-
AirRide E39 Bursa | Sedat Mert
-
10 numarada camurluk sısırmesı hos gelmedı gozume
-
börekçi nin e 39 a tebrik
-
-
Tek eksisi jant gerisi harika olmuş kazasız belasız, Ellerin dert görmesin Sedat
-
Sedatım ellerine sağlık çok güzel olmuş çekimler araçta güzel Dragger'a katılıyorum jantlar BBS modellerinden biri olsa bence daha güzel olurdu.
-
maşalalh çok güzel
ama ben olsam 18" takıp yere değdirirdim sanırım:D
-
ellerinize sağlık cok güzel çekimler olmuş ..
aracada maşallah ...
-
ben jantada arabayada bayıldım doğrusu yanlız bu kadar kaliteli duruşa çok daha kaliteli duran komple krom bir arka m5 susturucusu yada eisenmann gibi bir susturucu yakışırdı
-
guzelmış de bıraz daha basılmıyormu :)
-
bu jantlar ile dub style durmuş jantlar bbs LM veya CH olsa çok güzel olur
bunun haricinde çamurluk şişirme olmasaymış iyi olurmuş
-
jant haricinde on numara araç maşallah..
çekimler için eline sağlık...
-
Elinde bu kadar buyuk bir nimet varken bu arabanin sahibine soylesenizde bir ufak jant koyup karter degene kadar bassa daha guzel olur gercekten,alp2 nun mini bile namistainlarla daha basikti.
Cekimlerden bahsetmeye gerek duymuyorum bile 10 sedat,ellerine saglik.
-
güzel olmuş beğendim valla:D
-
araba kozmetik olarak on numara jantlar hariç
daha dün sahibinden.com da görmüştüm
çekimlerde çok kaliteli
-
çekimler ve araç çok kalite duruyo maşallah
-
harika olmuş kazasız belasız.... çekımlerı çok beyendım
-
Çok iyi olmuş gerçekten yapılmışken böyle dikkat çekici bir jant kullanmak daha mantıklı bbs ile kötü dururdu bence
-
maşallah herşey çok güzel
-
inanılmaz sexy duruyo bence , sahibindende görmüştüm , çekimler çok güzel jantlarda yakışmış bence dub style olmuş ki bence bu kötü bişey değil :D
-
-
-
Masallah arac da cekimlerde 10 araba degistirme niyetim var hic iyi olmadi bu :)
-
jant buyuk ve basıldıkca ıce gocuyr ben olsam bır boy kucugunu alır takar basarım masallah
-
maşallah çok güzel ama jantlar konusunda arkadaşlara katılıyorum daha güzel bbs tarzı bişeyler olabilir.
-
çok güzel maşallah.çekimlerde 10 numara elinize sağlık
-
Ohe(masallah) arka lastıkler 285 falan heralde :D
Cekımler gercekten basarılı,jantlar tarz meselesidir*neticede 20'' ile bu kadar basık'' ben begendım.KAzasız belasız.
-
Mahş çok güzelmiş ya :) Jantları pek fazla kişi beğenmemiş ama benim çok hoşuma gitti görüntü.. Ellerine sağlık.
-
Kartel yere deymeli, jantlar kuculmeli bu imkan varken kesinlikle yapilmali :) Masallah cok guzel yapilmis cekimlerde on numara emeginize saglik
-
Herseyiyle cok iyi duruyor Masallah airride buyuk nimet :)
Eline saglik Sedat ;)
-
fotoğraf yorumları için teşekkürler arkadaşlar.
jant sonuçta herkesin kendi görüşüdür ancak ben beğendim, güzel duruyor :)
-
ben dUb severim 10 numero :)
-
Eline sağlık Sedat süper kareler çıkmış ortaya :)
herkes söylemiş zaten, jantlar hariç 10
-
bbs falan bence kesinlikle hoş durmazdı. şu aracın dikkat cekiciligine bunlardan daha cok yakışacak bir jant zor bulunur bence.
hani bi tabir var ya ; it gibi duruyo diye. işte aynen öyle :)
-
çok dikkat çekici maşallah
-
Ellerinize sağlık :D Bir fotoğraf çekinebilirmiyiz acaba :D
-
Alıntı:
307xsi Nickli Üyeden Alıntı
Ellerinize sağlık :D Bir fotoğraf çekinebilirmiyiz acaba :D
olmaz yeaaavrumm :D:D
-
Maşallah kazasız belasız :)
Mert ellerine sağlık çok güzel olmuş :)
-
e39 da çekimlerde çok iyi olmuş mekanı tam çözemedim ?
-
Fotograflar guzel, eline saglik :) Jantlar BBS olmasin ama bu da olmasin fikrindeyim ben de, onerim de yok valla :) Onun disinda iyi masallah Allah kaza bela vermesin