AŞK-I KABZA - Bazıları büyük sever! ( Yeni kısa filmimiz huzurlarınızda... )
AŞK-I KABZA - Bazıları büyük sever! (Kısa Film)
Çek bakalım yarışması bahanesiyle çektiğimiz kısa filmimiz.
Özet:
Başına ne geldiğinden habersiz Sinan, kendisine teroristlerce suikast yapılmak istenirken birden onu koruyan biri olduğunu farkeder. Ama onu göremez. Bir kaç ölen adamdan sonra onu koruyan kişinin aşık olduğu kız olduğunu görür. Müzik eşliğinde tüm teroristleri saltolarla öldüren çift, filmin sonunda tam öpüşecekleri sırada bir sürpriz ile karşılaşır. Bakalım onları nasıl bir sürpriz bekliyor?
Oyuncular:
Ceren Şenol - Sinan Hacıosmanoğlu
Teroristler:
Şahin Yıldırım, Ahmet Ağaoğlu, Mert Akandere
aynen film güzel giderken birden uçuşa geçti arkadaş. süreyi biraz daha uzatıp en azından filmin başında elemana niye ateş açıldığını anlatabilirdiniz.birden action a giriş oldu.
elinize sağlık
24-08-2011, 18:32
0k4N
Filme bayıldım ya emeğinize sağlık abi :) Kızı alıp götüren adam girerken verdiğiniz müzikde 10 numara :D Çok beğendim :)
24-08-2011, 18:33
SekoLive
Alıntı:
Jem89 Nickli Üyeden Alıntı
Valla orayı bende anlamadım.. :)
Görüntüler falan güzel ama senaryo biraz hafif kalmış sanırım.. :)
duydugumu söliyim :D onun silahı daha büyük gibi bişi söliyo :hehe:
24-08-2011, 18:37
Thracian
Öncelikle ablayı şahane buldum, :) Ama ferrai çok daha iyiydi.
Kızın kullandığı Sahibindende 120 TL satılan m4 lerdendi sanırım.
Efektlerde cod ve cs efectleri yerine daha az bilinir oyun yada film efekti iyi olabilir
Elinizde amator film çekmek için imkan varsa gerçekçi aksiyon için ekip ve ekipman ayarlayabilecek arkadaşlarım var. (fantezi öğesi şeyler olsun istemiyorlar)
lan bu ne film aşkı hakan :D ben beğendim güzel sinan dumur olmuş uçan arkadaşın havada durduğuna dahil şahitleri varmı :D:D:D:D elinize sağlık tekrardan
24-08-2011, 19:00
HKA
Hepinize eleştirileri için teşekkür ederim öncelikle. Film senaryosu fantastik olsun diye özellikle istedik aslında. Bir de Çek Bakalım'a katılmak için aceleye geldi. Normalde 3 gün sürecek cekimleri biz 7-8 saatte tamamladık. Hatalar oldu bolca tabiki. Kurgu da yaklaşık 10 gün sürdü. Gerçekten cok zor bi iş. Sesi ayrı, efekti ayrı, senaryo akıcılıgını saglamak ayrı sıkıntı.
Onur'un ucma sahnesi ztn özellikle komedi olması icindi ancak istediğimiz gibi olmadı hava sartlarından.
Silah efektlerinin çoğu başarılı ama reload ve diğer hareket seslerini istediğimiz ayarda bulamadık. Zannetmeyin ses çok var da biz kullanmadık. Her sesin desibel ayarları uyması lazım. Ses senkronu cok önemli o yüzden.
Cidden cem yılmaz'ın dediği gibi 1 saatlik filmi 1 saatte çekiliyor sanan var. İflahımız **kildi yemin ediyorum :)
Ekipman aslında elimizde baya var. Ama yurtdısında satısı olup buraya gelmeyen air balistic silahlar var. Mevcutsa görüsebiliriz.
Film çekmek cidden cok eglenceli, rolling'te aldıgım keyiften daha fazlasını alıyorum :)
Son olarak daha 1 yıl olmadı bu işe gireli. Daha çok amatörüz. Sadece iyi bir kameramız var. Hepsi bu.
24-08-2011, 19:26
maxpower
çekimler başarılı ama konu yok ve ortada olan şey yaratıcılıktan çok uzak.
24-08-2011, 19:28
Evrenoz
Elinize sağlık lâkin özelliklere sesleri beğenmedim..
