Arkadaslar kararsız kaldım s2000 mı,evo 9mu?n:confused::confused:
Printable View
Arkadaslar kararsız kaldım s2000 mı,evo 9mu?n:confused::confused:
2 aracında kenddıne gore zevkı var tabıkı ben olsam evoyu tercıh ederım evoda s2000 de surmuslugum var evo bence daha zevklı bı makına hemde 4 kısı acısından rahatlık olur zevk ısı ben evo dıyorum :)
bence arasında daglar kadar fark var eyer para sıkıntısı yok ise evo 9 derım :):):)
Bence çok farklı katagoriler.
Ben olsam hertürlü s2000 alırdım.
Şuan almak için bitarafımı yırttığım gibi:D
bu konu tartışıldı ayrıca yanlış yere açmışsın
Benimde gönlüm evoda:)
bir ara benimde kafamda takılmıştı, evo9 dedim ama olmadı:)
Ben de Evo9 diyorum. Gerçi Evo9 alacak param olsa her türlü Subaru derdim. Neyse, karşılaştırma içinde karşılaştırma yapmayayım..:)
Bos beles konu acmaktan ne anliyorsunuz. yakinda kararsizim john deeremi new hollandmi diye konu acicam bende
Kategori farki var.bu yuzden evo :)
Bende evodan yana kullanıyorum oyumu hem piyasada daha az :) Hem sedan olması çok büyük avantaj bence :)
evo olsun çamurdan olsun
s2000 heryerde var bizım sitede ve sokakta 2 3 tane yatıyor fenerbahçe ve maltepe sahil yolunda her gun 8 10 adet her renk te görüyorum o motor rx 8 gibi 100 binde bitmiyor ama s2000 2011 olmadıktan sonra 2006 modelinin sağlamlarına en az 70 bin tl istiyorlar 2008 modeli 80.000 tlye satılıyor
2 el s2000 e o kadar para vereceğime alfa romeo guiletta 5 10 bin kmde 2.el 2011 1.7 cc 235 hp olanı 80 bin tlye full + full alırım 1.75L TBI Quadrifoglio Verde 0 km full donanım versiyonu 95bin tl
s2000 alırsan 50 tl ye net 80 km gazlarsın
s2000 görsel olarak 10 numaradır herkes farklı olduğunu anlar ( kızlar mesela )
s2000 parçası ucuzdur
s2000 gazlayarak hiçbirşey yapamassın sadece senden yağ su benzin ister
evo9 100 km gazlamak için 100 tl alman lazım minimum
evo9 parçası çok pahalıdır
evo9 dur duraksız gazlayamassın egt yükselir
evo9 0 dan kalkarsan sürekli debriyaj bitirirsin
evo9 görsellik s2000 e göre çok zayıf
evo9 alırsan erkek arakdaşların çoğalır günde f.booktan 10 erkek talebi gelir :)
bi çok örnek daha katarımda uzzaaar gider.
ben kendi aracım ile 50 tl ye 60 km gidiyorum agrasif kullanımda dikkatli kullanımda değil tabiki
s2000 i sakin kullanmak mumkun değil birde şehir içi kullanınca o araç 5.30 dan fazla yakar
ortalama 4.38 tl shell fiyatından 240 tl benzinle 300 km zor yaptı başka birisi
s2000 i alan ekonomi yapmaz 14 15 litre yakar basarda basar yanlarda yanlar dsg esp ne ararsan var araçta 140 km ile otobanda korkmadan viyadukten virajdan aynı hafif eğimli otobandan çizgiden gidersin araç savrulmaz yeni ehliyet almış çocuklar bile kullanıyor o aracı araç nerdeyse yola mıknatıs gibi yapışıyor
o paraya alınabilecek en iyi araç honda s2000 dir bencediğerleri şekli tipi hoş değil özellikle kızlar s2000 e bakıyor kendisinden 2 kat pahalı bmw bile o kadar dikkat çekmiyor :cool:
evo 9 ve s2000 2 side vardı bilir kişi yorumudur , kulaktan dolma değil :)
ezdi :D
Aracı nasıl kullanıcağına ondan ne beklediğine bağlı..
