-
Since'66 Chocolate Photoshoot Tolga KAYNAK
-
Giyim kusamda nostalji olabilmek icin cok onemli bence, keske 70 - 80'li yillardaki giyim kusam kullanilsaydi
Tolga emegin gozle gorulur olcude harika, guzel is yapiyorsun
-
maşallah elınıze saglık sadece arabanın oldugu resımlerı pc me kaydetım cok guzeller sadece araba olan resım varsa daha paylasırsan sevınırız
-
Eline sağlık Tolga cok iyi ama kıyafet konusuna katılıyorum
-
Alıntı:
Time-R Nickli Üyeden Alıntı
Giyim kusamda nostalji olabilmek icin cok onemli bence, keske 70 - 80'li yillardaki giyim kusam kullanilsaydi
Tolga emegin gozle gorulur olcude harika, guzel is yapiyorsun
Alıntı:
Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık Tolga cok iyi ama kıyafet konusuna katılıyorum
kıyafet konusunda sıkıntı yaşadık bizde en uygun olarak bunları sectik. haklısınız
-
tolga eline sağlık değişik bir çalışma olmuş 8. foto çok doğal olmuş katalog fotosu gibi birde renkli halleri varmı fotoların
-
Alıntı:
BRETE Nickli Üyeden Alıntı
tolga eline sağlık değişik bir çalışma olmuş 8. foto çok doğal olmuş katalog fotosu gibi birde renkli halleri varmı fotoların
renkli hallerinide daha sonra yayınlıcam aynı başlıkta
-
we love bug :-) Eline sağlik
-
8. foto çok güzel, elinize sağlık
-
-
çok güzel düşünülmüş çalışılmış emek verilmiş güzel sonuçlar alınmış ellerine sağlık tolga ;)
-
pc me kaydetım cok guzeller çok beyendım
-
tolga fotolar cok basarılı :) maşallah eline sağlık renklilerinii bekliyorm
bu arada fotoraf için dirftte redbulcular tam senlikdi geç geldn :D
-
bende 8 fotoyu çok beğendim hatta süper... emeğinize sağlık.
-
ellerıne saglık cok basarılı olmus guzel fotolar :)
-
vallahi yazıcaktım şimdi yurt dışında ne çekimler yapıolar diye :)) sonra baktım plaka türk kişiler türko :D şaşırdım vallahi.elinize sağlık gerçekten güzel çekimler olmuş.araç özellikle çok güzel. maşallah.
-
Kadrajına sağlık ama bu kadar fizibiliteyle ben daha iyisini beklerdim Tolga
8.fotoğraf kadraj ve kompozisyon çok iyi o yuzden ben de diğer arkadaslar gibi onu begendim .
Kıyafet konusunda zaten yazmış ark'lar haklılar da ama sıkıntı yaşamışsınız cok normal benim de başıma geliyor zaman zaman.
Modelli kareler de 8 hariç rol poz oldugu bariz belli oluyor, tavsiyem doğal hale bırakıp enstantene alman yönünde.
Yani; "şöyle poz verin" değil de , "kafanıza göre takılın gayet doğal olun"demen,
ve sende çatır çatır çek içinden kompozsiyonunu en iyi olanı al diğerleri çöp.:)
tebrikler...
-
ellerine sağlık kardeşim süper olmuş ;)
-
-
Alıntı:
Turk-Look Nickli Üyeden Alıntı
Kadrajına sağlık ama bu kadar fizibiliteyle ben daha iyisini beklerdim Tolga
8.fotoğraf kadraj ve kompozisyon çok iyi o yuzden ben de diğer arkadaslar gibi onu begendim .
Kıyafet konusunda zaten yazmış ark'lar haklılar da ama sıkıntı yaşamışsınız cok normal benim de başıma geliyor zaman zaman.
Modelli kareler de 8 hariç rol poz oldugu bariz belli oluyor, tavsiyem doğal hale bırakıp enstantene alman yönünde.
Yani; "şöyle poz verin" değil de , "kafanıza göre takılın gayet doğal olun"demen,
ve sende çatır çatır çek içinden kompozsiyonunu en iyi olanı al diğerleri çöp.:)
tebrikler...
şöle bişey vardı:D ben rahat olun diyordum onlar nasıl poz verelim diyorlardı :d
-
ellerinize sağlık güzel olmuş çekimler ..
chocolate maşallah ..
-
yanlış anlamayın sakın ama bence kontrast oranı çok düşük olmuş. siyah yerler daha siyah olsaymış daha iyi olurmuş gibi. dediğim gibi yanlış anlamayın ama akıl vermek gibi bir niyetim yok. pozitif eleştiri diyelim. elinize emeğinize sağlık bu arada. jantları da çok beğendim :D
-
tolga inşallah bu tarz çekimlerin devam eder ve diğer arkadaşlarada örnek olursun bu tarz fotoları çekmenin zamanı geldi artık normal araç fotoları baymaya başladı artık hep aynı pozlar falanlar filanlar ;)
-
Alıntı:
BRETE Nickli Üyeden Alıntı
tolga inşallah bu tarz çekimlerin devam eder ve diğer arkadaşlarada örnek olursun bu tarz fotoları çekmenin zamanı geldi artık normal araç fotoları baymaya başladı artık hep aynı pozlar falanlar filanlar ;)
yapmak istediğimi sen çözmüşün işte:D tşk ederim:):)
gidip önden arkadan yandan :D önden capraz süzdür vs.. cekmek istemediğimden böle uğraştırıcı şeyler yapıyorum:)
-
Alıntı:
ddddgkhn Nickli Üyeden Alıntı
vallahi yazıcaktım şimdi yurt dışında ne çekimler yapıolar diye :)) sonra baktım plaka türk kişiler türko :D şaşırdım vallahi.elinize sağlık gerçekten güzel çekimler olmuş.araç özellikle çok güzel. maşallah.
yurt dışında ne cekimler yapıyorlar?
