-
Bmw e21 3.23i "BlackShark" (İlyasTöz///Photography)
-
-
-
Sinyalleri düzeltirseniz daha güzel olur. Onun dışında zaten eksi yönleri siz de yazmışsınız. Bize maşaallah demek düşer.
-
-
ön arka cam fitillerindeki sararmış çıtaları yenileyin krom olsun ben yaptırdım çok ucuza mal oluyor camcılar yapıyor siyah arabayı cok iyi gösterir
zaten sizde kırmızı çizgileri falan söylemişsiniz
farlar kara far yapılabilir içine + atılarak
-
-
maşallah güzel duruyor on tampon harıç kazasız belasız..
-
jantlar cok iyide lastikleri bitirmiş jantları
-
kırmızı çizgiler okdr da kötü durmamış yaw. araç güzel maşallah. arka tarafta birşeyler eksik geliyor göze ama ne :)
-
-
maşallah kazasız belasız.
-
-
Yorumlarınız için teşekkürler.. :)
-
Allah kaza bela vermesin, maşaallah.
Jantlar çok naide ve güzel jantlar ama bence de lastik seçimi kötü olmuş. Kırmızı şeritleri söylemiyorum bile...
Ayrıca e21 M3 kilidi yazmışsın İlyas ama öyle bir model yok ;)
-
maşallah kazasız belasız.
-
Alıntı:
JaSoN Nickli Üyeden Alıntı
Jantlar çok naide ve güzel jantlar ama bence de lastik seçimi kötü olmuş. Kırmızı şeritleri söylemiyorum bile...
Benimde 2.7 kapak kafama takılmıştı aslında. : )
-
Ah be keşke orjinal kalsaymış :)
-
Alıntı:
e21 m3'ün üzerinden çıkan kilit abi :)
-
app plaka şart bence onuun dışında ben cok beğendim
-
Guzel duruyor masallah ama detaylara onem verilmeli :)
-
e21 kasada M3 yok.
Kakus: 2,7 kapak e30 eta motorların kapağı...
-
Alıntı:
e21 kasada M3 yok.
Kakus: 2,7 kapak e30 eta motorların kapağı...
Bilmiyordum Yekta Abi, kapağında m poweri görünce m3 sandım o zaman :)
-
e21 323lerde de çıkıyor kilitli. Kendi diferansiyelinin kilitli olanı vardır araçta.
Bu arabanın motorunda potansiyel var. Çok güzel güçler elde edilir, çok zevkli bir araç olur. Sahibine de anlattım telefonda zaten.
-
-
Alıntı:
LanseloT Nickli Üyeden Alıntı
Bilmiyordum Yekta Abi, kapağında m poweri görünce m3 sandım o zaman :)
hangı kapagında gordun m powerı...m20 motor var eskı sıstem yanı mekanık enjektorlu sıstem...neresınde mpower yazıyor merak ettım..
-
Alıntı:
e21 323lerde de çıkıyor kilitli. Kendi diferansiyelinin kilitli olanı vardır araçta.
Bu arabanın motorunda potansiyel var. Çok güzel güçler elde edilir, çok zevkli bir araç olur. Sahibine de anlattım telefonda zaten.
satılık 323 motoru :D
-
esnef eray ltd şti gene ıs basında kanka valla hıc bır fırsatı kacırmıyon
-
Alıntı:
dedebeto Nickli Üyeden Alıntı
hangı kapagında gordun m powerı...m20 motor var eskı sıstem yanı mekanık enjektorlu sıstem...neresınde mpower yazıyor merak ettım..
Abi difransiyelden bahsediyorlar. Sen galiba üst kapak olarak anlamışsın yanılmıyorsam. ( difransiyelde mpower yazıyor olması banada düşük bir ihtimal gibi geliyor ama... )
Bu arada satılık ciğerli 323 motoru m20b23 :D
-
Maşallah bizdede e21 3.23 var degerını bılmek gerekır kazasız belasız :)
-
Alıntı:
Kakus Nickli Üyeden Alıntı
Abi difransiyelden bahsediyorlar. Sen galiba üst kapak olarak anlamışsın yanılmıyorsam. ( difransiyelde mpower yazıyor olması banada düşük bir ihtimal gibi geliyor ama... )
Bu arada satılık ciğerli 323 motoru m20b23 :D
o dıfı ben verdım ona zaten ustundede hıc oyle mpower falan yazmıyor bıldıgın e21 dıfı ben e36 taktıgım ıcın bosa cıkmıstı
-
bu kadar cok sticker'a jan janli dokunuslara gerek yok bence bu araclara uyumsuzluk oluyor.
Masallah
-
Alıntı:
dedebeto Nickli Üyeden Alıntı
Bu araçta değil sahibinden.com'da bir e21in üzerinde gördüm iyi okursanız anlarsınız ;)