Aldıgım duyuma göre otim ve levent etilerdeki bütün oto galerilerini şu an da mühürlüyorlarmış
Bilgisi olan varmı ???
Printable View
Aldıgım duyuma göre otim ve levent etilerdeki bütün oto galerilerini şu an da mühürlüyorlarmış
Bilgisi olan varmı ???
Mühür nedeni neymiş?
onceden uyarmışlar
apartman altlarından ve ruhsatsız olduklarından mühürlüyorlarmış
istanbul çapında genel birşey bu seneler önce aksaray yusufpaşadaki galeriler kaldırıldı yavaş yavaş istoç,otocenter,auto mall gibi yerlerde toplanılacak galeriler.Şuanda en büyük mücadeleyi ziverbeydeki galeriler veriyor.
onlara otocenter otomall tarzı yerler yapılacak ondan sonra kapatılacak denılddı. cunku bızım b.evlerdekılerıde kapattırdılar.
çoğu duruo be ceco b.evlerdeki kapatıcaz diodu adam hala devam edio bi ton center açıldı ama hala devam olayın aslı nedir acaba..
sebebleri neki ? durup duruken yapmaları çok zor ciddi araçları olan galeriler var etiler leventte ;)
Otimde 24 galeri muhurlenmiş
Demin leventte arkadaşımın galeriside mühürlendi.
ulen şansıma tüküreyim otimde bi galeriye dün akşam sahibindenden mesaj attım takas için cevap gelmedi diyorum bende :D
hiç bu pencereden bakmamıştım olaya hahhahha :D
Mühürlesinler alayını :D
Muştu , hacım sen iyice geliştirmişsin yaw senin özelliğini. Yakında adamı aklından geçirsen patlayacak anasını kesiyim... :)
bi duyumda bana geldi ,
mevzu rent a car olayıymıs galeri acıp rent a car işi yapanların sanrm mühürlemişler..
yaw valla yaşar abi gafil avladı bileydim yazmazdım :D
benim arkadaşın galerisini mühürlemeye geldiler şirket açılımında tekstil konfeksiyon var diye mühürlüyemediler sadece tabelanıda değiştir diyip gittiler :D
kadıköy göztepe esnafları da bu durumdan şikayetçiler bildiğim kadarıyla RUHSATLI dahi olsalar yapılmiş olan sitelere gitmek zorundalar....
ciddi bütçeli iş yapıcam muhurlenicek açık vericem ?
eğer oyleyse sahiplerinde sorun var demkki haketmişler :D
ama bu rent a car işi doğru olabilir ellerindeki luks plakalı çoğu aracı yolda gormek mümkün km lerde de çok yüksek değil
b.evlerdeki birkaç geleri dışında hepsini kaldırdılar diğerlerinide konumlarından dolayı kaldıramıyorlar kaldırımın diğer tarafında kalıyor dukkanlar yola gelmiyor yani :D
mühürün cari açıktan vs. olduğunu zannetmiyorum, arkadaşlar demiş zaten istanbulda galeriler kapatılıp bir yere toplanıyor beylikdüzünde de iki tane galeri projesi var bitmek üzere olan.
abi gitsinler.. haklı millet göztepede erenköyde sahrayı cedit te senelerce takıldım sadece eziyetler millet evinin önüne araba garajına araba çekemez hale geliyor diğer esanfın camekanı park yeri hep gasp binalrın önü bahçesi girişi gözükmüyor.. heryer araba manzaralı.. bence iyi yapıyorlar.. arkasındayım.. ilk defa bir icraatlarının arkasındayım..
kadıköyde ruhsat falan işe yaramıyor bildiğim kadarıyla
aynı şekilde de ankarada emek'te, subayevleri'nde apartman altlarından gitseler iyi olacak..
bizim burda galerilerin tabelada gümüşçülük inşaat ıvız zıvır ne ararsan var :) bişey olcağını pek zannetmiyorum yeni bir şirket kurup faaliyet alanını biraz geniş tutarlar kaldırımıda işgal etmedikten sonra pek sıkıntı çekmezler..
muştu tav olduğum bi esnaf var hacı telefonunu adresini pm atıyorum arayıpta bi hal hatır sorarmısın :D :D :D
ulan muştu, msn den virüs yolluyon diye bişiler diyorlardı geçen,
şimdi de PM ile MİKROPLARINI saçmışsın adama.
nasıl bir insansın ki sen :D
ticarete dökecem yakında işi :D makul bir ücret karşılığında yapacam bu işleri :D
Bayii değilse bir galerici geçmiş olsun.çoktan uygulanacak bir uygulamaydı ama daha yenı ıcraata sokmuşlar.sırf bu yuzden aylar oncesınden enıştem ler cherry bayılıgı aldılar :D
ankarada aynı dertle uğraşıyor...
bugün Alkan'ın önünden geçtim sadece showrrom içindeki otomobiller duruyordu bahçedekileri bile kaldırmışlar.
mınıbus cddesınde kı speed kapanırsa hepsi kapanır :) selami öztürkün yeğeni olduğunu duydum
Bostancı köpürüsünden inerken ascar vardı pazartesi önünnden geçerken tabelası ASCA ya dönmüş altına emlak yazılmıştı :D
Düzen açısından ve müşteri açısından iyi ama oturana kadar herkes zorluk yaşayacaktır.
SS sinan abiyle konusmustum onlar fulyaya tasiniyolar nasyonel plaza otelin arkasinda bi otoparki satin aldi oraya gecti hepsi apartman altlarindan cikiyolar
Nasyonel de mühürlenmiş :)
dükkanların kapatılmaması için 2 sebep var.1-Yetkili satıcı/servis olucak 2-tabelasında otomotiv değil ticaret yazıcak.eğer bu ikisinden biri olursa kapatamıyorlar:)
Reis o anki halimi göreydin :D :D :D
ben bir kaç arkadaşın arabasını çok begeniyorum ama muştununda bir ellemesi dokunması lazım :D :D
hacı tutarsa sermaye sıfır yemin ederim :D 100 de 100 kar eden tek insan olursun :D :D
sanırım 2.el araç satan galeriler taşınıcaklar 0 satanlar için bi sıkıntı yok.