Printable View
Ben artık bu adamları anlamak için uğraşmıyorum..Zamanında biri bi laf etmişti.. Adamlar kefenle geziyo tabi yapar diye :D Hala gülerim aklıma geldikçe. :)
Hadi yan falan tamam da..Ateş etmek niye hahaha :D
Bunlar bu kadar mükemmel nasıl kullanıyorlar?
adam harbidien iyi kullanıyor ama.. başkası olsa 100 takla atmıştı..
agar cesaret ısteyen bısı bence tebrık etmek lazım her ne kadar mal olsalarda:D
Şaka maka harbiden çok iyi kullanıyorlar.. Ama nasıl tutunmuyo bu arabaların hiçbiri ya.. Ben şimdi çıksam 200'le bi kere kırsam direksiyonu böyle.. İkinci yanda başlarım yuvarlanmaya :D Tutar benim arabanın lastikleri.. :D
Sıcak asfalt kabak lastikle yapıyolar diyeceğim.. O zaman da böyle açı verdikten sonra arabayı tekrar nasıl alıyor düze..
Ama binmek isterdim bi kere.. :D
Çok garip varlıklar... :D
İman power.
Valla nasil kullandiklari iman powaaa başka bişey değil :D
ben de hep merak ederim bu manyaklar nası takla atmıyo,bneim içinde olduğum araba bu açıları gördüğünde en son duvarın içinden geçtiydik :D bi de 02:44 de yola nası geri döndü o araba nası savurup atmadı anlamadım adamlar komple kumda gidiyo şaka maka..
adamlar piskopat ne denebilirki :D
burdaki mıcırlı asvalt ta da yapsınlar :D
İman denen şey bunlarda var mı harbiden?
Dikkat ettiyseniz adamlar arabanın içinde hep 4 kişi.
Eskiden bu salaklar bu işleri tek veya 2 kişi yapıyorlardı ilk denemeleri hep takla ata ata kazalı videolarla doludur.
Daha sonraki yıllarda arabanın içine 4 tane beyinsiz kişiyi oturtarak buun çözmüşlerdir. Bölelikle araba her daim yere basıyor asfalttaki kum ve kabak lastikler sayesinde araba takla atmadan yere basarak hem yan veryor hemde dönebiliyor.
Akıl işi değil yaptıkları bir bokta yok zaten.. Ha ben yapabilirmiyim yapamam ama yapacak kadarda aptal değilim.
helal olsun adamlar son nokta
yav su arka camlarında ne yazıyo arapça bilen bi arkadasımız vardır illaki tercüme bekliyorum , zahmet olmazsa önemlii
ölümüne yan alayına isyan yazıyo heralde:D
honda bu videodan sonra arap piyasasından çekilsin bence.
yiyorsa sahinle yapsınlar aynı hareketi :)
tecrubeleri cok iyi bi yolda arka attımı afallıyoruz nasıl geri yola sokucaz diye adamlar kopsun diye ugrasıyo kopmuyo topluyo aracı az önce sahil yolundan geliyodum s ilerisinde bi clio3 vardı spin atmıs patlamıs orta çimlerin oraya arap kullansa şimdi yolunda devam ediyodu o arac :)
olduğu yerde dönüyor ileri ve geri dönebiliyo
mantıksız ama er babayiğit beceremez gibi
Şimdi düşünüyorum da akıl karı değil kanka yaaa.. İyi Allah korumuş bizi zamanında.. :)
Gerçi patlasaydık kendi başımıza patlardık.. Gecenin 3'ünde 4'ünde yapıyoduk :D
Bi kere korktum ben böyle birşey yaparken.. Hep anlatırım.. Serdar'la 150 ile hafif koparttım arabanın arkasını.. O an ikimizde çok korkmuştuk hahahaha :D
araba yol tutar şoförü iyidir, çöl kumludur v.b. her şeyi anladım ancak yana ve arkaya oturtacak 3 salağı nasıl buluyorlar onu anlayamadım?
kaza yapıldığında içinden inleye inleye çıkan, ak-47 ile havaya sıkıp etiket yapan, arabanın yol tutmasındaki en büyük katkıyı sağlayan da onlar ama gel gelelim ki sadece şoför meşhur oluyor..
3 salak aslında olayın isimsiz kahramanlarıdır.
bunlarin hepsini canli izlemis biri olarak;
1- arabalarin fiyatlari TL ile yaklasik 7-8bin TL lik arabalar.onlar icin cerez parasi.zaten cogunun aksi vs kiriliyo orda birakip gidiyolar.
2- zeminler hafif tozlu ve sicaktan dolayi iyice kayganlasmis.
3- her 10 denemenin 7 tanesi takla ile bitiyo.
4- bu hareketlerin yapildigi meydana zaman zaman polis baskini oluyo ve polisler taslaniyo :)
5- lastiklerin durumunu ne siz sorun ne ben soyliim
söylenecek bişey yok bu adamlara bunlar mallaşmış tam
fwd,rwd,awd farkmaz adamlar king...helal olsun.
Sağlam test pilotu olur bunlardan valla.
Deli herifler :D
aga bunlar sıkıntılı adamlar ya:S bu nedir ya :D
kesinlikle akıl işi değil
ne tür bir alkol tarzı kullandıklarını merak ediyorum bende o kafayı yaşamk istiyorum :D
birde böle bişey var