-
new..... white '91 crx project (34 s 2696 )
-
-
-
baya işi var yavrunun, Sİ'da ki özeni bundada istiyoruz artık şöyle ok gibi bi REX yapılması lazım TR'de de :)
kolay gelsin abi.
-
Allah utandırmasın. Eski arabayla uğraş sabır ister ki si dan gördüğüm kadarıyla sizdede o var:)
-
Bitince güzel olucak :icon_tup:
-
galiba çok sağlam bi crx geliyor...
-
ramo allah utandırmasın allah kaza bela vermesin :D ramo si dı artık ramo rex deriz :D
-
wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D new crx hee :D abi dün konuşurken seni gören pc'im dondu :D kafayı yedi kusura bakma bu arada maşallah bekliyoruz makinayı :)
-
Hayırlı olsun ramo abi. Yolun sonunda ışık var.:)
-
Kazasız belasız kolay gelsin işin zor ama kaporta temiz duruyor o bakımdan şanslısın.
Ayvalıktan gelen bu mu ?
-
-
-
-
hayırlı olsun ramço
bi crx i daha topluma kazandırcan :D
-
hayırlı olsun ramo iddalı olacağından hiç şüphem yok :)
-
-
hayırlı uğurlu olsun abi çok güzel olucak inşllah beklemedeyiz:)
-
Hayırlı olsun, bitince güzel olucak inşallah :)
-
kolay gelsin... güzel olur işallah :)
-
en sevdigim iş al soy boya bebegim yap bin :)
kolay gelsin ramo..
-
hayrlı olsn crx hep hayalimdi :)
-
-
-
-
şu hali bile aracın çok diri oldugunu gösteriyor küçük dokunuşlarla ortaya bir efsane çıkacağı belli
-
tek tek çok sağolun :D sade bi araba olcak :) bi iki değişiklik + temizlik prensip aynı:)
-
Alıntı:
Jehuty Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız kolay gelsin işin zor ama kaporta temiz duruyor o bakımdan şanslısın.
Ayvalıktan gelen bu mu ?
bu sefaköyden:) 2001 yılından beri bi 45 yasında abideymiş 2 sene oldu yatırıomuş aracı teşekkürler
-
-
Alıntı:
RpmTurk Nickli Üyeden Alıntı
en sevdigim iş al soy boya bebegim yap bin :)
kolay gelsin ramo..
saol abi:) uğrasıom değcek gibi araba çokçok diri:)
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
baya işi var yavrunun, Sİ'da ki özeni bundada istiyoruz artık şöyle ok gibi bi REX yapılması lazım TR'de de :)
kolay gelsin abi.
saol alican tek olmasak bile emeğimizin karşılığını alalım yeter:D
-
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
çenç la bu
Sıfırı O diye okumuşsundur :D
-
Alıntı:
çenç la bu
buyrun birinemi baktınız...fotoları sen çekcen 1 ay sona ona göre onu ne potografy çiler istedi vermedim:D
-
yok la bildiğin çenç işte
-
Alıntı:
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı
wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D new crx hee :D abi dün konuşurken seni gören pc'im dondu :D kafayı yedi kusura bakma bu arada maşallah bekliyoruz makinayı :)
artist:D yapcaz işte
-
Alıntı:
yok la bildiğin çenç işte
Seni gaza getirmişler abi :D
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
kolay gelsin abi.
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
Allah utandırmasın. Eski arabayla uğraş sabır ister ki si dan gördüğüm kadarıyla sizdede o var:)
saçları boşa dökmedi kelim benim :D
maşallah yawrum bende hiç heyecan yok az çok nasıl çıkıcagını tahmin ediyorum ;)
-
Alıntı:
seWki26 Nickli Üyeden Alıntı
ramo allah utandırmasın allah kaza bela vermesin :D ramo si dı artık ramo rex deriz :D
ramo sikibinde oluruz< inşallah:D saol bea
-
Alıntı:
eser Nickli Üyeden Alıntı
saçları boşa dökmedi kelim benim :D
maşallah yawrum bende hiç heyecan yok az çok nasıl çıkıcagını tahmin ediyorum ;)
ben kel değilim olm alınım açık kel olan sensin:P kızlar beni böle çok seksi buluo bikerem
-
Alıntı:
ramo si Nickli Üyeden Alıntı
ben kel değilim olm alınım açık kel olan sensin:P kızlar beni böle çok seksi buluo bikerem
ahahahaha alnın mı açık :D tepene ne oldu Allah'ın keline bak ya :) kızlar butun kelleri seksi bulur bikere sadece kendine payy çıkarma