lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı
Anlatayım o zaman ben sana,anlarsın belki.
Şöyle örnek vereyim abim evinde kendisi kurduğu bir sistem kullanıyor,donanım haberde falan okuyup gaz yaptı ben kendim alır kurarım diye,2-3 kere falan hareket dedektörleri bozuldu,bir kere alarm paneli yandı yenisini taktı.
bir arkadaşımda pronet kullanıyor onunda cihazları 3-4 kere arıza yaptı alarm paneli dahil. başka bir arkadaşım simge bağlattı adamlar en az 2 kere tamire geldiler o da arıza yaptı.
Ben hiç bir sıkıntı yaşamadım cihazlarla ilgili, 2 seneye yaklaşmasına rağmen ve kablosuz olmasına rağmen daha pilleri bile bitmedi. Alarm izleme merkezinden de çok memnunum bir kaç kere yanlışlıkla alarm çaldırdım,çalması ile bana ulaşmaları bir oldu. Bir kere ben aradım telefon hattı ve alarm panelinin yerini değiştirmek istiyorum dedim aradığımın ertesi günü randevu verdikleri saatte geldiler,halledip gittiler.
Sabit 75 tl ödüyorum telefon parası dahil hiç değişmiyor ondan da çok memnunum. pronet gibi dolara endeksli değil.
Bu süre zarfında en alttaki 1 numaralı komşumuza ve bir üst çaprazıma hırsız girdi daha bana uğrayan yok.
Sonuç olarak aldığım hizmetten memnun olmamamı gerektirecek bir durum yok.
bu sistemden memnun olmanız için illa evinize Hırsız girmesi gerekmiyor,sizi memnun edebilecek pek çok yan etmen var.