Scirocco(160hp-manuel-revo-stage1) vs Polo-gti(180hp-dsg-evotech-stage1) video1 - YouTube
scirocco 160hp revo stage 1 + simota kit + istanbuldan emil yapımı custom egsoz
polo gti 180hp evotech stage 1 + simota kit + coilover görüşler ;)
Printable View
Scirocco(160hp-manuel-revo-stage1) vs Polo-gti(180hp-dsg-evotech-stage1) video1 - YouTube
scirocco 160hp revo stage 1 + simota kit + istanbuldan emil yapımı custom egsoz
polo gti 180hp evotech stage 1 + simota kit + coilover görüşler ;)
Güzel deneme olmuş. Kaçıncı viteste bastınız peki?
alp sen sciroccom forumada uyesın sanırım 2.vites 60'la kalktık .
Kendını tanıtırmısın oncelıkle
güzel video olmuş ikinci videonun sonunda ki "vay amınike ya!" kısmında yerlere yattım,baya keyifli insanlarsınız gördüğüm kadarıyla :)
aynen ankarada scirocco etkinliğini yapan grubuz kendımı tanıtmıstım ama : ) burdan da yazıyım ıstersen . . .
revo takmış
:) yorumlar süper, camcarda rocco r veya golf r sanırım,tüm araçlara maşallah.
Güzel deneme olms rocco başlarda biraz açıor ama polo dsg farkıyla bitime doğru lider :)
Muhabbette on numara masallah :D
diğer videolara bakınca polo daha iyi gidiyor sanki... DSG farkı sanırım...
Videolarda muhabbet de güzelmiş valla. Maşallah araçlara
polo gti'da coilover var kardeş o kadar olsun motorlar aynı 20hp guc var ayrıca kilo olarak 200'e yakın kilo farkı var su kadar söyleyim evotechli bır rocco olsaydı ustunden atlardım rahat bır sekılde : )
tobb tayfa cıkmıs heralde poloyu yanlıs değilse görüyorum o lanet okulda :D
2araçda süper gitmiş Maşallah
evolu poloda revolu roccoda ankarada tek ankara tayfası bılıyor :)
İki aracada maşallah..
baska yazılımlı roccolarla denedinizmi?
ankarada ben 240hp'yım dıyen mı dersın ben cok ıyıyım dıyenmı dersın gordugun ne kadar kendıne guvenen cahil cesaretimi desek artık bır kaç rocco vardı en son dikizden bakıyordum uzunları bıle goremıyordum tr'de sayılı olan dolu roccolardan kardeş downpipe giriyorum haftayada 15'te oyle alırım stage 2 yapıcam bıde revoyu sonra zaten ugrasmam dahı gerçi yıne ugrasmıyorumda forumdan ankarada olan rocco varsa bılir burda olmayıpta resmı olanlarda bılır ısım vermeyım ben hepsi bılır yanı gtu 14 dıyınce : ) REVO BAŞKA !
onu bende merak edıyorum kardeşim bakalım ovdükleri kadar varmı : )
downpipe yada coil yapcam ama ikisinde de kararsızım coilli bı araba rahat gecıyor ve gırıyor vırajlara dırek ayırıyor onuda dusunmuyor değilim aslında :) ankaradamısın sende bu arada
revo taktı revo takı bir boy yok yok o kadr da deil :D:D muhabbet mükemmel :D:D:D
olur gelirim haber edin bana bulusmayı :)
Scirocco polo gti'dan 200 kg mi ağır sen polo gti ilk çıktığında yayınlanan yanlış kilo 1185 kg den baz aldın sanırım. 1270 kilodan aşağı polo gti yok nerdeyse. Bu dediğine göre scirocconun 1470 kilo olması gerekir. Daha sağlıklı araç içi video çekimi bekliyoruz. Görüntüye göre scirocco erken basmış gözüküyor. Bu video polislere takılırsa sıkıntı olmaz inşallah... Ayrıca videoyu tekrar tekrar izledim baya erken basmışsın dostum. Artist gibi konuşmana gerek yok arabanı yerlere göklere sığdıramamışsın ama sadece yazılım filtreli polo gti arkadan bastığı halde yanında yürümüş. Stage 2 yaptır bence sen.
@cem özer;
Tam ben aklımdan geçiriyodum.scirocco baya erken basmış ki polo güzelde gitmiş maşallah ikisinede:icon_tup:
Kisaca yazayim;
Dun aksamki denemelerde Evo lu arac,revo lu araci 3 boy geciyor,sanirim secilmis videolar konulmus ve ilk gazlamada fodepar var...
İki arac arasinda 78 kilo fark var,polo hafif ancak rocco yedek lastigi baska araca koymus ve sanirim arada benzin farki var,heralde 28 kilo hafiflemis rocco.
İki aracinda motorlari ve alinabilicek gucleri ayni,hatta duz vitesin tork avantaji var...
Daha net videolar var,konursa gorunur...
Guzel ve eglenceli gece yasanmis...
Rocco manuel sanırım , Polo nun DSG olması ilk basmada dezavantaj saglıyor çünkü dsg şanzuman tam devrinde olmayınca gaza yüklendiğiniz anda vites küçültmeye çalışıp geri düşürüyor , zaten Polo yine önde gördüğümüz ve duydugumuz kadarıyla.
senın arabanda polo gtı sanırım artıst artıst konusmuyorum sen kayserıden gel bırgun denıyelım benım bıtane arabam yok bılen bılır e46 m3 de var onun vıdeolarda geliyor porsche panamera 4'Te var . ben zaten gtı'yı gectım demıyorum . ama gtı gibi bı araba evotechteki tork revodan daha ıyı revo hp evo tork verıyor zaten gtı gıbı bır arabada tork ve coilin etkısını denemeden konusuyorsun bence : ) sen onde basla revo yaptır bende downpipe coil takıyım senın ıcın sonra sen onden basla ıstersen bıde oyle video yapalım uyar mı hocam
Şöyle ki ; sıfırdan kalkasnız tamam dsg avantajlı ama belli bir hızdan kalkılırsa yani rollinglerde dsg de gaza yuklendiğiniz anda araba bir vites düşürmeye çalışıp kendini geri çekiyor sonra hızlanıyor o yüzden rollinglerde dsg vs manuel durumları sıkıntı yaratıyor. DSG yi tiptronice bile geçirseniz aynı şekilde davranıyor. Tam anlatamıyorum sanırım ama Polo yu kullanan arkadaşa sorulursa aynen bunu tarif edecektir.
stepne 10kilo polo gti'yla scirocco arasındaki 200kgyı bıyere attın hoca sımdı 20kg'nın pesınemı dustun hoca benzın farkı benım arabada var sana yanlıs yerden bılgı gelmıs belkı roll'de olmayıp kulaktan dolma bılgıleri yanlıs duymussun ondan olabilir keyıflı geceydı ikisinın stock vıdeosunda dahı gtı 5,6 boy atıyorken evo yaptırıp 3 boy atması bıraz komık olmus ama tercih meselesi :icon_tup:
Dsg nin avantaji sadece kalkista,roll da bu avantaj olmuyor,hele son vitesde hic avantaji yok hatta dezavantaji var...
Yuklu araclarda dsg dezavantaj cunku 4000 devirde arac stok torkda yani 250 nm de yuyor,duz vitesi 350nm ye kadar cikartilabiliyor.
Oyuzden roll da duz vites ve yuklu arac tercihim olur...
Birde sizin arac 3-4 basmadan sonra yavasliyor,ECU motoru korumaya aliyOr yazilimdan dolayi.