Tüm typerlara kocaman maşallah Allah kaza bela vermesin hepsi birbirinden güzel
21-08-2011, 19:38
ufuck
jop un arkasından nıe selektor yapılıyor acaba ??? neden bole bısı yapılıyor... ??? Maşallah araçlara
21-08-2011, 19:38
Juggernaut
Üçüncü videoda cupranın yaptığı hareket gereksiz bence.Maşallah araçlara
21-08-2011, 19:46
halilcan9455
Alıntı:
Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı
Üçüncü videoda cupranın yaptığı hareket gereksiz bence.Maşallah araçlara
katılıyorum.
allah korusun bırak fren yapmayı gazı kesse bile çarpacak kadar yakın gitmenin bir anlamı yok
21-08-2011, 19:48
mmustu
ben deneme yorumu yapmayacağım da Cupranın yaptığı iş mi orada ??
21-08-2011, 19:50
serdar_07
cupra neden öle bi hareket yapıo anlamış değilim...geçen havaalanında ki bi denemedede aynısını yapmıştı allah korusun bi değse öndeki araba direk spin atıcak ne olcak sonra...ne gerek var ?????
21-08-2011, 19:56
VA_VTİ
Iyide job un onunden giden video var diyordunuz...biz goremedik
21-08-2011, 19:57
arfy
meraktan gorunce hemen telden actim izledim... hani job un onunde giden typer lar ? aynen basliktaki gibi ugurlama olmus ama ugurlama konvoyu ... job inde herkes geride :-)
21-08-2011, 19:58
mmustu
can tayyarla jop tayyarın denemesi yok mu denemediler mi
21-08-2011, 20:01
yan53
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
ben koydum ya abi izle işte:D selçuk
21-08-2011, 20:02
mmustu
Alıntı:
yan53 Nickli Üyeden Alıntı
ben koydum ya abi izle işte:D selçuk
hahaha yok panpa merak ettim onlardaki videoyu :D belki geçmişlerdir seni nerden bilim :hehe:
21-08-2011, 20:04
nakayama
Alıntı:
VA_VTİ Nickli Üyeden Alıntı
Iyide job un onunden giden video var diyordunuz...biz goremedik
2. videodaki araba uzaydan geldi :) Resmen Hv nin geçtiği belli çamurluk önde görmüyormusunuz..
_muhaRRem
LB typeR eksiklerini giderirse antalyanın en hızlı ep3 ü olabilir, ben çok beğendim, JOB zaten bizim arabamız biliyoruz giderini ,
ama port polish yok JOB'da..
tekrar maşallah.
cupra hızlı olduğunu göstererek arkadan basıp geçiyor , millet ooo süper falan diyeceğini sandı heralde.Çok saçma ve tehlikeli bi hareket olmuş
RottingChrist
orda olup izlemek isterdim. güzel denemeler olmuş.
21-08-2011, 20:05
Selcuk_RoL
Alıntı:
nakayama Nickli Üyeden Alıntı
2. videodaki araba uzaydan geldi :) Resmen Hv nin geçtiği belli çamurluk önde görmüyormusunuz..
kum var !!!
21-08-2011, 20:11
VA_VTİ
Alıntı:
Valla biz gosterdik antalya ya uzaydan gelen arabayi...evet biz durduktan sonra gecmis bizi :icon_tup:
21-08-2011, 20:14
ocean0636
Alıntı:
Bır defa denedık oncekı konudada yazmıstım aracım sakır sakır avans vuruyodu ha duzelır ha duzelır dıye gazı salmadım ama duzelmedı dıye. Sonuc olarak job ıle can yapılan tek denemede job typer can typerı gectı. Petrolde ındım selcugu tebrık ettım tekrar deneyelım belkı avans vurmaz lb typerla denerken hıc vurmadı gayet saglıklı gıdıyordu belkı sımdı de vurmaz dedım. Job a benzın aldıklarını ve vıdeoları ekleyecegını soyledı bende eyw dedım elini sıkıp tebrik ettim.
İnş. ayardandır dıye dusunuyorum fakat avansla ılgılı cıddı bır sorunum var yarıs gununden berı kafasına gore rastgele bı vuruyor bı vurmuyor. En basıtınden o gece lb ıle denekerken hıc vurmadı ama job ve hv ıle denerken sakır sakır avans vurdu. Ikısıde benı gectı zaten. Vıdeolarıda var hv de benı gecıyor. 2-3 hafta önce hv typer ıle denedıgımızde 240 a kadar yan yana kafa burun gıdıyorduk.