Şarjör takma sesleri, silahların patlama sesleri olmamış. Tüfek ve tabanca aynı sesle patlıyor.. Umarım zamanla daha başarılı işler ortaya çıkar..
24-08-2011, 19:29
63owen63
Film bence vasatın biraz üzerindeydi,fakat emeginiz tabiki inkar edilemez, Daha iyilerini yapabileceginizi düşünüyorum, kolay gelsin
24-08-2011, 19:34
BARR
Yanlış anlaşılma olmasın ama Vimeo'da tamamen aynı senaryolu bir kısa film vardı bulursam eklerim linkini.
Ben daha güzel bir iş çıkartabileceğinizi düşünüyorum biraz aceleye gelmiş gerçi sizinki zaman olsa daha profesyonel olurdu eminim.
Elinize sağlık kolay gelsin.
24-08-2011, 19:44
turbo16
biraz shoot em up biraz da mr. and mrs smith yapılmış bence daha özgün yapılsa efektler iyi olmuş ama senaryo arakspor:):)
emek verilmiş saygı
24-08-2011, 19:57
onursumer
uçma sahnesi çok garip olmuş :D genede oyle vasat gelmedi bana cs tarzı olmuş :D
24-08-2011, 20:14
Oconner
emeğinize sağlık çalan şarkının ismini alablirmıyım
24-08-2011, 20:41
güneşbalkan
her ne kadar silah,şarjör vs. sesleri beğenilmesede işin amatör ruhun yansıtmış.bence amatör olarak düşünülünce gayet hoş bir kurgu olmuş
24-08-2011, 20:55
By_HaNNibaLL
Genel olarak güzel ama ince detaylara girildiğinde daha iyilerinin yapilabileceğini düşünmekteyim
başarilarinizin devamini dilerim.
24-08-2011, 21:12
Frid
başarılı daha iyilerini bekliyoruz
24-08-2011, 21:46
berkayGLRN
ellerinize sağlık güzel olmuş ..
birde çalan şarkının ismi nedir acaba:)?
24-08-2011, 22:42
burak35-
idare eder yinede emeklerıne saglık :D :)
24-08-2011, 22:46
cMg
Emeğinize sağlık, amatör olarak gayet güzel olmuş, efektler için adobe after effects'mi kullandınız.
24-08-2011, 23:58
HKA
Bir kaç arkadaş özelden çalıntı vs tarzı mesajlar atmış. Biz senaryo bizim demedik zaten videoda da Senaryo hakan vs gibi bir yazı da yok gördüğünüz üzere. Biz sadece cekebilme kabiliyetimizi görebilmek adına bu cekimi yaptık. Yoksa daha önce cektigimiz videoları izleyen arkadaşlarda vardır aranızda.
Biz profesyonel degiliz sonucta, kimse bilmediği konuda yorum yapmakta sınır tanımıyor bazen forumda. Eleştirilere her zaman açığım, hala söylüyorm. Ama filmi gidipte avatarla mı kıyaslıyorlar anlamıyorm ki :) Çek bakalım'a katılan videoları biraz izlerseniz, ayaklarınız biraz daha yere basarak yorum yapabilirsiniz.
25-08-2011, 00:10
TarikS
Onemli olan kisim efektlerin uygulanmasi heralde onlar da basarili gibi duruyor, izletti kendini :D
Elinize saglik
25-08-2011, 00:49
mhmtsrtp
ellerinize sağlık görüntü kalitesi çok güzel efekler harika ama sanki fazla fantastik :S bide ablanın elindeki silah izlerken çok hafifmiş hissi veriyo ama yine emeğinize sağlık tebrikler...
25-08-2011, 01:24
Jehuty
Ben girişimi taktir ediyorum uzun zamandır takip ettiğim (subscribe) freddiew videosunun birebir alıntısı olmuş ama olsun bence eksik olan açılardı biraz daha zenginleştirebilirdiniz..
Devamı daha güzel olur inşallah..
25-08-2011, 01:26
berkay_aydin
çok yoğundu bence herşey arka arkaya gerçekleşiyor ancak efektler harika olmuş :)
25-08-2011, 01:34
MuratB
Kadının hızlı hızlı arabaya gidişini izlerken gülmekten alamadım kendimi fena değil okadar emek var kötü değil bence ben begendm