kanıtladı..
barcelona uzay futbolu oynuyormuş marcelonun messiyle girdiği pozisyonda mesiinin kendini yerlere fırlatması cok komikti her pozisyonda barçalılar alakalı alakasız uctu saçıldı yere ronaldo son 20 dk yoktu messinin anlık pozisyonlara girmesiyle maç bitdi yoksa real daha iyi oynadı