Haluk Karmas Videos | Facebook
Ferrariyi kullanan Kenan Özdemir arkadaşıma tesekkur ediyorum. Güze deneme oldu. İyi seyirler..
Printable View
Haluk Karmas Videos | Facebook
Ferrariyi kullanan Kenan Özdemir arkadaşıma tesekkur ediyorum. Güze deneme oldu. İyi seyirler..
maşallah c63 e ..
Videonun sonu çok güzel olmuş :D
2 aracada kocaman maşallah c63 harika yürüyor:)
C63'e maşallah Gürkan, kazasız, belasız :)
Ferronun sesi beni benden aldı :D
Ferroyada maşallah :)
Onada kazasız, belasız :)
videonun sonuda şahane :D
Güzel deneme oldu dayadınız bana alkolü hiç bişi hatırlamıyorum =) 63 çok iyi gidiyo kazasız belasız kullan kardeşim
maşallah son sahnenin dışardan bi çekimi olsaydı dedim keşke
hahah kenan bak s2000 den kalkma erken basmalar falan , bi polis olsada önünde çevirse :D
güzel deneme olmus
arada litre litre hacim farki var modena guzelmis masallah kazasiz belasiz..
maşallah araçlara güzel deneme olmuş...
bu c63 ü yine başka bir c63 ile dener misiniz..??
bende tam diyordum ki Gürkan ve yanlama olmayan bir video nasıl olur :D
ferrari tabiyki prestij olarak başka ama c63 ayrı bi dünya çok keyifli bir sürüşü var ikisinede maşşallah kazasız belasız
maşallah araçlara :) c63 baya iyi gidiyor video bonusunada bayıldım kazasız belasız binin inşallah
denemelerin birinde feroonun debryaj sıyırıyomus gibi geldi sallıyoda olabilirm :D
gerçekçi olmak lazım denemeden bişe anlamadım açık boş yolda yapılsa dahanet anlaşılırdı...
şaşırcak bişi yok güzel deneme :)
Kenan'a bak 2. vites üst devire çekmiş hahaha Elinize kolunuza sağlık c63 aslında f430 ile yürüyecek araç ta kg fazlalığı yüzünden malesef bu kadarla kalıyor MHP tuned C63 Skyline GTR-35 i geçiyor büyük başarı.. Kenan Urfa ile de deneyeceksiniz değil mi Ferrari'yi?
videonun sonu iimiş. maşallah araçlara. :)
alet ne güzel vites düşürüyor ya :)
2 aracada maşallah ferro kimin kenan ?
c63 fena ya:)
maşallah araçlara, ferronun sesi yeter :)
Kenan kafan güzel herkese gider yapıyorsun :D
Maşallah iki aracada C63 le geçen caddede karşılaştık arkamızdan sıka sıka geldin :) Bizde sarı corvette,s2000 ilerliyorduk :)
63 gercekten cok ıyı sessız sedasız işi bitiryor
maşallah videonun sonundaki yanlamada çok tatlı olmuş :D
İki aracada maşaallah. Güzel deneme olmuş.
Masalllah :)
Ferrarının Sesı Muhtesem :)
63 e maşallahh :)
v8 in gucu cikmis ortaya drift super olmus:icon_tup:
360 modone her ne kadar suan hondanın is ı kadar eskı kalsada yınede c63 yerıne modenayı tercıh ederdım cok ıı masallah
maşallah araçlara özellikle c63 e
Mutlu bi son olmuş.
İki aracada maşallah.Kenan hayırlı olsun..