Cok yakin arkadaşim kardeşim askere uğurladim dün gece ve giderken bana moruk benim arabaya güzel espirili bi sticker ayarla ve yapiştir dedi.
Ben o şimdi asker, askerin emaneti vsden başka bişey görmedim yardimci olabilirmisiniz
Printable View
Cok yakin arkadaşim kardeşim askere uğurladim dün gece ve giderken bana moruk benim arabaya güzel espirili bi sticker ayarla ve yapiştir dedi.
Ben o şimdi asker, askerin emaneti vsden başka bişey görmedim yardimci olabilirmisiniz
bu kadar hıza 15 ay elvedaa...
Aslinda okuyom ben ya stickerini biraz editleyim askerim ben ya olarak değiştirecektim sonra cok mu saçma olur diye vazgeçtim :)
asker vurulunca ölmez,unutulunca ölür....
vatan bana
ben allaha
kızlarda size emanet :D
-----
20 Yıllık filme, 15 ay reklam :)
Artik cok sıradan oldu bide büyük büyük puntolarla yaziyorlar arka camlara falan ilginc farkli bişeyler olsun istiyorum düşün düşün bulamadim
Vatan Borcu Ödenir...
bence kendi resmini bir folyoya bastırıp arka camı kaplatın çok ilginç olur :) hellaflush tarzında birşeyde yapılabilir :)
askerim :d
bundan sonra alayına unımog
bu konuyu bende takip ediyorum :)
Bence cama takar ya bakkal amcalar Cumaya Gittim gelicem die Sende Askere Gittim gelicem levhası yap :)
http://www.humorhound.com/wp-content...-stunt-car.jpg
=)
Yazı yazma resim yapıştır direk =)
Biz yakın bir arkadaşımızın arka camına Bu araç sahibi erBAŞ yazdırmıştık dikkat tabelası gibi eleman gelene kadar arka canımdan da söktürmedik çok eğlenceli olmuştu =)
günay ne gereği var stckere direkt cam kalemiyle arkaya kırmızı renkde yazın askere gittim dönücem :D
Kral gidiyor tahtı size kalsınn..... :D
sarışın mavi gözlü farketmes komandolar affetmez:)
o şimdi asker
canı neler ister????
Ay akşamdan ışıktır :)
Olabilir :)
kızlara elveda, emanuel merhaba :)
koman-do-re-mi-fa-sol-la-si :D
aramasın gözler, o şimdi asker ...
Geçen biyerde gördüm askerim abazayım uzak dur diye ağır kaçar belki ama düşünülebilir :D
20 senelik aksıyon film ine 15 ay reklam arası :)