merhaba
ben Antalya dan Nesil ışık sitedeki herkeze selamlar buradan faydalı bilgiler ve sıkı dostluklar edinebilecegimi umuyorum :)
Printable View
merhaba
ben Antalya dan Nesil ışık sitedeki herkeze selamlar buradan faydalı bilgiler ve sıkı dostluklar edinebilecegimi umuyorum :)
hoşgeldin aramıza...
hoşgeldin nesil abi, iyi forumlar
hoŞgeldin..
iyi forumlar_
tesekkurler arkadaslar
TechTurkey'e Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim.
hoşgeldin. :)
Hoşgeldin iyi forumlar :)
hosgeldin:cool:
aramıza hoşgeldin....
keyifli forumlar ve paylaşımlar dilerim..
hoşbulduk arkadaslar :)
hoşgeldiniz :)
hoşgeldiniz.
Techturkey ailesine hoşgeldin
Umarım bir buluşma yaparsak senide aramızda görmek isteriz
Hoşgeldinz iyi forumlar :)
tekrar tekrar hoşbulduk arkadaslar
nesil abi hoşgeldin fotolar istiyozzz
Nesil abi cumartesi akşam senle karşılaştık ama sana yetişemedik tanışmak için :D baya bir kopmuş gidiyordun Lauranın önünden lara istikametine doğru hani şu Crx leri geçerken :D pazar akşamda sanırım ailecek gidiyordun. üç kapılarda ışıkta beklerken gördük seni
Ben yetisicektimde sağa döndük :D Kadirde sana densizlik yaptı artık tanısınca sewersin onu :D Puhahaha adam arkasındaki sti a 3 den 2 ye atıp roll yapmaya calıstı yarıldım gece gece zuhsauhsauhsa
hoşgeldiniz
hoşgeldin ....
hoşgeldin iyi forumlar
hoşbulduk arkadaslar
kemal senmiydi o crx lerden biri gördügünüzde bi işaret yapın da tanışalım artık :)
hoşgeldin...
nesil abi slm gelmişsin.. iyi forumlar.:):heyoo:
hoşgeldin:icon_tup:
hoşgeldin:)
hoşbulduk arkadaslar ;)
h.geldinn aramızaaa
sanırım bu akşam 17.00 gibi laura kavşağında yanyana geldik...
beyaz suzuki alto .. :D
olabilir sabah akşam laura kavsagından geciyorum zaten ev - iş - ev :) kusura bakmayın şahsen tanışmadıgımız için selamsız sabahsız oluyor karsılaşmalarımız aslında küçük çaplı bir antalya organizasyonu yapsak tanışsak iyi olur hatta tam süper olur :)
yapalım salı aksamı alengirli bişiler biz hergün bulusuyoruz zaten sen müsait olduğun bir zamanı söyle biz uyarız ;)
hoşgeldin abi.
salı ve cuma hariç ben hemen hemen her gün müsaitim tarih ve yeri belirlerseniz ona göre program yaparız hoşbulduk lewo :)
kısa zamanda bu teklifi değerlendirmek lazım.. ;)