-
'''' v s v t e c 2 '''' iyi seyirlerrr...
-
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...
-
-
-
Maşallah çok hoşuma gitti.Rengi duruşu basıklığı 10 numara..
-
maşallah kazasız belasız..
-
.................................................. ........
-
Alıntı:
sinan-s Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok hoşuma gitti.Rengi duruşu basıklığı 10 numara..
Çok Saol Kerdeşim..AllahRazı Olsun...
-
Alıntı:
berkayGLRN Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız..
Saol Teşekkürler Kardeşim.Cümlemize İnşallah...
-
-
-
Cok guzel arac masallah kamber istiyo sanki birazcik :)
-
Alıntı:
emre_ Nickli Üyeden Alıntı
Cok guzel arac masallah kamber istiyo sanki birazcik :)
saol teşekkürler.kamber dediğin gibi birazda olsa verilebilir ama sevmediğim için bu şekilde yaptık kardeşim.tekrar teşekkürleer....
-
41 kere maşallahhh!!!! yay ne var kaç cm???
-
VS VTEC II 41 kere maşallah allah kaza bela vermesin kanki 1 haftada kaderı değişti arabanın eskı sahıbı gorunce gerı ıstemesin arabayı :D sihirli ellerin farkı kanküm yaaa...ÜMİT TÜR:icon_tup:
-
Alıntı:
emre Nickli Üyeden Alıntı
41 kere maşallahhh!!!! yay ne var kaç cm???
Allah Razı Olsun Kardeşim.Namiştain Yapımı Yay Ve Amortisör Var.Önler 49 cm. Arkalarda 52 cm.Geliyo Şu Anda Cant Çamurluk Arası Kardeşim.Tekrardan Saol.Teşekkürler...
-
Alıntı:
cemil pepe Nickli Üyeden Alıntı
vs vtec ıı 41 kere maşallah allah kaza bela vermesin kanki 1 haftada kaderı değişti arabanın eskı sahıbı gorunce gerı ıstemesin arabayı :d sihirli ellerin farkı kanküm yaaa...ümit tür:icon_tup:
cemilim benim kanküm benim saol.allah razı olsun.yaptık işte bişeyler.sana ve tüm sevenlerime beğendirebildiysem ne mutlu bana...
-
kazasız belasız surusler masallah guzel olmus arac :) 3 lü civiclerde ortadakı civic sislere amerikan park yapmıs oda guzel olmus xenon olmasa tercih edılebılecek birsey...
-
maşallah... kazasız belasız.. görüntü 10 numara.. peki motor modifikasyonu ne durumda?
-
-
Alıntı:
ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız surusler masallah guzel olmus arac :) 3 lü civiclerde ortadakı civic sislere amerikan park yapmıs oda guzel olmus xenon olmasa tercih edılebılecek birsey...
yorumun için teşekkürler kardeşim.ortadaki araçta kankamın aracı çok uğraştı değişik bi vtec2 yapmak için olduda.zevk işte herkesin zevki ayrı.bende böyle yapmak istedim kafamda bikaç işlem daha var ama yaparmıyım şu en için bilemiyorum.tekrardan değerli yorumun için teşekkür ediyorum kardeşim...
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
maşallah... kazasız belasız.. görüntü 10 numara.. peki motor modifikasyonu ne durumda?
çok çok saol kardeşim.yorumun için motor olarak şu an standart.bundan önce vti vardı onunla çok uğraştık.buna bişey yapmayı düşünmüyorum.görsel olucak...tekrar saol...
-
Alıntı:
TC_VTEC Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız
Allah Razı Olsun Kardeşim.çok saol....
-
-
Alıntı:
Ferhat Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah..
saol.teşekkürler kardeşim...
-
Gerçekten güzel görünüyor. Sislerin american parkla uyumu vb. her şey 10 numara :) Bize de kazasız belasız günler demek kalıyor
-
Alıntı:
Cry Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten güzel görünüyor. Sislerin american parkla uyumu vb. her şey 10 numara :) Bize de kazasız belasız günler demek kalıyor
Allah Razı Olsun Kardeşim.çok çok teşekkür ederiim.cümlemize kazasız belasız günler kardeşim.eyvallah...
-
-
Alıntı:
KAYA Nickli Üyeden Alıntı
Nokta üç araçda süper.
saol.teşekkürler...
-
ek kasanın değeri bitti gözümde, bu resimlerle..
-
maşallah ümit abi 10 numarasın herşey olması gerektigi gibi kıvamında
-
maşallah ümit :) güzel araba yapanlardan birisin vti daha önceki vtec2 ve corolla cok güzellerdi :) buda cok güzel olms herşey ayarında.
-
MaşAllah eksik etmeyelım...
-
Kazasız belasız güle güle kullanın. Beyazın sadeliği ve ufak dokunuşlar ile aracın çekiciliğini artırmışsın çok da hoş olmuş bence.
-
3 ünede maşallah. beyaz başka ya :)
-
Alıntı:
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı
ek kasanın değeri bitti gözümde, bu resimlerle..
Allah sanada nasip eder kardeşim inşallah bir gün.saol yorumun için....
-
Alıntı:
Ozzy45 Nickli Üyeden Alıntı
3 ünede maşallah. beyaz başka ya :)
saol teşekkürler.aynen beyaz vtec2 de bi başka hemde çok başka bencedee...
-
Alıntı:
Serkan VTEC Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız güle güle kullanın. Beyazın sadeliği ve ufak dokunuşlar ile aracın çekiciliğini artırmışsın çok da hoş olmuş bence.
çok çok saol kardeşim.ufak tefek abartıya kaçmadan orjinalliğini bozmadan yapabileceğim şeyleri yapmaya çalıştım.olduysa ne mutlu bana...güzel yorumun için teşekkür ederimm...
-
Alıntı:
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ümit abi 10 numarasın herşey olması gerektigi gibi kıvamında
Saol Harunum.Şimartıyorsun beni.sadeliğin ve beyazın asaletini buluşturmaya fazla abartmadan güzel bişeyler yapmaya çalıştım.göze hoş gözüküyosa çok memnun oldum ...yorumun için tekrardan saol harunum...
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ümit :) güzel araba yapanlardan birisin vti daha önceki vtec2 ve corolla cok güzellerdi :) buda cok güzel olms herşey ayarında.
Allah razı olsun kardeşim güzel yorumların için.çok çok teşekkür ederim...