http://www.facebook.com/cemo6#!/vide...50345978390762
video duzeltıldı ıyı seyırler .
Printable View
http://www.facebook.com/cemo6#!/vide...50345978390762
video duzeltıldı ıyı seyırler .
Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemeye iznin olmayabilir.
diyor..
Bence Rocco nun oyle super bır revo yazılımla coıloverları ıle
standar bır mını cooper ıle bu kadar yakın gıtmesı
bır fıesta st yı cok az fark ıle gecebılmesı
ve kocaman kasası olan volvo t4 e gecılmesı garıp
araçta sorun olabılır
bence ustanıza bı gosterın kardesım...
ben daha ıyı gıdecegını beklıyordum hatta evo ıle yurumesı gerekebılırdı..
işte stage 2 yapıcam hocam zaten ama cokta uzaması beklenemez bence heleki evoyla hıc beklenemez fakat downpipe ve stage 2 yapıldıgı zaman bu sorunu asacagımıza ınanıyorum . bende cok fark beklıyordum fakat zaten bellı bır muddet uzanıldıgı zaman frene basıyoruz zaten ama dediğinde haklısın bıde coilover bende yok polo gti de vardı bu konudaki video da coil'de etki ederdı tabı fakat 3,5 yaylarla revo yazılım simota kitle bu kadar denemıs olduk sadece
IMG_0205[1].MOV - YouTube
Mini'nin içinden.Stock egsoz, downpipe, alta filtre.
valla biz enkaya giderken bastık roccoyla, (füme mini) egzoz dahil tamamen stok mini üstüne bide geç basmama rağmen 3 boy önümdeydi rocco. idda ettiğin kadar gitseydi bu araba 10 boy falan atman gerekirdi bana..
Son video bu önde basma yok ikimiz bastık sadece.320d'de yok bu videoda.
Stock Rocco'dan hallice.. :]
sonuc ? bıde benım vıdeoyu ıstersen ızle hıc oyle 1,2 boy gibi gozukmuyor dikiz aynasından : )
vıdeo duzeltıldı . . .
1,2 demedim zaten. 3 boy kadar dedim. sonuç: konuştuğun kadar gitmiyomuş araban :) herkes gördü zaten.
maşallah allah kaza bela vermesin. :)
cooper s'mıs abı nasıl geçicem ya 10 boy 211hp + downpipe dıyor hemen hemen aynı neredeyse benım aracta geliyor 235hp sen dusun
maşallah evet
duruşu 10 numaraa
video düzelmemiş bu arada
video halen görüntülenemiyor bende...youtube ye fln yukleseniz daha kolay olurdu sanki :)
video gozukmuyor ilk kopru ustunden cekim var 1 boy 3 boy muhabbeti son bulur onu izleyince
halen acılmıyormu :S
şimdi açılıyo video.
sarı cooper 211 hpmiymiş?
sarı cooper s dıyorlar bı 175 dıyorlar herneyse arkadaslar vıdeoyu dikkatle ızleyın downpipe var 175de olsa 190dan asagı değil ki s gibi geldi bana 4 boydan fazla atılırdı dıye dusunuyorum 175 olsaydı benım dusuncem
cooper s 175 hp zaten. füme olanda cooper s. downpipe'ın ve iki arabanın aynı anda basabilmesinin farkı ortaya çıkmış.
cooper ın normalide 1.6 "S" i de 1.6. S olan turbo, 175 hp.
211'likte varda onu s dıye bılıyordum ben
istanbula geldiğinde denemek isterim :) pm atarsan egzoz headersimida söktüm
merak ettim mini de neler var 211 hp olucak ?? stock 184 değil mi ?
stock 175hp filtre dp var 211 nasıl olcak :)))
maşallah deneyen bütün araçlara..
175 downpipe 15 verıyor dıye bılıyorum yanlısmı bılıyorum ?