Konuyu gorunce ümit de kendısı yazar zaten. :icon_tup:
21-08-2011, 20:15
mmustu
geçmiş olsun gülüm başka videolar var denince vede eklenince senle başka video varmı merak etmiştim
inşallah sıkıntılı bir durum olmaz
21-08-2011, 20:15
nakayama
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
kum var !!!
Oynarsın !! :)
21-08-2011, 20:17
Selcuk_RoL
Alıntı:
Oynarsın !! :)
ben oyun yaşımı geçtim ama sen gelirsen ben sana kova ile küreğide ayarliycam canım merak etme oky
21-08-2011, 20:20
nakayama
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
ben oyun yaşımı geçtim ama sen gelirsen ben sana kova ile küreğide ayarliycam canım merak etme oky
Daha önceden hazırlıklıymışsın zaten Kova küreğinle devam Merak etmiyorum.Sizin video anlayışınız nasıl onu anlamadım bizi geçtiniz tamam maşallah gidiyor arabanız sıkıntısı vardı bizim arabanın hiçbirşey demedik bahaneye gerek yok oraya geldik denedik bitti.Hv ile 2 denemeniz var 1sinde sen geçiyosun kendin eklemişsin 2. denemede bu Sen foto çektim yanlışlıkla dediğin deneme Siz geçilmezsiniz siz king siniz bir imza versenize ??
21-08-2011, 20:22
mmustu
vay akü yaa nerde o dostluk nerde güzel geçen saatler :D :D
olum derdiniz ne nan sizin :D adam 800 km yol yapmış vitesi kırmış tps bozuk gelmiş denemiş bütün gelen arabalarınızında eksikleri var sizde ne güzel bahane etmemiş denemişsiniz sonra gelmiş burada mırın kırın ediyosunuz ne ayaksınız la siz :D
21-08-2011, 20:23
_muhaRRem
Alıntı:
olum derdiniz ne nan sizin :D adam 800 km yol yapmış vitesi kırmış tps bozuk gelmiş denemiş bütün gelen arabalarınızında eksikleri var sizde ne güzel bahane etmemiş denemişsiniz sonra gelmiş burada mırın kırın ediyosunuz ne ayaksınız la siz :D
JOB'un önünde giden tayyarları göremedim bende?
başlıkta olduğu gibi JOB uğurlamış el sallamış önden
21-08-2011, 20:24
mmustu
hahha kanka bak epeydir roll videosu yoktu rahattı site :D bir deneme nelere kadir arkadaş yaa :D
ocean0636
Alıntı:
geçmiş olsun gülüm başka videolar var denince vede eklenince senle başka video varmı merak etmiştim
inşallah sıkıntılı bir durum olmaz
Tesekkur ederım abi ıns cıddı bı sorun yoktur pazartesı bujılerımı vs degıstırıcem genel olarak heryerını kontrol ettırıp, ozgun abı gelınce duzgun bır ayar yaptırıcam.
nakayama
Alıntı:
Abi bizim arabamızda avans vurdu bahane oldu dediler.JOB typerın TPS bozuktu bence arkadaşların bahaneside budur eminim hazırlıklı gelselerdi tpsyi değiştirselerdi :)
21-08-2011, 20:26
VA_VTİ
Alıntı:
Tesekkur ederım abi ıns cıddı bı sorun yoktur pazartesı bujılerımı vs degıstırıcem genel olarak heryerını kontrol ettırıp, ozgun abı gelınce duzgun bır ayar yaptırıcam.
hayırlısı inş gülüm
Alıntı:
Abi bizim arabamızda avans vurdu bahane oldu dediler.JOB typerın TPS bozuktu bence arkadaşların bahaneside budur eminim hazırlıklı gelselerdi tpsyi değiştirselerdi :)
la olum müneccimmi insanlar tps bozulursa diye yedeğini taşısın :D
neyse valla bu gürültüyü uzatmaya gerek yok değmez ama bencede bütün tayyarlarınız eksiklerini gidersin kinginiz LB olur :D
21-08-2011, 20:27
BAR22
bu kadar sıkıntı yapıcağınıza JOB'u tebrik ederiz geldi denedi arabası güzel gidiyo diyip kapatırdınız konuyu helal olsun antalyaya derdik.şimdi tek diyeceğim JOB'u geçmek istiyosanız arabalarınızı ayarlatın gelin İstanbula alın intikamınızı alabiliyosanız.bizde tebrik edelim.
bunun istanbulla antalyayla alakası yok ama videolarda gördüğüm kadarıyla JOB gelmiş geçmiş gitmiş bu kadarda basit mevzu beyler..
bükemediğin bileği öpüceksin der atalarımız...
