-
FİAT 131 MİRAFİORİ bay''z''
-
-
-
maşallah kazasız belasız..
-
maşallah yakısıklı duruyor ıcınıde cekseymıssınız keske
-
-
1600 TC'nin esprisi nedir??
-
-
Cok guzel ama ben olsam tüm stickerları sökerdım yara bantları dahil :) onun dışında super duruyo içine kıpkırmızı 2 tane ralli koltuğu super olur.
-
Alıntı:
leader_T Nickli Üyeden Alıntı
1600 TC'nin esprisi nedir??
1600 cc "T"win"C"** çift egzantrik anlamına geliyor benim bildiğim.. ;)
-
Teşekkürler herkeze :)
Stickerların bir kaçını söktüm sadece ''Sadıç Team'' stickerlarım, ATATÜRK imzam ve Egzozcumun sticker i duruyor.
1600TC nin açıklaması zaten yapılmış...
İçini ve motorunu bayramdan sonra özel bir çekim yapılıcak o zaman sizlerle paylaşıcam.
Kıp kırmızı 2 tane spor koltuk almıştım ama çok güzel para verdiler dayanamadım takmadan sattım :D
Bu arada aracım 1600TC değildir. 1300 tek egsantrik tir.
-
-
-
-
-
mahş mirafioriye kazasız belasız ;)
-
Teşekkürlerrr hepinize :)
-
maşallah kazasız belasız..
-
-
Mükemmel ötesi çok güzel Maşallahh
-
kazasız belasız.
gerçekten çok güzel görünüyor siyah pek güzelmiş...
-
-
italyan panjur mu var arabada?
zaten biliyorum ben bu arabayı ailecek izliyoruz ve hastasıyız :D allah kaza bela vermesin
-
Herkeze tek tek teşekkürler :)
Evet Murat araçta italyan panjur var ;) iyi seyirler :)
-
-
Maşallah.Oldukça güzel duruyor.Sticker konusuna katılıyorum.Sadece arkadaki Türk Bayrağı kalabilir.
-
Teşekkürler :) Sticker konusunda haklısınız ama durmaları gerekiyor :)
-
-
Masallah korayım kazasız belasız
-
Alıntı:
gnkt Nickli Üyeden Alıntı
Masallah korayım kazasız belasız
Eyvallah moruk ;)
-
hep hayalim maşallah kardeşim kazasız belasız. :)
-
Yerli ghost rider : ) müthiş begendim
-
Bu araba taksi çıkması değil miydi ? Hatta arkaya kapı açmışlardı sonra kapamışlar ? :p
Maşallah abim aşığız ihtiyara :)
-
Alıntı:
driftboy Nickli Üyeden Alıntı
Bu araba taksi çıkması değil miydi ? Hatta arkaya kapı açmışlardı sonra kapamışlar ? :p
Maşallah abim aşığız ihtiyara :)
olum yanlışın var bu arabada 8 tane kapı vardı 6 tanesini kapattık. liimuzindi bu kısalttık ;) :D
-
Alıntı:
131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı
olum yanlışın var bu arabada 8 tane kapı vardı 6 tanesini kapattık. liimuzindi bu kısalttık ;) :D
Bu akşam farkettimde tavanda kaynak izleri var :D :D
-
maşallah araç çok diri 131 gerçektende herkezin binmesi gereken bi araç eski aracımı özlüyorum 34 upe 94 ne arabaydı beee
-
Alıntı:
reddewill Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araç çok diri 131 gerçektende herkezin binmesi gereken bi araç eski aracımı özlüyorum 34 upe 94 ne arabaydı beee
Sizin eski aracınızda da baya emek vardı. Şenlik baya bakmıştım araca çok güzeldi gerçekten.
Allahım sağlık sorunu vermediği sürece TR deki satılık olmayacak tek mirafiori Allah sattırmasın arada gönül bağı var resmen :)
-
maaşallahı var gerçektende,,,