Ben dün ortaköyde gördüm tertemiz moonrock,adam kız arkadaşını almış turluyordu üstü açık ağlıcaktım neredeyse :)
s2000 bence ideal bastınmı gidiyor her yere gidersin abartmı yakmıyor yazın cabrio rahatlığı,tasarımına zaten diyicek yok tek sıkıntısı vsa sızını kullanmak dalgınlıga gelmez o kadar,viraj dönerken filan tehlikeli olabilir o kadar ben olsam bende s2000 derdim.
s2000=şekil,karizma(kızlar açısından),estetik lancer=performans,karizma(erkekler açısından) diorum ben fast1 da s2000le dalga geçiliodu biaralar bu tarz muhabbetlerde vardı o yüzden soğumuştum s2000den ama sonra bu kadar kullanan olduğunu görünce ısındım tekrar.Satılıklar bölümünde amuse yapılı mavi s2000 var 55 60bin tl arası bişeydi sanırım bi bak ferraridende lambodanda cok dikkat çekersn onla :D
Edit: Sen karar ver :D
http://i54.tinypic.com/v7qw0g.jpg
http://i52.tinypic.com/ifsfab.jpg
http://i51.tinypic.com/2cnid09.jpg
http://i51.tinypic.com/2l8c58g.jpg
58.000tl istiyo
s2000 farklı bi araç bence..
S2k insignia ya gore hic yakmiyor durusu hele otur agla bende s2000 den yana kullanirim
düzgün bir s2000 alınmalı bence evo ya göre çok daha mantıklı geliyo kişisel isteklere göre değişiklik gösterir bu ama s2000 alınca evo dan çok daha az masraf çıkaracağı bi gerçek
s2kya hıc alısamadım bana hep ıcıne bınınce darallar basıyor:) evoya cok masraflı arac denmıs bende hıc masraf cıkarmadı yag degısımı dısında bırde debrıyaj degıstırdım. aracı 0dan kurayım kaldırayım dersen uzmesı muhtemel ben sahsen hıc kaldırmadım. evo ıle s2k farklı kategorıdeler duzgun bır evoya bınmeden,surmeden yorum yapmamak gerekır. benden bır tavsıye evo alır almaz yapmanız gereken ılk ıs standalone a gecmek olsun. yakıt tuketımı yarı yarıya dusuyor tecrube ıle sabıt;) benım aracım suan 50 lırya 120 km gıdıyor:)
s2000 daha az yakar. daha cok dikkat çeker.daha sorunsuz. bana kalırsa daha mantıklı tek problem 2 kişilik olması
evonun avantajı ise =) ailecek takılabilirsin :D
ben 70-80 binde motor yapılan F20C ya da F22 C hayatta duymadım. Bir zincir sesi yapar bitti gitti. Sallamayalım. Yaptıranda varsa kendi kullanım hatasındandır. Yağını değitirmemiştir taktığı filtre toz geçirmiştir üstüne sürekli Vtec üstü yürümüştür dağılır. Yoksa imkan dahilinde değil üretim hatası yoksa.
İki farklı dünya. Biri gerçekten hızlıdır diğeri eğlencelidir. Birinin yüzüne kimse bakmaz diğerinden gözlerini ayıramaz.
Biri pro modifiye ile pöööfff bişe olr dieri ne dünyaları harcaman lazımki geçsin 300+ hp yi.. Evo ayrıcalıklı bir araç ama herzaman için s2k derim 1.3 multijet bilem olsaa :)
ilk önce s2000 sonra evo :)
alacağım evo 400hp üzerindeyse alırım:)
değilse yapmak için para harcıyıp yorulucaksam
gider s2 alır paşa paşa binerim... yağını suyunu koyar gözleri mıknatıs gibi yapmaya devam ederim...
zaten kullandığın araba 1.6 veya 160 hp lerde bi araba ise suan f e h lı bi s2 bile çok hızlı gelecektir kullanıcıya...
evo derim hem daha kullanışlı hem daha prestijli bi araç bana göre..
evo 9 diyorum 2 aracada sahip olmadım ancak 2 aracıda yakından inceledim ve evo 9 diyorum nedeni ise s2k nın tek artısı gençlere hitap edip arkadan çekiş ile sorunsuzluğudur ancak kışın veya 2 den fazla kişiyle gezilebilecek bir araç değil havalar güzel olduğunda sahilde gazlamak için bana göre
evo'nun tek eksik yönü parça fiyatı
önce s2k sonra hiç fark etmez:D
s2000 al temiz kullan kar koy sat evo al illa evoysa aklındaki..