Arkadaşlar yarından itibaren Cumaya kadar Bursada olacağım. Akşamları denemek isteyen Type R- S2000 - Mini Cooper S - RX8 ler özelden ulaşıp telefon bırakırlarsa kendilerine yarın akşam dönerim.
Printable View
Arkadaşlar yarından itibaren Cumaya kadar Bursada olacağım. Akşamları denemek isteyen Type R- S2000 - Mini Cooper S - RX8 ler özelden ulaşıp telefon bırakırlarsa kendilerine yarın akşam dönerim.
işlerim o kadar yoğun ki başka bi arkadaşada sözüm var hala deneyemedik onla. kısmet olursa cumaya kadar neden olmasın. diğer arkadaşda da clio rs var ben kendimi ayarlıyabilirsem belki 3 araç çıkar deneriz ama dediğim gibi işler çok yoğun.
Cuma aksamida bursada olucakmisiniz..?
Ben denerim :) sizin ölçülere az gelirim ama denemek isterim. :D
Rs ler gelirse onlarlada denerim :) Gün zaman anlaşalım buluşup çıkalım. ;)
dur hocam heyecanlandırma insanı hemen :) açıkcası bende çok merak ediyorum arabamı. neler yapıyo, neler yapamıyo diye. ama daha fırsatım olmadı. zaten bu haftasonu filtre-yağ felan değişcem. onlarıda bi tamamlıyım içim rahat etsin...
Cuma akşamı istanbula dönüyorum arkadaşlar. İş için geliyorum. Özelden haber verirseniz katılırım.
Edit: Bu mesaj Bursalılara atar gider olarak algılanmasın. Geçmek geçilmek önemli değil amaç eğlenmek. Daha öncede Punto HGT ile denemiştim.
Önümüzdeki hafta Salı yeniden Bursada olacağım oradaysanız görüşürüz.
Perşembeden gelmeye çalışıcam bursaya hem belki gelirken yanımda bitanede ep3 getiririm :))
Haberleşelim günceli ;)
istanbula gelde aklını alayım senın kelim benimm:)
Apocum geçeceksen sen geç yaw canın saolsun ciğerim. Geçerken direk üstüne kırarım ama :D
Bursadayım Haber bekliyorum günceli.
Bursada herkes mi arabayı brandalayıp bahara kaldırdı günceli. Yaw uçak getirmiyoruz. Araba zaten ağır müzik tesisatı da var yalıtımından sub ına kadar. E bende 140 kg um günceli. Yarın akşam ve Perçembe son.
Holiday Inn günceli
Bu akşam ben görükle tarafında olacağım siz holiday in de kalıyorsanız haberleşelim orda otobana çıkarız bana uyar benle denemek isterseniz Vti var kesmez ama deneyelim isterim :D
Özel mesajınızı bekliyorum.
saat 9 a kadar demirtaşta olacağım eğitimde. Daha sonra otele geçeceğim. O saatten sonra ararsanız çıkabilirim. 0532 662 04 87
Geçmek geçilmek önemli değil. Yazılımı stock hale getiririm bir de diğer 3 yazılımı teker teker atarım farklarıda görmüş olurum. Kamera falan gerek yok. Amaç eğlenmek. Sen çekmek istersen bişey demem.
Benim için fark etmez ben telefonunu kaydediyorum benimde zaten 9 gibi bitecek işim iyi denk gelmiş oluruz. Haberleşiriz. Amacım benimde farkı görmek yoksa problem değil teke tek iki ye tek
hiç sorun değil :D O kadar yol gelmişsiniz denemek için konu açmışsınız boş göndermek olmaz misafirperverliğe yakışmaz sonra görükleye geçer bir çay içeriz dağılırız :D
Benim adım Ercan. Akşam görüşmek üzere.
ooo ben her hafta bursaya geliyorum. Üniversiteyide burada okudum. Yabancı sayılmam yani :)
Abicim geçeceğin kesin zaten ben sana yetişemem maksat muhabbet tanışmak :)
otobanda 106 vti ve RS görülmüş :)))
Ne oldu sonuçlar :)
Bu gece bir şeyler düşünüyorsanız çıkabilirim.
telefonum yukarıda yazıyor. İsterseniz deneyebiliriz. Ancak ben ancak 10 gibi otelde olabiliyorum eğitimler biraz uzun sürüyor. Dün akşam saolsun ercan ın VTI ve 106 ile tanıştık eğlendik.
bilseydim dün bende gelirdim alper abi konuyu yeni gördüm burdamısın hala?
Eğer arkadaşlar uygun olurlarsa Cihan'ın Rs, Megane Rs ve Clio 197 olarak 4 arabada gelebiliriz.
Dediğim gibi ben belli bir saatten sonra müsait olabiliyorum. Dün stock yazılım ile denedim. Değiştirmeye çalıştığımda da sıcaklıktan dolayı atamadım. Bugün soğukken yazılımı değiştirir gelirim. Ama dediğim gibi saat 10:30ları bulabilir.
Kalkış amaçlı değiştirecekseniz hiç gerek yok. 197'miz 8000 km'de komple standart. Benim 172'im 50 yanak lastiğinden, yazılım filtresine kadar standart. Cihan'ın 172'yi siz bizden daha iyi biliyorsunzu zaten onu anlatmıyorum. :) Saat konusunda denk gelip buluşabilirsek ne ala zaten. Bende Holiday inn'e 5 km. mesafede Özlüce'de oturuyorum.
Stock yazılımla 106 GTİ ve Honda VTİ denemesi nasıl sonuçlandı
Güzel geçti selçuk herkes eğlendi. Ben inanılmaz yorgun olmama rağmen çok zevk aldım. Yemek yemeden 22:20 ye kadar çalıştım. Otele yabancı misafiri ve bavulumu bırakıp çıktım. O kadar yorgundum ama dediğim gibi güzel geceydi.
Sen belliki yorgunlugunu stresini atmaya çıkmışsın :)
Sanırım stock yazılım bile çok çok iyi yetmiştir bu yarışlarda yanılmıyorumdur umarım kelalper tatmin edici dimi :D
drag zaten yapmıyorum. Ama istemezsenizde stock yazılımla gelirim problem yok. JGL ile denemedim daha önce bilemiyorum.
ASR iptalli dimi sende kelalper 2. viteste 1.4 bastığında direk sona vuruyordur :D
Seni 2. viteste yakalamak lazım 1.4 basınçla :D