-
Bahçelievler Buluşması (4 Eylül 2011)
-
-
maşallah hepsine nazar değmesin
-
-
Maşallah topraklarıma :) Ben ordayken böyle güzel arabalar yoktu yada benim aklım ermiyordu :)
-
-
-
-
katılım az olmuş. kimse yok tabi... anıl o hareket ne lan öyle
araclara maşşllh
-
güzel görüntüler, paylaşım icin sağol
-
hergün görüyorum bu araçları gerçekten çok güzeller. maşallah.
-
-
-
hepsine maşallah .
şu astranın janta o kadar laf söylendi valla şimdi yine gözüme çok güzel geldi belki yanak ince olsa bu kadar güzel durmazdı :)
tekrar maşallah hepsine allah kazadan beladan korusun.
-
keşke fotoğrafları daha buyuk koysaydın da karıncalarda rahat görebilseydi.
maşallah araçlara
-
eyüpte ot gibi her yerde bitiyor:D
-
-
-
masallah hepsine yeni polo lar bi jant yay la cok degisik ve guzel oluyolar ayni sekilde corsalarda tekrardan hepsine masallah
-
Hepsine maşallah güzel araclar.
-
gog 07 beyaz poloyu dün çekici üstünde gördüm ön taraftan kaza yapmış inşallah sahibinde bişey yoktur
-
dün jet 06 kırmızı corsayı gördüm avcılar hospitalde
-
en dikkat çeken polo jantları çok güzel bide basıklığı çok iyi
-
Alıntı:
MELİH Nickli Üyeden Alıntı
gog 07 beyaz poloyu dün çekici üstünde gördüm ön taraftan kaza yapmış inşallah sahibinde bişey yoktur
İnşallah yoktur :(
-
Araçlara maşallah beyaz poloyu bende gördüm sahibinde bişey yoktur umarım geçmiş olsun..
-
maşallah güzel buluşma olmuş.corsadaki lipi astrayada uyarmı acaba?
http://i52.tinypic.com/311paia.jpg
-
Alıntı:
burak_skry Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım o corsaya dırek olarak takılmıyor. ben resımde goruldugu gıbı opc lıne ekinin altına taktım :icon_tup:
astrayada dırek olarak uygulanabılecegını zannetmıyorum
-
yani universal bir ürün biliyorum montajı illaki sıkıntılı olucaktır astra biraz daha geniş corsaya göre ondan merak ettim.nerden aldın acaba orasıyla bi bağlantı kurayım en iyisi?
-
Alıntı:
yani universal bir ürün biliyorum montajı illaki sıkıntılı olucaktır astra biraz daha geniş corsaya göre ondan merak ettim.nerden aldın acaba orasıyla bi bağlantı kurayım en iyisi?
doğuşun servislerinde 90 tl ye satılıyor. cupra lip 2003 2005 filan diye geçiyor sanırım. geçen hafta fiyat aldım
-
Maşallah hepsi çok güzel..
-
Alıntı:
GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı
doğuşun servislerinde 90 tl ye satılıyor. cupra lip 2003 2005 filan diye geçiyor sanırım. geçen hafta fiyat aldım
teşekkürler.
-
-
Alıntı:
Seat cupranın lıpı ben oguzhan999 nıcklı arkadasımızdan aldım. yanlız replıca bulursan replıca al derım bu cok sert :D
-
maşallah araçlara hepsi birbirinden başarılı
-
Alıntı:
alfonso4474 Nickli Üyeden Alıntı
en dikkat çeken polo jantları çok güzel bide basıklığı çok iyi
Yorum için teşekkürler ama biraz nazara geldik galiba.
Alıntı:
MELİH Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
TunerBoy Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah yoktur :(
Alıntı:
diyadin Nickli Üyeden Alıntı
Araçlara maşallah beyaz poloyu bende gördüm sahibinde bişey yoktur umarım geçmiş olsun..
Dün arkadaşıma coil yaptırmaya izmite gittik dönüşte bi kaza yaşadık.Allaha şükürler olsun araçtan sağ sağlim çıktık.Giden araba olsun arkadaşıma bana bi şey olmadıktan sonra gerisi her zaman olur inşallah.
-
serviste 90 liraysa ordan alırım oğuzhan 130 diyordu sanırım ama replika nerden bulurum bilmiyorum tabi yumuşak olsa daha iyi eğip bükeriz uydurmak için:)
-
Alıntı:
enRS Nickli Üyeden Alıntı
Dün arkadaşıma coil yaptırmaya izmite gittik dönüşte bi kaza yaşadık.Allaha şükürler olsun araçtan sağ sağlim çıktık.Giden araba olsun arkadaşıma bana bi şey olmadıktan sonra gerisi her zaman olur inşallah.
Geçmiş olsun kardeşim. Allah başka kazalar vermez inşallah.
-
Alıntı:
TunerBoy Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun kardeşim. Allah başka kazalar vermez inşallah.
sağolasın pazar günü sana sorucaktım kaliper kapaklarını nerde taktırdın diye kısmet olmadı takmak.Allah cümle ümmeti daha beterinden korusun...
-