-
106 gti '' İNDİGO BLUE ''
-
Lip ve amblem iptali çok bozmuş aracı maşallah...
-
maşallah , AMblemsiz hoş görünmüyor ellerine sağlık
-
Büyükçekmecenin arabsıydı kumburgazda çok görüyordum hali içler açısıydı biraz toprlanmış hoş olmuş logoyla daha şık olur ve lip acilen sökülmeli maşallah kazasız belasız :)
-
İyide araba İndigo değil ki :S Kobalt mavi..
-
Alıntı:
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Lip ve amblem iptali çok bozmuş aracı maşallah...
+1
Aynı fikirdeyim.
Maşallah :)
-
Alıntı:
umitgt Nickli Üyeden Alıntı
İyide araba İndigo değil ki :S Kobalt mavi..
Aynen indigo değil gibime geiyor benimde..Kayseride PU 310 vardı Sinanın aracı o indigoydu..
Maşallah..
-
Maşallah allah kaza bela vermesin...
Bu arada araç banada kobalt mavi gibi geldi :)
-
Araç güzel ama malesef indigo blue degil :(
-
maşallah tampondaki uygulamalar hiç olmamış. kazasız belasız.
-
kazasız belasız lip i begenmedim on farlar aracı daha yaşlı gösteriyor vede tamponla sol far arasında bosluk var tam oturmamıs bi ayar isitiyor
-
kobalt mavi olupda ton olarak açığa boyanmış olduğu zaten belli indigp diye özellikle vurgulamışsınızda keşke google dan indigo nasıl bi renk baksaydınız kazasız belasız sürüşler hayırlı satışlar
-
-
renk indigo değil zaten bide vectranın lipi emanet gibi durmuş dedeminkide böle yamuk duruyo logoyu taksalar daha iyi
-
ön logo iptali hariç güzel mahş
-
Ön logo iptalli 106 lar nedense kötü görünüyor kazasız belasız MAŞŞALLAH :)
-
-
dangerahmetgilin aldıkları araç bu istanbuldada incelemistim tampon ve logo istiyor sadece ayrıca araç kobalt mavi rengidir keşke arkadan da çekseydin :) yinede fotoğraflarda başarılı olmuş elinize saglık
-
Alıntı:
braver Nickli Üyeden Alıntı
dangerahmetgilin aldıkları araç bu istanbuldada incelemistim tampon ve logo istiyor sadece ayrıca araç kobalt mavi rengidir keşke arkadan da çekseydin :) yinede fotoğraflarda başarılı olmuş elinize saglık
Arac suan Selcuk ÖCAL Arkadasımdadır.Zaten ona alınmıstı.Resım cok fazla var ama uyqunlarını koyabıldım bıde zaman sıkısıktı...tskk ederımmm ayrıca :)
-
Hımm..Kobalt blue :) Kazasız belasız..Logosuz bir araç :(
-
araç satılık demıssınız ne kadar fıyatı ? guzel fıyat werırsınız ıstandabul bakmaya gelırız..
-
Alıntı:
F.A PhotoGrapy Nickli Üyeden Alıntı
Arac suan Selcuk ÖCAL Arkadasımdadır.Zaten ona alınmıstı.Resım cok fazla var ama uyqunlarını koyabıldım bıde zaman sıkısıktı...tskk ederımmm ayrıca :)
evet selcukla beraber aracı almaya istanbula geldiklerinde görüşmüştük ikisiylede
-
Alıntı:
ufuck Nickli Üyeden Alıntı
araç satılık demıssınız ne kadar fıyatı ? guzel fıyat werırsınız ıstandabul bakmaya gelırız..
arac sahibi 14500 diyordu fiyatına
-
maşallah kazasız belasız en sevdıgım rentır gtı de:)
-
aracınız indigo blue değil bilginiz olsun ;)
-
Alıntı:
UMTT Nickli Üyeden Alıntı
aracınız indigo blue değil bilginiz olsun ;)
Kobalt Mavısı. Ama o qonlumuzun Indıgo'su ;)