-
Civic Mugen RR ( My Baby ) And Clio Sport :)
-
Maşallah 2 arabada iyi ama Civic çok basık gibi duruyor sanki Allah kaza bela vermesin
-
İki aracada maşallah. Civicin basıklığı baya bi hoşuma gitti :) Ama öndeki duffy yazısı bozmuş bence
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim öndeki duffy yazısını söktük zaten benzin kapagının oraya duffy yazdık :)
-
Maşallah.
Fakat gündüz farları ve jantlar gözü tırmalıyor. Orijinal farlara dönseniz çok daha şık olur. Bir de aracın önü arkaya nazaran havada gibi duruyor fotoda.
-
evet zaten havada suan spor yayları söktük konforlu gelmedı ve arka tampon kasislerde sürtüyodu orjinal farları takmak iyi fikir aslında tesekkur ederım :)
-
Alıntı:
GörkemT. Nickli Üyeden Alıntı
evet zaten havada suan spor yayları söktük konforlu gelmedı ve arka tampon kasislerde sürtüyodu orjinal farları takmak iyi fikir aslında tesekkur ederım :)
Güncel fotoları bekliyoruz ozaman:)
-
ızgaradan RR cıkmalı yazı zaten sökülmüş iyide yapılmış jantlar acil değişmeli bu araca takılıcak cok güzel jantlar var ve farlar orj olmalı bence.2sinede maşallah Allah kaza bela vermesin...
-
Sagolasın Ali jant işi aceleye geldi hiç arastırmadan direk taktık bunları senın önerdiğin bi jant varmı acaba
-
maşallah civic'in rengi özellikle çok hoşuma gitti ama far ve jant konusunda katılıyorum arkadaşlara :)
-
Jant far degisiminden once yanlara mugen ek lazim masallah
-
masallah kazasız belasız kullanın :)
farlar konusunda arkadaslara katılıyorum, bide jantları 18 tercih edin bence, advanın bu modelını ben cok yakıstırıyorum ;)
http://i613.photobucket.com/albums/t...1/IMG_5966.jpg
-
Evet far ve jant olmamış. Zaten kasanın makyajlanmasından sonra gelen farlar 10 numara. Maşallah diğer ayrıntılar çok hoş.
-
Kazasiz belasiz. Civic'i dun sabah ise giderken Nergis de gormustum. Ahh RR yazisi olmasa ve orj farlar takilsaymis ne guzel olur demistim kendi kendime :)
-
Maşallah.. Orjinal farlarınız gerek renk gerek görünüş açısından mükemmel.. Neden onu kullanmadınız? Bu ledli farların modası biteli 2 yıl oldu.. Orjinale dönün bence de..
RR logosu da iptal edilmeli bence..
-
maşallah cıvıc harika görünüyor tampondaki siticker kalkmalı berce
-
arkası önden fazla düşmüş giibi duruyor. arkadaşların yazdıklarına katılıyorm allah kaza bela vermesn
-
-
maşşallah 2snde kazsız belasız
-
Allah kaza bela vermesin çok güzel 2 araç da.
-
şu anki durum ne yayalar söküldü denmiş ama o arabanın kafa basılmalı jantlar şu anki ebadından büyük olmalı 18" felan yazı sökülmüş iyi olmuş birde orjjinal farlara geçilse tam olacak
allah kaza bela vermesin
-
maşallah kazasız belasız..
-
Maşallah kazasız belasız kullanın. RR tamponlar çok şık aracın rengi de öyle ama jantlarla yükseklik göz tırmalıyor. Nazar değmesin iki aracada :)
-
Alıntı:
GörkemT. Nickli Üyeden Alıntı
Sagolasın Ali jant işi aceleye geldi hiç arastırmadan direk taktık bunları senın önerdiğin bi jant varmı acaba
bence en iyi bu advan rs diye geciyor... farları orj yapıp o rr yazısıda söküldümü tamamdır ustad :icon_tup:
http://www.yokohamatire.jp/yrc/japan...e/wheel_01.jpg
-
Ali RR yazısı sökülürse arkasında yapıştırıcı izi belli olcak ama orj. farları en kısa zamanda takıcaz bide 18 jant takılınca sürtme olucak arka kısımda o yuzden tedirginim biraz
-
jant doğru ebatlarda seçilirse, ha 15" olmuş ha 18" hiç farketmez. yeterki Ölçüleri ve karşılıkları düzgün olsun.
-
-
civic güzel maşallah ama o RR harfler sırıtıyor gibi..?
-
Varmı temiz ikinci el advan Rs satan :)
-
Arka tampondan çift cıkıs slencer egzos taksam nasıl olur sizce beyler
-
-
-
iki tane çift egsoz? İkinci bir kaminari vakası yolundayız galiba.. Hayırlısı olsun..
-
Bu kasaya en iyi dolduran jant 18 ama kasa ve agır jant olunca çok hantallaşıyo 17 jant alsanız daha rahat edersiniz.
-
-
-
maşallah kazasız belasız ikisine de ayrıca yukarıdaki önerilere katılıyorum jant panjur daki RR ..
-
Alıntı:
Quantum Nickli Üyeden Alıntı
iki tane çift egsoz? İkinci bir kaminari vakası yolundayız galiba.. Hayırlısı olsun..
Kaminari tekti ya :)
-
Dediğiniz seyleri yapmaktan vazgectım aracı değiştirmeyi düşünüyorum kafamda M3 , Evo veya s2000 var
-
RR logosunu iptal edip , jantları değiştirirseniz .. bide farları orijinale çevirip sinyalleri turuncu farların içinide siyah yaparsanız çoook daha güzel olur ..
eski aracımda öyle yapmıştım .. misal ;
http://i164.photobucket.com/albums/u...100608_002.jpg