Bu aksam Bahcesehirli arkadaslar olarak bulusma karari aldik,gelmek istiyen Bahcesehir de ikamet eden etmeyen herkezi bekleriz
Printable View
Bu aksam Bahcesehirli arkadaslar olarak bulusma karari aldik,gelmek istiyen Bahcesehir de ikamet eden etmeyen herkezi bekleriz
Yeni konu iyi olmuş, manzara da görüşmek üzere 21 30 sonrası ben oradayım, yer olaraksa yol boyunca park yapılmaz tabelalarının orası boş olursa oraya çekerim.
Bakalım dediğim gibi 2100-2130 gibi uğrarım yanınıza...
Manzara mı?
21.00 gibi dukkani kapiycam sonra yaniniza gelirim
malzememiz de olsa :D arabanın arka koltuğunda eibach yaylarım montajı bekliyor :D
manzaraya basık 106 girmez gibime geliyo
tamam manzara spec..
aranızda olamayacağım :(
ama dediğim gibi yaparsak bayramdan 1-2 hafta sonra ordayım 1 tane daha yaparız :D
+1 21:00 dan sonra orda olmaya çalşcam.. :)
tam 21:00'da ordaym.. :)
abi sennlede bi bulusmaya gitmek nasip olmadi :)
benim fiestanin anahtarlarini veriyim onla git az da ben kupon olayim :D
bu arada manzarada bulusacak surungenler yeni yapilan yollari tercih etsin mavi gomleklilerede dikkat :)
kısmetse gelmeyi düşünüyorum. cıkarım 1 saat sonra felan pek bilmem oraları ama arabaları kuytulara cekmessiniz insallah görüp gelelim.
bende ordayım görüşmek üzere :)
Vay vay vayy geliriz :)
değişiklik olsun banada evde counter sıktı :D
Başakşehirden gidicek varsa takılabilirim :)
Bayramdan sonra flan tekrar olursa kesin gelirim ama
Dukkandayim birazdan cikiyorum
an itibari ile manzarada 6 araba beklemedeyiz :)
ramazandan sonra yapın iştirak edelim.
Geliyorum ufak bi hastaneye gitmem gerekti...çıkıyorum evden
bayramdan sonrakileri gene hep birlikte karar vericegiz arkadaslar yine olacak yani :)
10-15 araba vardık sanrm :) bız erken kaçtık daha manzarada duranlar var gelen herkesın benzınıne sağlık.. :D
ramazandan sonra da güzel bir program yapalım :)
oha kıskandım. gerçi bende erenköydeydim. polo team bulusması vardı :D:D fotografları koyarlar birazdan =) bidahakine olursa haber verebilicek olan var mı forumu pek takip edemiorm bazen :D
Sohbet güzeldi...
Tekrarlayalım en kısa zamanda...
saat 1 de geldim kimse yohtu :D
bahçeşehir dısındaydım bugüne denk gelmiş bidahakilerine kısmet :)
i20 gümüş renkdi, garajların karşısında duruyordu, sonra mondeo yla tekrar manzaraya geçtik. i20-mondeo
garajda su döküyodur o sırada =)