Düzcede güzel bir geceydi arkadaşlara teşekkürler.
Araçlarınada maşallah spec lerini tam bilmiyorum fakat izmirdeki dolu CVK rs ile yanyana yürüdüğünü duydum. VTC 40 ilede sonuç bu şekilde oldu. Tekrardan teşekkürler..
Printable View
Düzcede güzel bir geceydi arkadaşlara teşekkürler.
Araçlarınada maşallah spec lerini tam bilmiyorum fakat izmirdeki dolu CVK rs ile yanyana yürüdüğünü duydum. VTC 40 ilede sonuç bu şekilde oldu. Tekrardan teşekkürler..
nası bi video şimdi bu ?
Videoyu sadece ben mi goremiyorum?
videodan bişe belli olmuo nasl bi çekimse
Video var da ses yok, bir de karanlık, kaçta basılıyo belirtilmemiş, ne zaman roll başlıyo belli değil. :D
Bu da linki.
34 VTC 40 Typer - 35 DRC 07 206 RC - YouTube
hıc bısey goremıyorum kor oldum
link yenilendi bakarsınız ;)
linkte sorun yokta video saçma kapkaranlık tek bir far yanıyo ondada deneme varmı yokmu belli değil sen basıyosun adam karanlıkta kayboluyo
yan çekilmiş galiba bende anlayamadım :( sesler güzel :)
arkadaş yan çekmiş videoları otobanda biraz karanlıktı elden bu kadar geliyor birdahakine daha aydınlık bir yerde çekmeye çalışırız özür dilerim
ilk maşallah benden gelsin o zaman kötü çekim olduğunu kabul ettiğine göre :)
206 rc ci arkadaslarım kızmasın. koccaaa 220hp li f eh li port polishli bilmem neli typerınla 206rc ye kadar düştünmü ?
ki daha önce seni başka bi rc de geçmişti :)
Farları filan kapatarak deniyosunuz galiba ? Simsiyah cünkü hem gögüs hem önünüz..
2. videoda biraz belli olmuş sanki.
vıdeoda rc gecmıs sanırım ben ole gordum yan bakınca hahahahaha
masallah araclara daha aydınlık denemeler beklıyoruz
bu rc tr nin en hızlı rc si diye biliniyormuş zaten tr nin en hızlı rc si 220hp li typer ile deneyemezmi yani ?
o geçildiğim rc bu rc nin yanında çok geride kalır o gece geçilme sebebimi söyledim zaten bu videoyu izleyen o rc ye neler yapacağımı az çok hesap eder sen merak etme
drc eskısı gıbıyse 200 210a kadar ısı zor typerın, ama cıgerrr varsa bellı olmaz:)
araçları gözyüzüne dogrumu sıktınız ?bu nasıl vıdeo
Açıkcası videoyu dikkatli izleyenler anlam çıkartacaklardır
Düzcedeki RC bilindiği gibi CVK RS ile yan yana yürüdüğü aşikar.
Ayrıca Düzcedeki arkadaşlarında arabalarına nasıl baktığı aşikar.
VTC ye maşallah
maşallah her iki aracada vtc nin plotajına vites geçişleri için pratik lazım :) kesiciye dikkat roll de bide:)
meşhur DRC'nin nasıl bakıldığını biliyorum çok iyi yürüyen bir RC 17 jantlar mı vardı RC'de o akşam :)
ankarayada ugrayacaktın ama vazgeçtin sanırım
maşallah rc ye. neler yapcagını düşünmeye gerek yok en geç 25 inden sonra istanbuldayım DENİCEZ tekrar
eski DRC Plakalı Rc Bnm Çok Yakın Abimindir.
Dün Typer la denememizde 180 190 a kadar Rc önde 1 boy. sonradan 5 e atınca geliyor typer 1 boy fln gecıyor.
70 gibi basılıyor. vtec acıkken. vtec altı da basıldı sonuc yıne aynı 180 civarı geliyor typer 210 220 civarı 1 boy önde oluyor.
Rc miz maşallah çok iyi yürüyor. vtc nın bıraz bakıma ihtiyacı var kendimde kullandım aracın eksikleri hataları çok.
typer ı severım ,bınenınde muhabbetını severım ,gecılsede toz kondurmayız ama senın bu tech de actıgın konulara bıle bakasım gelmıyor f/e/h en hızlı senmıssın neyle kanıtladın ya sen bunu
bu type r yürüyomu yoksa yürümüyomu anlamadım ben valla vts ayırıyo burda 220 lik rc yi vtc ayırıyo anlamadım gitti :S vtc 40 hangi şehirde istanbuldamı yada gelicekmi ?
Vts Maşallah Çok Güzel Spec leri çok iyi ve bu typer deil bnce normal feh lı typer ları da aynı şekıl gecebilceğini düşünüyorum. Rc 203 hp 220 deil. bnce typer güzel yürüyor ama bakımsız bir araç. ne kadar kiralık veya kazalı pert muhabbetı olsada motoru bence güzel ama dediğim gbi bakımsız bir araç. vts nın geçmesi normal bence.