-
Universiteli Pololar :) ( ANL & T )
-
güzel maşallah:icon_tup: tarık senin arac daha mı basık ?
-
Alıntı:
OZAN-RS Nickli Üyeden Alıntı
güzel maşallah:icon_tup: tarık senin arac daha mı basık ?
Kayda deger bir fark yok, onden 1-2 cm falandir, arkadan da karar veremedik bazen ayni gibi bazen yine 1-2cm alcak gibi
17 taksam o zaman net belli olur
-
Tarık tek eksiğin sis farı gibi
onun dışında ikiside harika iyi günlerde kullanın ;)
-
maşallah brocanlar ikinizede :D
-
maşallah ikiside çok güzeller :)
-
maşallah araçlara güzel duruyolar kazasız belasız..
-
ikisinede maşallah Anılın cocpit cok iyi Tarık bence suan sise gerek yok kırmızı siyah güzel ama plaka taksan fena durmaz :)
-
tmm artık acıklayın artık tarık la anıl polonun gızlı tanıtımı ıcın tutulmus halk arasından ınsanlar bizlere polo almak ıcın böle oyunlar yapıyorlar :D maşallah her ıkı aracta cok guzeller
-
Plakam cok dandik duruyo ya o yuzden one takmak istemiyorum. Icimde kaldi RED alsaydim takardim :D
Tesekkurler herkesee, Polo guzel araba ya, cok mantikli secimmis :D
-
maşallah ikiside çok güzel duruyor :)
-
maşallah iki aracada polo kafama iyice yatmaya başladı :D
-
Maşallah he 2 aracada, Tarık jantların hayırlı olsun güzel bir seçim olmuş ;)
Direksiyonun ve double din orjinal mi acaba ?
-
pololar güzel fotolar patates :D
maşallah
-
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
diğer konuda yazmıslardı değil direksiyon R double necvox mus
-
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
Anil'in arabasi o, double din Necvox'tu sanirim, direksiyon R direksiyonu
Alıntı:
EMG Nickli Üyeden Alıntı
pololar güzel fotolar patates :D
maşallah
ybsg :D
-
-
Masallah ikisi de cok güzel ;)
-
-
İki araca da maşallah kazasız belasız..
-
maşallah araçlara kırmızı beyaz en güzel renklerden zaten
-
Araclar cekimler cok guzel:) Tarik jantlar 10 numara olmus , sis farinin olmayisi butunluk katmis bence:)
-
Tarık jantların çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin
Anılın arabasını beğeniyordum şimdi favorilere seninkide girdi bide sis farı aldınmı tam olur 6n2 satarsam kesin 6r alırım bende
-
maşallah cok guzel duruyor ikiside kazasız belasız
-
2 aracada maşallah birbirinden güzel beyazın içi kırmızının dışı yaktı geçti beni :) Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ikinizede :) çekimlerde muhteşem:icon_tup:
-
ikisinede maşallah, güzel görüntüler
-
Tarık olm super oldu jantlar ya maşallah walla...Ben olsam biraönce arkaya çift cıkış supersprint koyardım krom kafa jantlarla cok guzel görünür..
-
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
Tarık olm super oldu jantlar ya maşallah walla...Ben olsam biraönce arkaya çift cıkış supersprint koyardım krom kafa jantlarla cok guzel görünür..
Aklımdakini söylemişsin valla Baran..
Tarık maşallah 10 numara olmuş.. çok sevindim alman işi jant takmana..
Edit: olm bi ara benim arabayı da çekin lan valla idare eder benimki de :p
-
Tesekkurler :)
Sis farinin acelesi yok, bence su an ihtiyac listesinde degil :) Ondan once yapilmasi gerekenler var halen
Baran, egzoz isi aklimda, firsat buldugumda yapacagim onu da :)
Anil'in jantlar da onun fotograflarinda pek goze carpmiyordu, burada begendirebilmisizdir umarim :D Canlida guzel duruyor kesinlikle
-
maşallah ikside birbirinden güzel ;)
-
maşallah elpadre bunların ıkısınıde begendı :D
-
çok güzel fotolar.
arabalarda coilover mı var yoksa yay mı?
-
ahaha yorumlar çok iyi , herkese çok teşekkürler :) Kabul etmeliyim ki Tarık'ın araba benden daha basık ve rengi inanılmaz derecede ben burdayım , ne takarsan yakıştırırım diyor :)
Bu arada dün gece S ten dönerken 3 tane çevirme atlattım tam topluyorlardı dubaları da birşey demediler ter içinde kaldım geçene kadar , Alptuğ'un tarif ettiği yerlerde dönüp dolaşıp ilk girdiğim yere çıkınca caddeden döneyim dedim , :)
-
Alıntı:
emre.aksu Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel fotolar.
arabalarda coilover mı var yoksa yay mı?
İkisinde de coilover var :)
-
kardeşim maşşallah eline sağlık 10 numara fotolar olmuş hatta al makinayı gel bu akşam:) bide jobu çekelim hiç böyle karesi yok garipin:D
-
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim maşşallah eline sağlık 10 numara fotolar olmuş hatta al makinayı gel bu akşam:) bide jobu çekelim hiç böyle karesi yok garipin:D
Abi yoruyo valla bir kac gun mola verdim kendime :D Ama emaneti almaya gelebilirim :hahaha:
-
Alıntı:
TarikS Nickli Üyeden Alıntı
Abi yoruyo valla bir kac gun mola verdim kendime :D Ama emaneti almaya gelebilirim :hahaha:
valla ben onu bunu bilmem foto yoksa bas kontrolde yok kardeşim:D:D istiyorum bu karelerden:Deli:
-
-
[QUOTE=TarikS;2537624]Abi yoruyo valla bir kac gun mola verdim kendime :D Ama emaneti almaya gelebilirim :hahaha:[/QUO
maşallah tarık..hee kanka senin emanet i benim ufaklığa verdim kuvet de balık tutuyor onla.:):)
-
Maşaallah ikisinede:) Eline sağlık Tarık.