Specler :
Megan Racing headers 4+1 2,25inç.
60'lık düz boru.
Apexi N1 son susturucu (Kısa kazan).
İyi seyirler...
Printable View
Specler :
Megan Racing headers 4+1 2,25inç.
60'lık düz boru.
Apexi N1 son susturucu (Kısa kazan).
İyi seyirler...
Alet gergin:D
Maşallah çok fena hızlanıyor kazasız belasız.
yırtıcı bir ses. birazdaha kaliteli olsaydı tam olurdu
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: allah nazardan saklasın
Allah razı olsun.
Evet, cep telefonu çekimi, ayak üstü oldu zaten.
Havalar bozmadan son atraksiyonumuz oldu buda :)
apexi n1'in sesi gerçekten çok hoş..nerden aldınız acaba? bildiğim kadarıyla fiyatları yüksek piyasada?
FJK maşallah allah nazardan saklasın.
bu egzost hep vtecburağın başının altından çıktı :) hiç sevmiyorum bana göre çok gereksiz ses yapıyor ..
maşallah kazasız belasız.ama canlıda çok bağırıyo benim bildiğim.içerden zordur kullanması sürekli ses :D
Maşallah Ömer gidişide duruşuda çok güzel.
Allah kaza bela vermesin kardeşim.
Maşallah kankam. Allah esirgesin.. Tam dadında olmuş.:icon_tup:
sıkıntılı video olmuş :) maşalllah fjk'ya
maşallah:)
masallahh Kanka cok güzel sesii
maşallah kazasız belasız ....
apexi'nin sesini beğenmiyorum. vti da ya otto ya da dc egzos ile tok bir ses alınıyor. araca maşallah, kazasız belasız..
videoyu izlememe gerek yok tel'den alıyorum ben sesi :):):) FJk'ya kocaman maşallah kazasız belasız
çok beğendim ses çok iyi :)
Maşallah, güle güle kullan..
Olmamışşşşşşşşşşşşş olmamışşşşşşşşş ortayı at geri daha tok ses vermesi lazım Apexi çırlamaz onun dünya görüşü tok sestir , valla ortayı tak kanka.
Kanka o apexiyi zamanında takacaktım dedim kendine gel olm airmass'ı yeni aldın garibim çok ufak kazanı var be Racing makina egsozu gibi :),
Bu arada burak Apexi Eksoz kiti aldı ikinci el onuda sağlam bi hondacı arkadaş getirtmişti zamanında kendine.
maşallah fjkya kanka ama videodan olmuyor canlı dinlemem lazım :)
Kardeşim harika olmuş sese göre arabanın adını değiştirelim sedat olsun çılgın sedat :D
Atakan'ım dinlersin canlı canlı :)
sesi cok fazla bende de megan vardı söktüm koydum kenara kafa beyin bırakmadı valla :D
maşallah sesi çok hoş vti dedıgın boyle otucek ;)
Maşallah. Bilmediimden soruyorum bu eksoz bizim ottolardan falan dahamı gürültülü :D Yada en gürültülü eksoz hangisi onuda sorayım :D
Oldu Oldu Bu Halı Cok Iyı Oldu Kanka Masallah Ses Yırtıcı :D
maşallah megan ve apex-i daha ne olsUn ;)
fjk ya 41 kere maşallah demsımdr herelde:) hepsındede haketmştır mşalahı;) bu gidişlede dah cok dıyıcez sanırım cok başrılı ellerde fjk:)
maşallah yavru ilk EH'e takıldığında tantavi tünelde basmıştı Burak yanımda şok olmuştum :)