21-08-2011, 20:29
VA_VTİ
Alıntı:
Bizim bahane ye ihtiyacimiz yok !!tps bozuk olmasa demeki aradaki boylari hala hesaplamaya calisiyordun!!!!!
21-08-2011, 20:30
_muhaRRem
@mmuştu bey atmosferikte can var , hayat var rekabet var . ne güzel ya. çok canım çekiyor NA yapmayı. ama ben NA yaparsam bokunu çıkarırım yine diye korkuyorum :)
21-08-2011, 20:31
mmustu
Alıntı:
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı
@mmuştu bey atmosferikte can var , hayat var rekabet var . ne güzel ya. çok canım çekiyor NA yapmayı. ama ben NA yaparsam bokunu çıkarırım yine diye korkuyorum :)
kanka istanbulda fazla araba kalmadı antalya bursa alayını sömürdü :D nerde o eski güzel ataşehir geceleri :D
Kardes bılıp bılmeden konusup ortalıgı gerıcı mesajlar atma !
Ilk once havalımanı yolundaydık bıldıgın uzere; bahane vs olmasın dıye hepınızden once gıttım yolda 3-4 defa sıktım avans vuracakmı dıye cok sukur ordayken hıc vurmadı. Ama maalesef uzucu bır olay yasandı orda olumlu bır kaza oldu ve herkes kepez ustune cıktık. Kepez ustundede rakım cok fazla ondan mıdır nedendır hıc bılmıyorum araba ıyıce salaklastı. Kepezde dıger arabalarda sorun olmuyor da bı can damı oldu dıyeceksın sımdı onu bende anlayamadım harbı sanssızlık yasadık. Burdada defalarca dedım ordada selcuga dedım bahane yapmıyorum bılgın olsun boyle boyle oldu dıye. Zaten olaya objektıf bakarsan anlarsın avansın bahane olmadıgını. Job la o sekılde yuruyup nasıl lb typerın onunde gıdıyoruz yada gecmıs gunlerdekı denememızde nasıl hv ıle yan yana gıdıyoruz. :heyoo:
21-08-2011, 20:33
_muhaRRem
Alıntı:
kanka istanbulda fazla araba kalmadı antalya bursa alayını sömürdü :D nerde o eski güzel ataşehir geceleri :D
5 araba yan yana gelip gazladığımız günleri hatırlıyorum..
şimdi s2000 lerde bu olay var. geçende 6 s2k yan yana geldik gazladık. Ama kim kiminle gazlıyor belli değil haushuahsa :))
21-08-2011, 20:33
sulhi
güzel kardeşlerim ... bu arabalar gecıcı ...dostluğunuzu zedelemeyin...
21-08-2011, 20:34
halilkarakas
ha o geçmiş ha bu geçmiş :D arabanız var sonuçta bende oda yok :D
21-08-2011, 20:35
nakayama
Alıntı:
VA_VTİ Nickli Üyeden Alıntı
Bizim bahane ye ihtiyacimiz yok !!tps bozuk olmasa demeki aradaki boylari hala hesaplamaya calisiyordun!!!!!
Bahaneye ihtiyacınız yoksa ozaman tps bozuk demeyin ben yanlış demiyorum bozuktur sonuçta araba bu neresinin bozulup bozulmayacagını bilemezsin.Biz ogün arabamızın avansını kıstık yukarı çıktık denemeye araba bi anormal oldu avans vurmaya başladı ve şuan halen aynı sıkıntı devam ediyor 1. viteste bile 1 2 defa yanıp sönüyor.Biz bunu söyleyince bahne oluyor..
21-08-2011, 20:35
VA_VTİ
Kardesim mardisim diye konusma!!!!!!!msj lari falan germem direk seni gererim...yasina basina bak terbiyeli ol