-
Mat Turuncu VTR-VTS Karışımı
-
maşallah kazasız belasız farklı durmuş değişiklik güzel şey
-
Teşekkür Ederim Fazlasıyla Değişik Oldu Aracın Görüntüsünü Epeyce Değiştirdi :=)
-
-
maşallah araca sinan kardeşim...
-
dün avcılarda görmüştüm maşallah
-
Teşekkürler Orjinal VTS jantı üstündeki anck içeride kalıyor ama biraz önce spacer buldum o konuyuda çözmüş bulunmaktayız :)
-
maşallah çok yakışmış, folionun markası nedir acaba ?
-
mat turuncu çok güzel durmuş jantları iyiki siyaha boyamadınız böyle tam olmuş maşallah :)
-
Alıntı:
undertaker Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok yakışmış, folionun markası nedir acaba ?
Teşekkür Ederim Markası KPMF Belçika Malıdır 100 mikron aynı zamanda
-
Alıntı:
emre_ Nickli Üyeden Alıntı
mat turuncu çok güzel durmuş jantları iyiki siyaha boyamadınız böyle tam olmuş maşallah :)
Teşekkür Ederim Evet Jantlar Böyle Güzel Duruyor Ancak Arkadaş Çevrem Değiştir Diyor Aldım 4 Adet Farklı Jant ancak spacer gerekiyor onuda hallettik bugun :)
-
maşallah turuncu cok güzel olmuş
-
10 numara olmuş aracın rengı bıtırdı benı zaten :) bide yorum yazarken sıyah kalın yazı kullanma onu ancak yonetım kullanabılıyor ceza alma yani ceza alabılırsın o konudan dikakt et :) kazasız belasız surusler masallah :)
-
maşallah çok güzel olmuş aracınız nokta atışı yapmışsınız resmen kazasız belasız kullanın
-
-
-
Arkadaşlar hepinize teşekkürler... ÜSTÜNERC sanada teşekkür ederim uyarıların için :D
-
güzel oldu güzel maşallah kardesm güle güle kullan :) sebastien loeb bile yanaşamaz artık :D:D
-
Eyw kardeşim bnm bu arada jant yapan arkadaş kapamış tükanı :D
-
güzel maşallah bu kasa ayrı..
-
Alıntı:
Sinan-VL Nickli Üyeden Alıntı
Eyw kardeşim bnm bu arada jant yapan arkadaş kapamış tükanı :D
ne zaman şans bizden yana oldu ki knka zaten :D
-
Doğru söluyorsun knka kesin bir sorun hep çıkıcak bnm jantlardada olduğu gibi :D
-
asıl senin jantlarda mı benim jantlarda mı pehh :D
-
Alıntı:
som306 Nickli Üyeden Alıntı
güzel maşallah bu kasa ayrı..
Teşekkür Ederim.. :)
-
araç a mat turuncu gitmemiş bence. maşallah diyelim
-
maşşallah kazasız belasız..
-
-
-
Alıntı:
nitrosystem Nickli Üyeden Alıntı
araç a mat turuncu gitmemiş bence. maşallah diyelim
kardes sen hıcbı arabayı begenmezmısın yok o renk gıtmemıs benım aracıma yazmıssın hayran olunabılecek bır arac degıl.Çok sevmedıysen yorum yazmassın olur bıter.Veya maşallah yazarsın kazasız belasız yazarsın.Birazcık emeğe saygınız olsun lütfen....
-
maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız
-
Arkadaşlar Teşekkür Ederim ÜSTÜNERC sana tekrardan ayrıca teşekkür ederim arkadaşa verilecek cevabı vermissin :)
-
maşallah kazasız belasız ...
-
Dün arabayı bir yerde gördüm park halinde ama neresiydi unuttum ya Bakırköy yada zeytinburnu bölgesiydi
-
Maşallah renk güzel bu kasalar alçaltılınca çok hoş duruyor.
Birde 4 eksoz olayında hepsi aynı şekilde kararmayınca gözüme takılıyor. :)
-
-
sahsen rengini beğenmedim , ama farklı olmus , :) , kafa arkaya göre yukarda kalmış ona acil müdahale edin bence
-
Alıntı:
Sinan-VL Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür Ederim Markası KPMF Belçika Malıdır 100 mikron aynı zamanda
Özelliklerini biliyorum, bende oracal mat kırmızı var, bir ara bende düşünmüştüm mat turuncuyu, tekrar maşallah gerçekten çok hoş olmuş. Bu arada umarım jantlara dokunmazsınız bu haliyle gerçekten güzeller.
-
apartmanda neler oluyomuş haberim yok :D
maşallah hayırlı olsun Sinan ;)
-
Alıntı:
by serçe Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız ...
Teşekkür Ederim :)
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Dün arabayı bir yerde gördüm park halinde ama neresiydi unuttum ya Bakırköy yada zeytinburnu bölgesiydi
Avcılar olabilirmi ?
Alıntı:
diyadin Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah renk güzel bu kasalar alçaltılınca çok hoş duruyor.
Birde 4 eksoz olayında hepsi aynı şekilde kararmayınca gözüme takılıyor. :)
Teşekkür ederim :) Dün bu konuyu detaylı olarak yakından baktım aynı kararma oluşmuş resimde bir taraf parlak çıkmış :D
Alıntı:
Serhatalay Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah..
Teşekkürler :)
Alıntı:
oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı
sahsen rengini beğenmedim , ama farklı olmus , :) , kafa arkaya göre yukarda kalmış ona acil müdahale edin bence
Fotoğraf çekiminde arkada egzoz ve jantlar olduğu için ağırlık oluştu bagaj ve arka koltuklar ful dolu :D Teşekkürler :)
Alıntı:
undertaker Nickli Üyeden Alıntı
Özelliklerini biliyorum, bende oracal mat kırmızı var, bir ara bende düşünmüştüm mat turuncuyu, tekrar maşallah gerçekten çok hoş olmuş. Bu arada umarım jantlara dokunmazsınız bu haliyle gerçekten güzeller.
Jantlar konusunda kararsız kaldım açıkçası Bazı arkadaşlar değiş diyor bazıları değişme anket açabilirim bu koonu hakkında teşekkür ederim :)
Alıntı:
Berkan Nickli Üyeden Alıntı
apartmanda neler oluyomuş haberim yok :D
maşallah hayırlı olsun Sinan ;)
Sağolasın berkan otoparka indiğinde az sağsola bak kapı çıkışında resmen sırıtıyor ben burdayım diye :D :D
-