0'dan itibaren 200 e kadar hangisi alır? deneyen oldu mu?
Printable View
0'dan itibaren 200 e kadar hangisi alır? deneyen oldu mu?
2 side stock golf gti a veriyorum oyumu
Poloya bak seeennn:)
200'e kadar Polo gti alıcaktır diye tahmin ediyorum ama 200'den sonra Type-r yavaş yavaş uzucaktır..
Denenen rakım bu olayda biraz değişkenliğe yol açacaktır. Polo gti'ın 200 den önce geçileceğine pek ihtimal vermiyorum. Varsa denemek isterim. :)
ep3 olsa düşünmem bile ama söz konusu fn 2 olunca polo 180-200 e kadar önde olucaktır.200den sonrasını yazmaya gerek yok sanırım..:)
zır stock ep3 type r da öyle aman aman açamaz bilgin olsun. shumi nickli Selçuk abiye sorabilirsiniz. ;) Aracım zır stock ve selçuk abinin gruppe m filtreli, headers,egsozlu arabasıyla denedim (35 AD ... type R) . Ben 3 vites 80 o 2. vites 80 sıktık 150 de selçuk abi kafa çıkartıyordu.200 de 4 boy öndeyken 230 da 6-7 boy önde oluyordu. Ve 0'dan kalkıldığında polo gti ciddi hızlanan bir araç küçümsenmesin. fn2 nin şansı çok zor 200 bile iyimser rakam ben 210-215 lere kadar kafa çıkartamaz stock fn2 type r derim. Neyse konu sapmasın. Konu stock fn2 type R vs stock polo gti.
Gti saplar:alright:
2 side stok pilotlar konuşur diyorum ama 200 den sonra tabiki typer geçecektir orası kesin.
Polo az farkla onde olacaktir ama DSG sayesinde boyle avantajli
Bnce 230 a kadar polo gti onde olur ordan snra fn2 gecer
kullanmayı bırak binmedim bile ama izlediim videolardan yola çıkarak GTİ gerçektende yürüyor.Bizim de güdemimizde olduğu için baya araştırdık hatta cemi bile aramıştım.youtube'da çok videosu var izleyin derim keyifli hatta şaka gibi :D
Sonuç: GTİ diyorum
test verilerinde 0-100 ve 200 de typer az önde görünüyor ki pilotlar konuşur.araçlar değil.
Benim bahsettigim genelde roll amacli denemeler icindi,duzgun asfaltta kalktiktan sora dedigin gibi farkli saniyeler cikmas polo da..sonucta aktarmadaki ilk hareketi veren debriyajin yok...
Bu arada bende gunluk biniyim die polo gti aldim bi tane tam bir pic kurusu:)
konu başlığı 0-200 e kadar diyor.bu yüzden pilota bakar dedim.
0-200 de DSG için pilotaj ın nesine bakılacak ki
gaza sonuna kadar basıyorsun kendi vitesi atıp atıp duruyor
farklı zamanlar çıkması pilotaj ile bağlantılı değil ;
yol durumu, eğim, rakım, sıcaklık, nem, aracın durumu ile alakalıdır..
bilmediğimiz başka bişey mi söz konusu :),
Belki ilk gaza basış anında dip gazmı yapacaksin yoksa yarim gazmi onda farkedebilir. Yoksa dedigin gibi arac yurudukten sonra dip gaz yapip diger araca bakarak devam ediyorsun.:) Devri filan kontrol etmene gerek yok.
6 ileri dsg olsa launch kontrol olacagi icin hangi devirde kaldiracagin onemli olabilir.
typeR da fark edecektir pilotaj. TypeR i cok iyi yuruten belki geri kalmayabilir ama
Diger turlu bence typeR kisa kalabilir.
çok doğru söylüyorsun.bencede aracın tam hakkını veren typer her türlü gtı yı geçer.test verileri.typer 0-100 7 sn gtı 7.1 sn 0-200 typer 23.5 sn polonun bir önceki 1.8 t gtı 180 liğin kilosu daha düşük dsg0-100 7.2 0-200 25 saniye yeni kasa 0-200veriler yok.fabrika verileri typer 0-100 6.8 gtı 0-100 6.9 sn
Honda Civic Type-R vs VW Polo GTI 1.4 TSI - FastestLaps.com
Burda karşılaştırmışlar. Demekki type R için hakkaten benim diyen bir pilot gerekiyor...
Ton başına type R da 146 hp , polo GTI da 148 hp düşüyormuş...
aynen cem typer sürücüsüne daha çok iş düşer.
fn2 yi hatrı sayılır biri kaldırırsa fn2 alır muhtemel
Honda Civic Type R vs VW Polo GTI 1.4 TSI - FastestLaps.com
Bu da Ep3 type R la polo gti karşılaştırması. Yalnız 3 farklı ep3 seçeneği vardı ben 2004 olanını seçtim. Ep3 type r da ton başına 159 hp düşüyormuş. Ve kalkış verileri aynı gözüküyor. ama ep3 type R'ın 4. vitesi olayı değiştiriyordur. Ben kağıt üzerindeki verilerden ziyade günümüz şartlarında yıpranma payına maruz kalmış ve yeterince profesyonel olmayan bir type R sürücüsü aracı kullanacak diye olaya yaklaşarak. Polo gti, stock FN 2 yi 210 km hız civarına kadar alır. Stock Ep3 e de çok yakın gider diyorum...
Bu da 2001 ep 3 Type R la karşılaştırma ;
http://www.fastestlaps.com/compariso...ti_14_tsi.html
O site benim kafami cok karistiriyor. Ozellikle cupra ile senin aracin degerlerinde anormallikler var. 100 de aynisiniz. 130 ve 200 de cupra 1 sn onde ama 0-400 leriniz ayni. Nasil s anlayamiyorum.
Hele bi atits61 yazsin.
Koyduğum videolara bakan olmadı mı hala şöyle olur böyle olur diyenler var.
Evet polo gti'ın 0-100 km hızdan sonra ki değerlerinde uyuşmazlıklar var fazla yazmışlar gerçekten. Eğer o sitedeki gibi olsa ibiza cupranın 140-150 ye kadar 2-3 boy geriden gelip 5. viteste bana 2-3 boy belki daha fazla fark açması lazım uyuşmazlıklar var :) Bak bunlar tablosu aşağıda ve yukarda farklı yazıyor
sol taraftaki veriler ibiza cupra sağ taraftakiler polo gti...
ibiza cupra polo gti
0 - 100 kph 6.6 s ---------- 6.6 s
0 - 100 mph 17.3 s ---------16.3 s <
0 - 200 kph 28.2 s --------- 29.9 s <
0 - 50 kph 2.5 s ----------- 2.6 s
0 - 40 kph 2.1 s ----------- 2.1 s
0 - 130 kph 10.8 s ----------- 10.6 s
0 - 80 kph 4.8 s ------------- 4.7 s
1/4 mile 14.9 s --------------14.9 s
1/8 mile (est) 10.2 s @ 80 mph 10.2 s @ 80 mph
1000 m (est) 27.9 s @ 187 kph 27.4 s @ 193 kph
polo gti ilk başta bi boy kadar önde olur 180-190 gibi ise type r bi boy kadar polonun önünde olur diyorum, 200 km de ise max 2 boy ile fn2 alır bence.