-
Çok güzel kareler, ellerinize sağlık. 8. foto hariç modelli fotoları ben de pek beğenmedim. Düğün fotosu tarzı, kişise özel albümlük olmuş. Diğer tek araç fotoları varsa yayınlarsanız sevinrim.
Tekrar emeklerinize sağlık.
-
Kanka eline sağlık git gide güzelleşiyor kompozisyonlar eminim daha da iyi olacak ;)
-
Alıntı:
tolgakaynak Nickli Üyeden Alıntı
şöle bişey vardı:D ben rahat olun diyordum onlar nasıl poz verelim diyorlardı :d
Bende çok karşılaşıyorum ve dediğim şu ;
"Bunu soran model olamaz" işte:D
-
Ellerine sağlık , ancak aktüel hakkında biraz daha doğaçlama ve "o" an katılması gerektiğini düşünüyorum...
umarım devmı çok daha iyi olur.
-
çok gzl bir gündü eğlendik baya sıcak olsada fotolarda ayrı bir cabası :)
-
Alıntı:
MertS Nickli Üyeden Alıntı
Ellerine sağlık , ancak aktüel hakkında biraz daha doğaçlama ve "o" an katılması gerektiğini düşünüyorum...
umarım devmı çok daha iyi olur.
Aktüel derken neyi kasteddin ?
-
Alıntı:
ddddgkhn Nickli Üyeden Alıntı
Şu yurtdışına çok fazla takılmayın arkadaş :rolleyes:
Emek, çaba ve destek olduğu sürece biz zaten kendimizce en iyilerini yapıyoruz :icon_tup:
Eline sağlık Tolga ;)
-
Alıntı:
Ko®ay Nickli Üyeden Alıntı
Şu yurtdışına çok fazla takılmayın arkadaş :rolleyes:
Emek, çaba ve destek olduğu sürece biz zaten kendimizce en iyilerini yapıyoruz :icon_tup:
Eline sağlık Tolga ;)
tşk ediyorum koray.
-
tolga abi çekimler çok güzel olmuş eline sağlık
-
Gerek yurt dışı olsun gerek başkası olsun kimin ne cektiği nasıl cektiği kalitesi umrumda olmadı.. şimdiye kadar ne cektiysem kendi düşüncem kendi tasarımımla oldu... bana göre yurtdışı kaliteli değil kötüde değil, bana göre Biz iyiyiz ama yeteneklerimizi kullanmıyoruz...
belki bu fotoların renklilerini beğenicektiniz yada beğenmicektiniz. nostaljik bi cekim yaptım kafamdakide buydu siyah beyaz olmasını tercih ettim. renklilerinide yayınlıcam zaten.
yapılan eleştirilerde içinizden gelenleri yazın arkadaşlar alıngan bi insan değilimdir.
bu cekimde 1 hafta kurgu yazdım objeler arandı bulundu model arakadşları ayarlamaya çalıştım.. 220 km yok gittim mekan aradım bildiğim mekanlara tekrar gittim arac girermi girmezmi diye kontrol ettim... fotoğraf cekimi için minibüs ayarladım.. ugraşmasını kurgulamasını seviyorum... hee belki kötü oldu belki iyi oldu emek sarfetmek güzeldi eğlenmek güzeldi:)
hala yurtdışı ise ben yokum
-
Ellerıne saglık cok guzel ve tadında olmus bence.!
-
Bizim milletimiz garip ya ; yurtdışı fotolara bakar ağzının suyu akar , burada ki fotoğrafçıların çektiği fotoğraflarıda photoshop yapmış diye eleştirir.
Bu işle uğraşanları yericeğinize övmeyi öğrenin.
Tolga ben renkli fotoları bekliyorum bayılıyorum rengine bu vos'un:)
-
knka sadece aracın oldugu fotolar bnmde cok hosuma gıttı, he arkdsların oldugu fotolarda ıyı ama bıraz guncel kalmıslar mekan-araba-ortam eskıden kalma gıbı arkdslar yeni :D
ama genel olarak guzel. vosvosta fena walla :)
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Bizim milletimiz garip ya ; yurtdışı fotolara bakar ağzının suyu akar , burada ki fotoğrafçıların çektiği fotoğraflarıda photoshop yapmış diye eleştirir.
Bu işle uğraşanları yericeğinize övmeyi öğrenin.
Tolga ben renkli fotoları bekliyorum bayılıyorum rengine bu vos'un:)
onlarıda yayınlıcam yarın hazır olur
-
Eline sağlık çok güzel olmuş ,araçda çok iyi hazırlanmış çok beğendim maşallah