http://www.youtube.com/watch?v=PFxfbuyYEi0
Yorumlar için teşekkürler
Youtube da oy verirseniz sevinirim iyi seyirler ...
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=PFxfbuyYEi0
Yorumlar için teşekkürler
Youtube da oy verirseniz sevinirim iyi seyirler ...
araban ciddi güzel gidiyor. vitesdeki aydınlatma da çok hoş. baya bi numarası var arabanın. 5 yıldız verdim youtubedan:). bi denemek isterim senle kabul edersen.
maşşallah kazasız belasız kullanırsın işşallah m serisi herzaman farklıdır çok severim şahsen güle güle kulllan
Maşallah , çok güzel renk araç :)
başar çok güzel kazasız belasız kullan alman kalitesiyle güç çok keyiflidir.:)
maşallah çok güzel araç..
video çekimide güzel olmuş..
Sagolun dostlar cumlemıze kazasız belasız ınsallah yavas yavas modlara baslıyıcaz o zaman denemelerde baslar :)
maşlllah çok güzel güle güle kaasız belası kulllan :) bende demek isterim hem kendi hemde typerımızla
cidden tehlikeli bi araç allah kaza bela vermesin hayırlı olsun 320d sattın sanırım?
mukkemmel bir araba almissin hayirli olsun hocam...eski arabani da bir kez yolda gormustum gercekten o da guzeldi...
maşallah araba da çok güzel , video düzeni de elinize sağlık :) kazasız belasız
Çok güzel maşallah, güle güle kullan..
maşallah 270 e tık demeden çıkmış.. kazasız belasız başar...
maşallah çok şık..güzel günlerde kullanman dileğiyle..izmirdede siyah Z4///M Coupe dolaşıyo.. beğeniyoruz :)
masallahhhhh..kazasız belasızz..
çeşmede görmüştüm sanki bn bnu paşalimanı yolunda doğrumudur?
maaşallah süper makina kazasız belasız vidyoda arabaya yakışır olmuş
çok güzel gidiyor hey maşallah vites aydınlatmanda ayrı bir güzel olmuş . İbrenin yükselişi çok fena gözüküyor :D sakın sessiz ama derindenn
z4m guzel 4.9 caddede imkansız
hayırlı olsun. kazasız belasız..
Başar, maşallah kardeşim araba yıkılıyor... benim z4 manyaklığım var zaten, kazasız belasız kullan inşallah ;)
Sagolun dostlar...
çeşmedeydim yazın dogrudur...
modlarla birlikte yeni vidyolarda paylasırız allah kısmet ederse ....
modlarla denemeler başlar race car yolunda gidicek z4 3 yıl a kadar yavas yavas modlıyıcaz bakalım... Görünüş olarak çok bişey düşünmüyorum film yeter hp ve hafifletmek lazım :)
bu sabah pistte girişte duruyodu yine bitane beyaz M coupe.. süperdi :)
Başar maşallah,nazar değmesin kardeşim kazasız belasız ;)
Geçen gün Bilkentte gördüm maşallahı var süper... :D
Edinmek lazım :D
Eyvallah sagolun cumlemize kazasız belasız ...
maşallah kazasız belasız :)
maşallah diyelim...
Video super olumus basarcım arabaya ztn dicek yok adı yeter Brings More Women...:)
ahaha eyvallah kardesım :D Boşuna dememişler MOTOR SPORT :D
kazasız belasız kullan maşallah..
Bilkent te değil mi canavar? birkaç kez Bilkent'te bir kere de Angora'nın karşısındaki Autowax da görmüştüm.
ever angoradaki autowaxda yıkatıyorum arabanın basında beklerım bende yıkatırken ....
Yorumlar için teşekkrler arkadaslar...
Yıkamada gorunce gel tanısalım kardesm... 1-2 gazlarız bide canlı tatmış ol canavarı :)